Η IKEA βραβεύει τους νέους δημιουργούς

Κατηγορία: ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
Views: 276

αρχείο λήψης (8)Η IKEA στάθηκε, για μια ακόμα φορά, δίπλα στη νέα γενιά των δημιουργών, ως μεγάλος χορηγός, στον 3ο διαγωνισμό σχεδιασμού «αλλάζω… αλλά Ζω!» που διοργάνωσε η Ένωση Διακοσμητών Κεντρικής Ελλάδας.

Το θέμα του φετινού διαγωνισμού είχε θέμα «Show me your project with a fresh pair of eyes», απευθυνόταν αποκλειστικά στους σπουδαστές, φοιτητές και απόφοιτους στον χώρο του design και ολοκληρώθηκε το Σάββατο 10 Μαΐου, με τη απονομή των βραβείων στους νικητές.

Όπως σημειώνεται σε σχετική ανακοίνωση, στόχος της διαγωνιστικής διαδικασίας ήταν να εμπνεύσει δημιουργικά νέους με ευρηματική φαντασία, διάθεση καινοτομίας και σκέψη πέρα από τη συμβατικότητα.

Είναι σημαντικό ότι στη διαδικασία συμμετείχε και το Κολλέγιο ΒΑΚΑΛΟ, με δύο ειδικά βραβεία inno object-καινοτομίας και eco object οικολογικής λειτουργικότητας και δύο επαίνους.

Τo Βραβείο Χορηγού «ΙΚΕΑ-σχεδιάζω» (3ήμερο ταξίδι στη Στοκχόλμη) απονεμήθηκε στην πρόταση του Βαγγέλη Τζιμόπουλου «Children’s Loft». Πρόκειται για μια πολυχρηστική σύνθεση, που προορίζεται για τους μικρούς φίλους της ΙΚΕΑ και είναι βασισμένη στο γραφείο Linnmom.

Πηγή: e-dimosio.gr

Μενού