Επαγγελματική άδεια προσωπικού ιδιωτικής ασφάλειας (Security)

Κατηγορία: ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
Views: 423

Τα Ελληνικά Κέντρα Δια Βίου Μάθησης (ΕΛΚΕΔΙΜ), πρωτοπόρα σε εκπαιδευτικά προγράμματα πάντα προσαρμοσμένα στις ανάγκες της Ελληνικής Κοινωνίας, διοργανώνουν προγράμματα με σκοπό την εκπαιδευτική προετοιμασία ενδιαφερομένων για τις εξετάσεις Πιστοποίησης προσωπικού ιδιωτικής ασφάλειας που διεξάγουν  οι οργανισμοί  ΕΟΠΠΕΠ και το ΚΕΜΕΑ.

Συγκεκριμένα, οι ανάγκες της καθημερινότητας και τα συνεχώς αυξανόμενα κρούσματα εγκληματικών ενεργειών στην εποχή μας έχουν δημιουργήσει αυξημένη ζήτηση για άριστα εκπαιδευμένα στελέχη, τα οποία θα επανδρώσουν τις εταιρείες υπηρεσιών ασφάλεια.

Με την άδεια προσωπικού ιδιωτικής ασφάλειας (Security), γίνεσαι ο επαγγελματίας ο οποίος κατέχει τις ειδικές γνώσεις και τις τεχνικές ώστε να καλύψει τις ολοένα αυξανόμενες ανάγκες σε θέματα πρόληψης και καταστολής παραβατικών συμπεριφορών, συμβάλλοντας με αυτόν τον τρόπο στην ασφάλεια και την προστασία της ζωής και της περιουσίας των πολιτών, σε έναν κλάδο όπου η προσφορά εργασίας συνεχώς αυξάνεται.

Η πρόσληψη προσωπικού ιδιωτικής ασφάλειας (security) προϋποθέτει την αδειοδότηση του εργαζόμενου από το Ελληνικό Δημόσιο, αφού προηγουμένως πιστοποιηθεί από τον Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π. (Οργανισμός του Υπουργείου Παιδείας) και το ΚΕ.ΜΕ.Α. (Κέντρο Μελετών Ασφαλείας του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη) κατόπιν εξετάσεων οι οποίες διεξάγονται 3-4 φορές το χρόνο.

Η παρεχόμενη εκπαίδευση αφορά στους νεοεισερχόμενους στον κλάδο που επιθυμούν να πιστοποιηθούν. Τα τμήματα κατάρτισης του προγράμματος ξεκινούν από τη 29/8/2017.  Την τρέχουσα περίοδο παρέχονται από τα ΕΛΚΕΔΙΜ ειδικές τιμές διδάκτρων, οι οποίες  ξεκινούν από 190 €.

Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλείστε να συμπληρώστε την αίτηση εκδήλωσης ενδιαφέροντος   ΕΔΩ ή  τηλεφωνήστε στο τηλ. 2312 208295 κ. Κουρπαγιαννίδου Νόπη.

Μενού