Δωρεάν Μεταπτυχιακή Εξειδίκευση στον Τουρισμό

Κοινοποιήστε το άρθρο

Κερδίστε το κόστος των διδάκτρων300 ευρώ! Συμπληρώστε αίτηση εκδήλωσης ενδιαφέροντος ΕΔΩ!

Τα Ελληνικά Κέντρα Δια Βίου Μάθησης (ΕΛΚΕΔΙΜ) προσφέρουν σε  πτυχιούχους ΑΕΙ/ΤΕΙ ή Κολεγίων πρόγραμμα μεταπτυχιακής εξειδίκευσης στον Τουρισμό για την απόκτηση του Vellum International Diploma in Travel and Tourism.

Το πιστοποιημένο πρόγραμμα επαγγελματικής κατάρτισης στον Τουρισμό αφορά όλους τους εργαζόμενους στον κλάδο του Τουρισμού και σε όσους θέλουν να εργαστούν σε αυτόν, δημιουργώντας τμήματα κατάρτισης, τα οποία ξεκινούν από τις 30/01/2020 όπως ενημερώνει και η σχετική ιστοσελίδα του προγράμματος tourism.elkedim.gr.

Ο γρήγορα εξελισσόμενος κλάδος του τουρισμού μας επιβάλλει να προσαρμοζόμαστε στις νέες ανάγκες του. Ειδικότερα για την χώρα μας, όπου ο τουρισμός είναι ζωτικής σημασίας, η γρήγορη εναρμόνιση με τις νέες πρακτικές του τουρισμού, είναι επιτακτική καθώς έτσι λειτουργεί αποτελεσματικότερα.

Με εδραιωμένη πλέον θέση στην παγκόσμια αγορά τουρισμού, η Ελλάδα παρουσιάζει εξαιρετικές επενδυτικές ευκαιρίες στον συγκεκριμένο κλάδο. Τα ανταγωνιστικά πλεονεκτήματά της προσελκύουν τα τελευταία χρόνια σημαντικές επενδύσεις στον κλάδο του τουρισμού, ενισχύοντας την εικόνα της Ελλάδας, αφενός ως τουριστικού προορισμού παγκόσμιου βεληνεκούς και αφετέρου ως τουριστική αγορά με εξαιρετικές επενδυτικές ευκαιρίες.

Ακόμα και κατά τη διάρκεια της οικονομικής κρίσης, ο τουρισμός στην Ελλάδα υπήρξε από τους βασικούς πυλώνες ανάπτυξης, με σημαντική συμβολή στην αγορά εργασίας, παρουσιάζοντας συνεχή αύξηση στα έσοδα της.

Η Ελλάδα κατέχει την πρώτη θέση στο γενικό δείκτη ικανοποίησης των τουριστών το 2016, σε σύγκριση με τις ανταγωνίστριες χώρες, σύμφωνα με τις μετρήσεις της ReviewPro, που επεξεργάζεται το SETE Intelligence (ο φορέας ερευνών του ΣΕΤΕ).

Τα Ελληνικά Κέντρα Δια Βίου Μάθησης (ΕΛΚΕΔΙΜ) γνωρίζοντας αυτά τα δεδομένα και επιθυμώντας να κρατήσουν σε υψηλά επίπεδα και φέτος την ικανοποίηση στον τομέα του τουρισμού, προσφέρουν πρόγραμμα εξειδίκευσης στον Τουρισμό για την απόκτηση του Vellum International Diploma in Travel and Tourism.

Το πρόγραμμα αναφέρεται σε ιδιοκτήτες μικρών και μεγάλων ξενοδοχειακών μονάδων και καταλυμάτων, ιδιοκτήτες τουριστικών γραφείων, αυτοαπασχολούμενους στον τουριστικό τομέα και εργαζόμενους ή δυνητικά εργαζόμενους στον τομέα της υποδοχής, της οργάνωσης, των κρατήσεων καθώς και της εξυπηρέτησης πελατών τουριστικών επιχειρήσεων. Παράλληλα, είναι κατάλληλο για πτυχιούχους του οικονομικού κλάδου, ως πρόγραμμα μεταπτυχιακής εξειδίκευσης σε θέματα τουριστικής οικονομίας, τουριστικού management και marketing.

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ:

Διάρκεια: ​4 μήνες

Υποχρεωτικές συναντήσεις με τον καθηγητή​: ​ΝΑΙ​ ​on-line

Συμμετοχή σε εξετάσεις πιστοποίησης: ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ

Εξέταστρα: 190€

Γραπτές εξετάσεις: ΝΑΙ

EC​VET: ​28​

Φορέας Κατάρτισης:

ΕΛΚΕΔΙΜ ΚΔΒΜ2, Κωδ. ΕΟΠΠΕΠ: 2000453

Φορέας Πιστοποίησης Επαγγελματικών Προσόντων: Vellum Global Educational Services

Έναρξη μαθημάτων: 30/01/2020

Θεματικές Ενότητες:

Εισαγωγή στον Τουρισμό

Κανόνες συμπεριφοράς και εμφάνισης στον τουρισμό

Εκπαίδευση υποδοχής

Εξυπηρέτηση πελατών

Διαχείριση παραπόνων

Τηλεφωνική επικοινωνία

Κρατήσεις

Έκδοση εισιτηρίων

Τεχνικές αύξησης πωλήσεων

Οργάνωση Συνεδρίων & Εκθέσεων

Ηλεκτρονικό Εμπόριο στον Τουρισμό

Όπως επισημαίνει και ο πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων (ΠΟΞ)  και αντιπρόεδρος του ΣΕΤΕ κ. Ιωάννης Ρέτσος «Είναι γνωστό και πολλές φορές ειπωμένο, το τουριστικό προϊόν είναι ιδιαίτερα ευαίσθητο σε όλες τις διεθνείς αναταράξεις. Επηρεάζεται άμεσα και με απρόβλεπτες συνέπειες. Γι’ αυτό και θα πρέπει να λειτουργούμε ως μέρος μιας λύσης και όχι πάντα ως μέρος του προβλήματος».

Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να συμπληρώσετε την ηλεκτρονική αίτηση εκδήλωσης ενδιαφέροντος ΕΔΩ κι ένας εκπρόσωπος των ΕΛΚΕΔΙΜ θα επικοινωνήσει σύντομα μαζί σας.

Εναλλακτικά, μπορείτε να επικοινωνήσετε με τη Γραμματεία των Ελληνικών Κέντρων Δια Βίου Μάθησης στο τηλέφωνο: 210 7101894

Ιστοσελίδα επιμορφωτικών προγραμμάτων:  freestudies.gr

E-mail επικοινωνίας: elearn.elkedim@gmail.com

Κοινοποιήστε το άρθρο

4 απαντήσεις στο “Δωρεάν Μεταπτυχιακή Εξειδίκευση στον Τουρισμό”

    1. Για συμμετοχή στο πρόγραμμα και για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με αυτό, συμπληρώστε την ηλεκτρονική φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος που θα βρείτε στο άρθρο. Εναλλακτικά επικοινωνήστε με τη Γραμματεία των Ελληνικών Κέντρων Δια Βίου Μάθησης στο τηλέφωνο: 2107101894

    1. Για συμμετοχή στο πρόγραμμα και για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με αυτό, συμπληρώστε την ηλεκτρονική φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος που θα βρείτε στο άρθρο. Εναλλακτικά επικοινωνήστε με τη Γραμματεία των Ελληνικών Κέντρων Δια Βίου Μάθησης στο τηλέφωνο: 2107101894

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *