Το Υπουργείο Παιδείας ανακοίνωσε την έγκριση των υποψηφίων αλλοδαπών-αλλογενών και αποφοίτων λυκείων ή αντιστοιχών σχολείων κρατών-μελών της Ε.Ε. μη ελληνικής καταγωγής για εισαγωγή στα Ιδρύματα της Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης

Κατηγορία: ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
Views: 224

υπουργειο παιδειαςΤο Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων μετά τον έλεγχο των υποβληθέντων φακέλων των υποψηφίων: α) αλλοδαπών-αλλογενών (αποφοίτων λυκείων εκτός Ε.Ε.) και β) αποφοίτων λυκείων ή αντιστοιχών σχολείων κρατών-μελών της Ε.Ε. μη ελληνικής καταγωγής για εισαγωγή στα Ιδρύματα της Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης το ακαδημαϊκό έτος 2014 – 2015 ανακοινώνει την έγκριση ή μη των αιτήσεων – μηχανογραφικών δελτίων έτους 2014 των ανωτέρω υποψηφίων, που υπέβαλαν αίτηση-μηχανογραφικό δελτίο μέσω της ηλεκτρονικής εφαρμογής του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων από 15 έως 21 Ιουλίου 2014.

Τα ανωτέρω στοιχεία είναι διαθέσιμα στους ενδιαφερόμενους από το διαδίκτυο στην ιστοσελίδα του Υ.ΠΑΙ.Θ

http://moreresults.minedu.gov.gr

Οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να πληροφορούνται αν η αίτηση – μηχανογραφικό δελτίο έγινε δεκτή, καθώς και τον κωδικό και τα προσωπικά τους στοιχεία (Επώνυμο, Όνομα, Όνομα πατρός, Όνομα μητρός), εφόσον πληκτρολογήσουν χωρίς κενά, τον αριθμό ή/και τα γράμματα του Δελτίου Ταυτότητας ή Διαβατηρίου που εισήγαγαν κατά την ηλεκτρονική υποβολή του μηχανογραφικού τους δελτίου.

Με νεότερη ανακοίνωση, που θα αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του Υπουργείου, οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να ενημερωθούν για τα αποτελέσματα εισαγωγής τους.

ΕΣΠΑ -Εργασία : Δημοσιογραφική Επιμέλεια Πρέσια Ιωάννα
(ioanna_prs@hotmail.com)

Μενού