Σεμινάριο δωρεάν «Ειδικής και Γενικής Αγωγής» από το ΕΚΕΦΕ «Δημόκριτος»

Κατηγορία: ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
Views: 242

images (4)Το Telecoms Lab – Net Media Lab του Ινστιτούτου Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών του Ε.Κ.Ε.Φ.Ε. «Δημόκριτος» ανακοίνωσε  δωρεάν σεμινάριο 7 διαλέξεων με τίτλο «Εισαγωγή στον Επαγγελματικό Προσανατολισμό με Τεχνολογίες Πληροφορικής και Επικοινωνιών (Τ.Π.Ε.) Μαθητών Ειδικής και Γενικής Αγωγής» που θα πραγματοποιηθεί τέσσερις (4) φορές στο Κεντρικό Αμφιθέατρο του Ε.Κ.Ε.Φ.Ε. «Δημόκριτος» το Σάββατο 22 και την Κυριακή 23 Φεβρουαρίου 2014 και ώρες 09:30-13:30 και 14:30-18:30 αντίστοιχα (θα υπάρχει πρωινή και απογευματινή ζώνη).

Το σεμινάριο αφορά τους εκπαιδευτικούς όλων των ειδικοτήτων, ψυχολόγους και άλλους επαγγελματίες – επιστήμονες συναφών ειδικοτήτων, γονείς μαθητών καθώς και φοιτητές τελευταίου έτους από όλες τις σχετικές σχολές.

Το πρόγραμμα του σεμιναρίου μπορείτε να το δείτε εδώ:
http://www.demokritos.gr/Contents.aspx?lang=gr&CatId=1061&View=18

Επειδή θα δοθεί σειρά προτεραιότητας και προκειμένου να εξασφαλίσετε τη θέση σας παρακαλούμε όσοι ενδιαφέρεστε να το παρακολουθήσετε να εγγραφείτε ηλεκτρονικά εδώ:
https://docs.google.com/forms/d/1VMfgiAvLFBDqVYIEItPFsWKJpGlOMBOEpL-lVW_FjqI/viewform
Σε αντίθετη περίπτωση δε θα έχετε δικαίωμα εισόδου στο σεμινάριο.

Η προθεσμία για την υποβολή των αιτήσεων εγγραφής είναι μέχρι και την Τετάρτη 19 Φεβρουαρίου 2014 στις 12.00 μμ. Αφού ολοκληρώσετε την εγγραφή σας, θα επιβεβαιώσουμε τη συμμετοχή σας μέσω e-mail όπου και θα σας ενημερώσουμε για το πότε έχετε επιλεγεί να παρακολουθήσετε το σεμινάριο (δηλαδή ποια από τις 2 μέρες και σε ποια από τις 2 ζώνες). Σημειώνουμε, ότι αλλαγές δε θα γίνονται λόγω της μεγάλης προσέλευσης που αναμένεται γι’ αυτό σας παρακαλούμε να προσέρχεστε την ημέρα και ώρα που έχετε επιλεγεί.

Σημειώνεται ότι θα δοθούν βεβαιώσεις σε όσους παρακολουθήσουν το σεμινάριο.
Κατά την είσοδό σας στο φουαγιέ του Αμφιθεάτρου, θα δηλώνετε το όνομά σας στη γραμματεία, ώστε μετά το πέρας του σεμιναρίου να παραλάβετε την ονομαστική βεβαίωση παρακολούθησης.
Κατά τις ώρες διεξαγωγής του σεμιναρίου θα λειτουργεί το κυλικείο του Κέντρου που βρίσκεται δίπλα στο Αμφιθέατρο.

Τέλος, καλό θα ήταν να έχετε μαζί σας την ταυτότητά σας κατά την είσοδό σας στο Κέντρο.
Από την Οργανωτική Επιτροπή του Σεμιναρίου του Telecoms Lab – Net Media Lab
Web Page: http://imm.demokritos.gr
Τηλ: 210-6503124, 3230

Πηγή: diorismos.gr

Μπορεί να σου αρέσει επίσης…

Επόμενο άρθρο
Με αλλαγές φέτος η καταβολή των επιδιμάτων τέκνων
Προηγούμενο άρθρο
128 θέσεις εργασίας σε Διευθύνσεις Πωλήσεων της ΔΕΗ Πανελλαδικά
Μενού