Υποτροφίες για Εργασία στην Αμερική: Fellowship for a New Economy

Κατηγορία: ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
Views: 304

αρχείο λήψης (12)Η Ελληνική Πρωτοβουλία (The Hellenic Initiative), ένα παγκόσμιο, μη κερδοσκοπικό και μη κυβερνητικό ίδρυμα, ανακοίνωσε ένα νέο πρόγραμμα υποτροφιών με το όνομα «Fellowship for a New Economy». Στόχος του προγράμματος είναι η αντιμετώπιση της κρίσης, η στήριξη της επιχειρηματικότητας και η προώθηση της οικονομικής ανάπτυξης.

Το παρόν πρόγραμμα δίνει τη δυνατότητα σε Έλληνες επαγγελματίες να εργαστούν για ένα χρόνο σε 20 μεγάλες εταιρίες των Η.Π.Α. και να αναπτύξουν τις επαγγελματικές τους δεξιότητες. Για τη συμμετοχή τους στο πρόγραμμα οι εργαζόμενοι θα λάβουν το ποσό των 35.000 -45.000 δολάρια, έτσι ώστε να έχουν τη δυνατότητα να καλύψουν τα έξοδα διαβίωσης τους. Μέσα στις παροχές του προγράμματος συγκαταλέγονται η ασφάλεια υγείας καθώς και τα έξοδα μετακίνησης και η διαδικασία έκδοσης visa τύπου J-1.

Το πρόγραμμα παρέχει δύο είδη υποτροφιών:
1) Υποτροφία Intern: Αφορά μεταπτυχιακούς φοιτητές ή τους κατόχους μεταπτυχιακού τίτλου σπουδών που έχουν αποφοιτήσει μέχρι και έξι μήνες πριν την ημερομηνία της αίτησής τους στο πρόγραμμα.
2) Υποτροφία Trainee: Αφορά αποφοίτους τριτοβάθμιας εκπαίδευσης με τουλάχιστον ένα χρόνο προϋπηρεσίας ή προπτυχιακούς φοιτητές με πενταετή προϋπηρεσία.

Αιτήσεις μπορούν να κατατεθούν μέχρι και τις 7 Μαΐου 2014 στον παρακάτω σύνδεσμο:  www.thehellenicinitiative.com/fellowship. Η επιλογή των υποψηφίων θα γίνει τον Ιούλιο, και οι υπότροφοι θα ξεκινήσουν την εργασία τους το Σεπτέμβριο του 2014.

Πηγή: jobfind.gr

Μπορεί να σου αρέσει επίσης…

Επόμενο άρθρο
Προκήρυξη ΙΝΕΔΙΒΙΜ για προσωπικό στο Κέντρο Επιχειρηματικής Υποστήριξης
Προηγούμενο άρθρο
Τέλη ΙΧ με το μήνα αντί ετησίως
Μενού