Μέχρι την Παρασκευή οι αιτήσεις για τα προγράμματα δια βίου μάθησης στην Καλαμαριά

Κοινοποιήστε το άρθρο

εκπαιδευτικοιΠερισσότερα από χίλια άτομα παρακολούθησαν τα προγράμματα διά βίου μάθησης που λειτούργησαν το τελευταίο διάστημα στον δήμο Καλαμαριάς.

Ενόψει της έναρξης του νέου εξαμήνου, ο οικείος δήμος καλεί όσους ενδιαφέρονται να παρακολουθήσουν τα τμήματα που θα λειτουργήσουν να καταθέσουν τις αιτήσεις τους μέχρι και την Παρασκευή 30 Ιανουαρίου.

Τα προσφερόμενα προγράμματα μπορούν να παρακολουθήσουν ενήλικες κάθε εθνικής προέλευσης, ηλικίας και μόρφωσης. Για την ένταξη των ενδιαφερομένων στα τμήματα απαιτείται η συμπλήρωση σχετικής αίτησης και η υποβολή φωτοτυπίας της αστυνομικής ταυτότητας.
Για πληροφορίες και εγγραφές, οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να απευθύνονται στη γραμματεία του κέντρου διά βίου μάθησης του δήμου Καλαμαριάς, που βρίσκεται στο ισόγειο του κτιρίου της πλατείας Σκρα (γωνία με Καραμαούνα 1, απέναντι από το κέντρο εξυπηρέτησης πολιτών, τηλ. 2313 314.322).
Τα προγράμματα διά βίου μάθησης που λειτουργούν στον δήμο Καλαμαριάς καλύπτουν μεταξύ άλλων τις θεματικές ενότητες: 1. Οικονομία – επιχειρηματικότητα, 2. Ποιότητα ζωής – Περιβάλλον, 3. Νέες τεχνολογίες, 4. Κοινωνικές δεξιότητες και δράσεις, 5. Πολιτισμός και τέχνη, 6. Προγράμματα ευάλωτων κοινωνικά ομάδων και 7. Γλώσσα και επικοινωνία.

makthes.gr

Πηγή : seleo.gr

Κοινοποιήστε το άρθρο

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *