Οδηγίες για τους υποψηφίους των Τ.Ε.Φ.Α.Α, που θα εξεταστούν από τη Δ.Δ.Ε. Πειραιά

Κατηγορία: ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
Views: 566

αρχείο λήψης (2)Οδηγίες για τους υποψηφίους των Τ.Ε.Φ.Α.Α. ακαδημαϊκού έτους 2014-2015 που θα εξεταστούν από την επιτροπή της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Πειραιά εξέδωσε η ΔΔΕΠ

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ  ΚΑΤΑΘΕΣΗΣ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΠΡΑΚΤΙΚΩΝ ΔΟΚΙΜΑΣΙΩΝ  ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΥΠΟΨΗΦΊΟΥΣ ΤΩΝ Τ.Ε.Φ.Α.Α.
23, 24, 25, 26, 27, 30 Ιουνίου 2014 και 1, 2, 3, 4 Ιουλίου 2014

ΤΟΠΟΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗΣ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΞΕΤΑΣΗΣ:
Δημοτικό Στάδιο Αγ. Δημητρίου
Δ/νση :Αγ. Δημητρίου και Θεομήτορος, Αγ. Δημήτριος,
Για τις ημερομηνίες και ώρες προσέλευσης των υποψηφίων για τα Τ.Ε.Φ.Α.Α. στο χώρο κατάθεσης δικαιολογητικών, υγειονομικής εξέτασης και πρακτικής δοκιμασίας μπορούν να ενημερωθούν  οι υποψήφιοι από το πρόγραμμα.

ΤΟΠΟΣ ΠΡΑΚΤΙΚΗΣ ΔΟΚΙΜΑΣΙΑΣ :

ΓΙΑ ΤΟ ΣΤΙΒΟ:
Μήκος,   Σφαίρα,   200 μ (κορίτσια),   400 μ (αγόρια). :  Δημοτικό Στάδιο Αγ. Δημητρίου.
Διεύθυνση: Αγ. Δημητρίου και Θεομήτορος, Αγ. Δημήτριος

ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ:
Κλειστό Κολυμβητήριο Πειραιά «Π. Καπαγέρωφ».
Διεύθυνση: Χαϊδαρίου 18, Αγ. Σοφία – Πειραιάς τηλ. 210 4116339

 Οι υποψήφιοι κατά την προσέλευσή τους στο χώρο κατάθεσης δικαιολογητικών και υγειονομικής εξέτασης, πρέπει απαραίτητα να έχουν μαζί τους τα εξής δικαιολογητικά :
1. Τρεις (03) πρόσφατες , όμοιες φωτογραφίες ταυτότητας. (Εκ των οποίων η μία θα πρέπει να έχει επισυναφθεί στην ακτινογραφία (βλ. 2), ενώ οι άλλες δύο θα κατατεθούν στη Γραμματεία της Επιτροπής με τα υπόλοιπα δικαιολογητικά)
2.  Ακτινογραφία θώρακα από Νοσηλευτικό Ίδρυμα του Δημοσίου ή Ν.Π.Δ.Δ. ή Ν.Π.Ι.Δ. ή Ιατρό του Δημοσίου ή Ιδιώτη Ιατρό.  Στην ακτινογραφία του εξεταζόμενου πρέπει να επισυνάπτεται φωτογραφία, σφραγισμένη & υπογεγραμμένη από τον γνωματεύοντα ιατρό.
3. Βεβαίωση οπτικής οξύτητας από Νοσηλευτικό Ίδρυμα του Δημοσίου ή Ν.Π.Δ.Δ. ή Ν.Π.Ι.Δ. ή Ιατρό του Δημοσίου ή Ιδιώτη Ιατρό
4. Καρδιογράφημα από Νοσηλευτικό Ίδρυμα του Δημοσίου ή Ν.Π.Δ.Δ. ή Ιατρό του Δημοσίου ή Ιδιώτη Ιατρό.
(ΟΙ ΙΑΤΡΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΙΣΧΥΟΥΝ ΓΙΑ (6) ΜΗΝΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΕΚΔΟΣΗΣ ΤΟΥΣ ).
5. Το Δελτίο εξεταζομένου από το Λύκειό τους ή την «Βεβαίωση πρόσβασης» όπου αναγράφεται ο κωδικός αριθμός του υποψηφίου.
6. Το Δελτίο Αστυνομικής  ταυτότητας ή Διαβατήριο ή άλλο αποδεικτικό της ταυτότητας έγγραφο.

Οι υποψήφιοι δηλώνουν στην Επιτροπή Υγειονομικής Εξέτασης και Πρακτικής Δοκιμασίας  τα τρία (3) από τα τέσσερα (4) αγωνίσματα στα οποία επιθυμούν να εξετασθούν. Η δήλωσή τους αυτή δεν μπορεί να τροποποιηθεί κατά την διάρκεια εξέτασης των αγωνισμάτων.

ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΤΩΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΩΝ ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΠΕΙΡΑΙΑ ΚΑΙ Δ’ ΑΘΗΝΑΣ
Η ημερομηνία εξέτασης των πρακτικών δοκιμασιών των υποψηφίων καθορίζεται κατά τη διάρκεια κατάθεσης των δικαιολογητικών με βάση το επισυναπτόμενο πρόγραμμα. Οι υποψήφιοι/ες που λόγω συμμετοχής τους στις απολυτήριες εξετάσεις των σχολείων τους ή στις πανελλαδικές εξετάσεις των ειδικών μαθημάτων δεν μπορούν να προσέλθουν τις καθορισμένες ημέρες για την υγειονομική εξέταση, έχουν τη δυνατότητα να καταθέτουν τα απαραίτητα δικαιολογητικά ως και την Παρασκευή 27 Ιουνίου 2014 στον ίδιο χώρο.

ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΤΩΝ ΝΗΣΙΩΤΙΚΩΝ ΠΕΡΙΟΧΩΝ
Οι υποψήφιοι των νησιωτικών περιοχών έχουν τη δυνατότητα (λόγω μετακίνησης), να καταθέσουν τα απαιτούμενα δικαιολογητικά τις ημερομηνίες που θα επιλέξουν να εξεταστούν στις πρακτικές δοκιμασίες με βάση το επισυναπτόμενο πρόγραμμα.

Για οποιαδήποτε πληροφορία, που αφορά την κατάθεση δικαιολογητικών, την υγειονομική εξέταση και την πρακτική δοκιμασία, οι υποψήφιοι μπορούν να απευθύνονται στο Τμήμα Φυσικής Αγωγής Δ/νσης Δ/θμιας Εκπ/σης Πειραιά – Κουντουριώτου 89 & Ελευθερίου Βενιζέλου – Πειραιάς, στον 2ο όροφο.
Τηλέφωνα  επικοινωνίας: 210 4114155, 210 4101184.

Πηγή: diorismos.gr

Μπορεί να σου αρέσει επίσης…

Επόμενο άρθρο
Δημιουργία Internal Auditing Education Center
Προηγούμενο άρθρο
4 προσλήψεις στο Δήμο Σερίφου
Μενού