Υποτροφίες στο Ινστιτούτο Τεχνολογίας από την ΜΚΟ «Αποστολή»

Κατηγορία: ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
Views: 261

αποστολή4Το μη-κερδοσκοπικό Ινστιτούτο Τεχνολογίας (AIT), παρέχει στη Μ.Κ.Ο. «Αποστολή»,  της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών για ακόμη μία χρονιά δύο πλήρεις υποτροφίες σε Έλληνες για το μεταπτυχιακό πρόγραμμα Master in Information & Telecommunications Technologies  και μία πλήρη υποτροφία για το μεταπτυχιακό πρόγραμμα Master in Management of Business, Innovation and Technology.

Το κόστος συνολικά των υποτροφιών στο ανωτέρω πρόγραμμα ανέρχεται στις 53.000 Ευρώ.

Η επιλογή των φοιτητών θα γίνει σύμφωνα με ακαδημαϊκά και κοινωνικά κριτήρια. Τα ακαδημαϊκά κριτήρια είναι δεδομένα για το συγκεκριμένο πρόγραμμα και η αξιολόγηση των υποψηφίων πραγματοποιείται από την ακαδημαϊκή επιτροπή του Athens Information Technology. Η ΜΚΟ «Αποστολή» θα εξετάσει τα κοινωνικά κριτήρια των υποψηφίων ενδιαφερομένων και θα κάνει τις πρέπουσες υποδείξεις οι οποίες θεωρούνται δεδομένες και ευπρόσδεκτες από το ΑΙΤ.

Η αίτηση του κάθε υποψηφίου θα υποβάλλεται ηλεκτρονικά στην ιστοσελίδα του ΑΙΤ www.ait.gr (από 26-03-2014 έως και 05-09-2014) και τα κοινωνικά κριτήρια θα ανακοινωθούν από τις ιστοσελίδες  της «Αποστολής» και της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών.

Πηγή: diorismos.gr

Μπορεί να σου αρέσει επίσης…

Επόμενο άρθρο
13.758 εποχικές προσλήψεις σε δήμους και περιφέρειες το 2014
Προηγούμενο άρθρο
Πρόσληψη 19 ατόμων στην 25η Εφορεία Βυζαντινών Αρχαιοτήτων
Μενού