3η Μέρα με τα Χρώματα: Και ο χρωματοπόλεμος ξαναρχίζει στο στρατόπεδο Κόδρα

Κατηγορία: ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
Views: 239

αρχείο λήψης (2)Η ανατρεπτική ομάδα Sfina διοργανώνει με την υποστήριξη της Ευρωπαϊκής Πρωτεύουσας 2014 την 3η Μέρα με τα Χρώματα και προσκαλεί τον κόσμο της Θεσσαλονίκης να πετάξει το μαύρο και να γεμίσει κυριολεκτικά με χρώμα.

Επιδίωξη των μελών της είναι το στρατόπεδο Κόδρα να γεμίσει με αληθινά χαμόγελα, να ξεχάσουν οι παρευρισκόμενοι τα προβλήματα τους και να εκφράσουν λόγια αγάπης στον συνάθρωπό τους.
Η 3η μέρα με τα χρώματα θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 14 Σεπτεμβρίου, στο στρατόπεδο Κόδρα, στην Καλαμαριά. Η μέρα ξεκινάει από τις 14.00 με ομαδικά παιχνίδια, με την βοήθεια των εθελοντών της Ευρωπαϊκής Πρωτεύουσας 2014. Στις 17.00 θα δοθεί ή έναρξη για τον Χρωματοπόλεμο.

Παράλληλα θα βρίσκεται στον χώρο ένας παιδότοπος για παιδιά και μεγαλύτερους με δωρεάν τραμπολίνο Bunjee, σκοποβολή Paintball, βιωματικά ομαδικά παιχνίδια. Ξυλοπόδαροι, χορευτές θα βρίσκονται εκεί, όλοι τους ντυμμένοι στα λευκά, όπως προστάζει και ο κώδικας ένδυσης.

Για πρώτη φορά η Sfina παντρεύει τις ομάδες Κρούση και Paranaue, οι οποίοι θα αναμετρηθούν για πρώτη φορά σε έναν ρυθμικό αγώνα ενώ η ομάδα Capoeira του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσ/κης θα μας μεταφέρουν τον Βραζιλιάνικο παλμό.
Ο γνωστός για τα ατμοσφαιρικά set του, G-Pal θα μας ταξιδεψει με τις μουσικές του ενώ την βραδειά θα κλείσει με ένα ζωντανό session o πολυαγαπημένος Μonsieur Minimal.

Τα Χρώματα είναι φιλικά στον άνθρωπο και στο περιβάλλον και συνοδεύονται με 3 πιστοποιητικά καταλληλότητας ISO από την F.D.A.

Πηγή: thestival.gr

Μπορεί να σου αρέσει επίσης…

Επόμενο άρθρο
ΠΜΣ «ΒΙΩΣΙΜΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ» – Αιτήσεις μέχρι 19.09.2014
Προηγούμενο άρθρο
Σύμβουλοι πωλήσεων στην ΤΟΥΟΤΑ
Μενού