Μέχρι την Παρασκευή οι αιτήσεις για τα προγράμματα δια βίου μάθησης στην Καλαμαριά

Κατηγορία: ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
Views: 364

εκπαιδευτικοιΠερισσότερα από χίλια άτομα παρακολούθησαν τα προγράμματα διά βίου μάθησης που λειτούργησαν το τελευταίο διάστημα στον δήμο Καλαμαριάς.

Ενόψει της έναρξης του νέου εξαμήνου, ο οικείος δήμος καλεί όσους ενδιαφέρονται να παρακολουθήσουν τα τμήματα που θα λειτουργήσουν να καταθέσουν τις αιτήσεις τους μέχρι και την Παρασκευή 30 Ιανουαρίου.

Τα προσφερόμενα προγράμματα μπορούν να παρακολουθήσουν ενήλικες κάθε εθνικής προέλευσης, ηλικίας και μόρφωσης. Για την ένταξη των ενδιαφερομένων στα τμήματα απαιτείται η συμπλήρωση σχετικής αίτησης και η υποβολή φωτοτυπίας της αστυνομικής ταυτότητας.
Για πληροφορίες και εγγραφές, οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να απευθύνονται στη γραμματεία του κέντρου διά βίου μάθησης του δήμου Καλαμαριάς, που βρίσκεται στο ισόγειο του κτιρίου της πλατείας Σκρα (γωνία με Καραμαούνα 1, απέναντι από το κέντρο εξυπηρέτησης πολιτών, τηλ. 2313 314.322).
Τα προγράμματα διά βίου μάθησης που λειτουργούν στον δήμο Καλαμαριάς καλύπτουν μεταξύ άλλων τις θεματικές ενότητες: 1. Οικονομία – επιχειρηματικότητα, 2. Ποιότητα ζωής – Περιβάλλον, 3. Νέες τεχνολογίες, 4. Κοινωνικές δεξιότητες και δράσεις, 5. Πολιτισμός και τέχνη, 6. Προγράμματα ευάλωτων κοινωνικά ομάδων και 7. Γλώσσα και επικοινωνία.

makthes.gr

Πηγή : seleo.gr

Μπορεί να σου αρέσει επίσης…

Επόμενο άρθρο
Δωρεάν κάρτες απεριορίστων διαδρομών σε ανέργους θα διαθέσει ο ΟΑΣΘ
Προηγούμενο άρθρο
Πληρώνει ο ΕΛΓΑ σε 9 νομούς
Μενού