Σεμινάριο Ρώσικης γλώσσας από το Κ.Ε.Κ. Τεχικές Σχολές του Επιμελητηρίου Ηρακλείου

Κατηγορία: ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
Views: 262

images (4)Το Κ.Ε.Κ. ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΣΧΟΛΕΣ του Επιμελητηρίου Ηρακλείου διοργανώνει το 1ο από μια σειρά τριών σεμιναρίων των 30 ωρών σε επιχειρηματίες ή σε στελέχη επιχειρήσεων με θέμα «Βασικές γνώσεις ορολογίας επιχειρηματικών συναλλαγών στα ρώσικα »

Ημερομηνίες Διεξαγωγής: 2 Ιουνίου έως 7 Ιουλίου 2014
Διάρκεια σεμιναρίου: 30 ώρες, Δευτέρα-Τετάρτη-Παρασκευή 18.00-20.00

Απευθύνεται:
Στους επιχειρηματίες ή σε στελέχη των επιχειρήσεων που επιθυμούν να βελτιώσουν τις ικανότητες τους στην Ρώσικη γλώσσα, ώστε ν’ ανταποκρίνονται σωστά σε ένα ευρύ φάσμα επαγγελματικών συναλλαγών.

Σκοπός:
Ο σκοπός του σεμιναρίου είναι η κατανόηση της γλώσσας και η σωστή έκφραση ιδεών και προσωπικών απόψεων, η διαχείριση λεπτομερειών σε επαγγελματικές συζητήσεις και σε γραπτά κείμενα, η δυνατότητα σύνταξης επαγγελματικών επιστολών, αναφορών και σημείων καθώς επίσης η εκμάθηση και βελτίωση της ορολογίας.

Θεματικές Ενότητες :

  • Γνωριμία με την γλώσσα ( αλφάβητο – βασικοί κανόνες προφοράς )
  • Βασικές εκφράσεις επικοινωνίας
  • Λεξιλόγιο σε εμπορικά καταστήματα
  • Αριθμοί – ώρες – ωράρια
  • Τρόποι τραπεζικών συναλλαγών
  • Εξάσκηση προφορικού λόγου
  • Επανάληψη

Εισηγήτρια:
Η Κωνσταντίνα Λύγκουρη είναι Καθηγήτρια Ρώσικης Γλώσσας, αποφοίτησε το 2009 από το Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο της Θράκης. Διαθέτει εμπειρία σε αντίστοιχα θέματα εκπαίδευσης ενηλίκων και έχει συμμετάσχει σε Ημερίδες και Συνέδρια με θέματα που αφορούν τη Ρώσικη Γλώσσα και τον Πολιτισμό στην Ελλάδα και στις Παρευξείνιες χώρες.

Κόστος προγράμματος: τιμή 90 ευρώ.

Σχετικά Αρχεία:

Επικοινωνία:
Πληροφορίες και αιτήσεις στο Κ.Ε.Κ. του Επιμελητηρίου Ηρακλείου Κορωναίου 9, τηλ/νο 2810-342136 & 2810302731 φαξ 2810-227189,info@katartisi.gr από τις 08:00 έως 16:00 μ.μ. και ιστοσελίδα: www.katartisi.gr

Πηγή: katartisi.gr

Μπορεί να σου αρέσει επίσης…

Επόμενο άρθρο
Η IKEA βραβεύει τους νέους δημιουργούς
Προηγούμενο άρθρο
31 προσλήψεις στην Περιφερειακή Ενότητα Αργολίδας
Μενού