Συνέδριο της Ένωσης Βιομηχανιών Ηλιακής Ενέργειας για τον ξενοδοχειακό κλάδο

Κατηγορία: ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
Views: 261

αρχείο λήψης (2)Η Ένωση Βιομηχανιών Ηλιακής Ενέργειας εκπροσωπεί τον δυναμικό κλάδο των βιομηχανιών κατασκευής θερμικών ηλιακών συστημάτων στην Ελλάδα. Η ΕΒΗΕ, με έτος ιδρύσεως το 1978, είναι η παλαιότερη ένωση στο χώρο των ΑΠΕ στην Ευρώπη.Η ελληνική βιομηχανία ηλιακών συστημάτων απασχολεί περίπου 3.700 άτομα και είναι ένας από τους ελάχιστους βιομηχανικού κλάδους που εξάγει προϊόντα του με ιδιαίτερη επιτυχία σε όλο τον κόσμο.

Στα πλαίσια της 9ης έκθεσης HORECA, η ΕΒΗΕ διοργανώνει συνέδριο με τίτλο «Θερμική ηλιακή ενέργεια στον ξενοδοχειακό κλάδο».

Στόχος του συνεδρίου είναι η ενημέρωση του ξενοδοχειακού κλάδου της χώρας για τις εξελίξεις στο χώρο της θερμικής ηλιακής ενέργειας και τις δυνατότητες εκμετάλλευσης της άφθονης δωρεάν ενέργειας από τον ήλιο για ζεστό νερό χρήσης. Θα αναπτυχθούν οι τεχνικές και οικονομικές παράμετροι που οδηγούν σε αποδοτική λειτουργία και σύντομη απόσβεση της αρχικής επένδυσης

Το συνέδριο θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 8 Φεβρουαρίου 2014, στο συνεδριακό χώρο C1 του Metropolitan Expo, κατά τις ώρες 11:00 – 14:00, σε συνεργασία με το Κέντρο Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας (ΚΑΠΕ) και υπό την αιγίδα του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου Ελλάδος.
Περισσότερες πληροφορίες καθώς και το πλήρες πρόγραμμα του συνεδρίου θα  είναι διαθέσιμα στο διαδικτυακό τόπο της ΕΒΗΕ (www.ebhe.gr)

H συμμετοχή είναι ελεύθερη. 

Πηγή: diorismos.gr

Μπορεί να σου αρέσει επίσης…

Επόμενο άρθρο
Διαγωνισμός ευρωπαϊκών βραβείων προώθησης της επιχειρηματικότητας
Προηγούμενο άρθρο
1 θέση συνεργάτη στο Εθνικό Αστεροσκοπείο Αθηνών
Μενού