Δωρεάν σεμινάριο από το εργαστήριο αυτοματισμού και ρομποτικής στη Πάτρα

Κατηγορία: ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
Views: 327

images (1)Το Εργαστήριο Αυτοματισμού και Ρομποτικής του τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Τεχνολογίας Υπολογιστών του Πανεπιστημίου Πατρών συμμετέχει στο έργο INNOVA –NET στο πλαίσιο του Προγράμματος Ευρωπαϊκής Εδαφικής Συνεργασίας ΕΛΛΑΔΑ-ΙΤΑΛΙΑ 2007-2013. Σκοπός του έργου είναι να δημιουργήσει στη Δυτική Ελλάδα Διεθνές Κέντρο Εφαρμοσμένης Γνώσης για την Καινοτομία στις Μεσογειακές Χώρες. Στο πλαίσιο αυτού του προγράμματος διοργανώνεται ΔΩΡΕΑΝ υπό την αιγίδα του Σχολείου INNOVA (www.innova-net.eu/innova_school/) μαθήματα  Θερινών/Χειμερινών Σχολείων τα οποία θα πραγματοποιηθούν στην αγγλική γλώσσα και θα έχουν διάρκεια 40 ώρες για κάθε έναν από τους δύο (2) τομείς εξειδίκευσης με τους οποίους ασχολείται το Έργο INNOVA NET, ήτοι – Ενέργεια & Περιβάλλον – Τεχνολογίες Πληροφορικής & Επικοινωνιών για τις Μικρο-μεσαίες Επιχειρήσεις   (ΜμΕ)

Οι υποψήφιοι θα πρέπει να είναι κάτοικοι σε μία από τις επιλέξιμες Ελληνικές και Ιταλικές περιοχές δηλαδή νομός  Αχαΐας, νομός Ηλείας, νομός Άρτας (για την Ελλάδα) και περιοχή Απουλίας (για την Ιταλία). Οι συμμετέχοντες,  θα επιλεγούν με προτεραιότητα κατόπιν αιτήσεως τους στην ιστοσελίδα του INNOVA school: http://www.innova-net.eu/innova_school/  για τα δύο σεμινάρια και αποτελεί δράση του Πακέτου Εργασίας 4 (ΠΕ4): Διασυνοριακό Σχολείο και Κέντρο Εφαρμοσμένης Γνώσης για δημιουργία και η υλοποίηση των Θερινών/Χειμερινών Σχολείων.

Οι ημερομηνίες διεξαγωγής των σεμιναρίων των Θερινών/Χειμερινών Σχολείων έχουν οριστεί από 31 Μαρτίου 2014 έως 4 Απριλίου 2014.
Το σεμινάριο, που είναι Δωρεάν, θα πραγματοποιηθεί σε ξενοδοχείο στη πόλη της Πάτρας. Η διάρκεια του σεμιναρίου ορίζεται σε 8 ώρες ημερησίως για το κάθε ένα από τα δύο σεμινάρια.

Όποιος ενδιαφέρεται να συμμετάσχει στο σεμινάριο, μπορεί να επισκεφτεί τη σελίδα www.innova-net.eu/innova_school/ και να στείλει το έντυπο της αίτησης, στην ηλεκτρονική διεύθυνση infogreece@innova-net.eu.
Η προθεσμία για την υποβολή των αιτήσεων λήγει στις 17 Μαρτίου 2014.
Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να απευθύνεστε στα τηλέφωνα 2610-996449, 2610 997295, 2610-969860, καθημερινά 10:00-15:00, στο email: infogreece@innova-net.eu ή να επισκεφτείτε τη σελίδα του Έργου www.innova-net.eu και τη σελίδα του Σχολείου INNOVA www.innova-net.eu/innova_school/.

Πηγή:diorismos.gr

Μπορεί να σου αρέσει επίσης…

Επόμενο άρθρο
Ηλεκτρονικώς η πρόσβαση στα προγράμματα του ΟΑΕΔ
Προηγούμενο άρθρο
Δωρεάν προγράμματα δία βίου εκπαίδευσης από την ΕΣΣΕ
Μενού