Κοινότητα Μάθησης στο Viber σε θέματα Κοινωνικών Επιστημών, Εκπαίδευσης & Ψυχολογίας

Κατηγορία: ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
Views: 288

To ΚΕ.ΔΙ.ΒΙ.Μ. του Πανεπιστημίου Αιγαίου ανακοινώνει τη δημιουργία μιας “Κοινότητας Μάθησης στο Viber σε θέματα Κοινωνικών Επιστημών, Εκπαίδευσης, Ψυχολογίας, Συμβουλευτικής, Προπονητικής Ζωής και Νευρογλωσσικού Προγραμματισμού“.

ΕΥΠΡΟΣΔΕΚΤΟΙ ΟΛΟΙ – ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΕΓΓΡΑΦΗΣ:

https://invite.viber.com/?g2=AQBZxKC0rXy1lEte%2FtwsPypz8pcw4CDDc%2FBQRAIzswzLSv0I%2BHIb4ay59W%2Bc1NR8

ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΕΣΤΕ ΕΙΝΑΙ ΤΟ VIBER ΚΑΙ ΔΙΑΘΕΣΗ ΓΙΑ ΜΑΘΗΣΗ

ΣΤΟΧΟΙ ΤΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΜΑΘΗΣΗΣ

Καλώς ήρθατε στην κοινότητα μάθησης των Προγραμμάτων Ψυχικής Υγείας του Πανεπιστημίου Αιγαίου. Είναι το ιδανικό μέρος για να ενισχύσετε τις γνώσεις σας σε θέματα Ψυχολογίας, Συμβουλευτικής, Coaching, Νευρογλωσσικού Προγραμματισμού, Εκπαίδευσης, Τέχνης, Μουσειακής Αγωγής, Κοινωνικών Επιστημών και Έρευνας.

Πληροφορίες για τα Προγράμματα Ψυχικής και Κοινοτικής Υγείας του Πανεπιστημίου Αιγαίου μπορείτε να βρείτε εδώ: http://ppy.aegean.gr

Στην κοινότητα αυτή θα αναρτάται πλούσιο δωρεάν ψηφιακό υλικό, επιστημονικά άρθρα και βιβλία, έρευνες, ενώ θα γίνονται στοχευμένες παρεμβάσεις των συνεργατών των προγραμμάτων.

Οι παρεμβάσεις αυτές είναι προγραμματισμένες ή αυθόρμητες, διδακτικές ή συμβουλευτικές, ενημερωτικές ή απλά επικοινωνιακές και διεξάγονται στο πνεύμα της ακαδημαϊκής ηθικής.

Αν και τις περισσότερες φορές οι συνεργάτες των προγραμμάτων λαμβάνουν την πρωτοβουλία της δράσης τους και καθορίζουν τη στοχοθεσία, τα διδακτικά μέσα, τα αναμενόμενα αποτελέσματα, τις πρακτικές εφαρμογές και ασκήσεις, εντούτοις κάθε μέλος της κοινότητας, εφόσον ενημερώσει τους διαχειριστές, μπορεί να προβεί σε ανακοινώσεις, να παρουσιάσει κάποιο σχετικό με τη θεματολογία της ομάδας έργο του, να ρωτήσει ή να προτείνει ζητήματα προς συζήτηση, να συμβουλευτεί, να αντιλέξει επιχειρηματολογώντας, να συμπαρασταθεί, να σταθεί αρωγός, να διαφωτίσει, να συγκρίνει, να αναλύσει και να προτείνει.

Τα μέλη της ομάδας απολαμβάνουν ειδικά προνόμια όσον αφορά τα επιμορφωτικά προγράμματα, λαμβάνουν πρώτα γνώση για επικείμενες δράσεις και συμμετέχουν σε έρευνες και δημοσκοπήσεις.

Ευχόμαστε η εμπειρία σας εδώ να είναι εποικοδομητική και συναρπαστική.

ΕΛΑΤΕ NΑ ΦΤΙΑΞΟΥΜΕ ΜΑΖΙ ΤΗ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΜΑΘΗΣΗΣ

ΔΙΑΜΟΙΡΑΣΤΕ ΤΟΝ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΑΓΑΠΑΤΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΣΑΣ:

https://invite.viber.com/?g2=AQBZxKC0rXy1lEte%2FtwsPypz8pcw4CDDc%2FBQRAIzswzLSv0I%2BHIb4ay59W%2Bc1NR8

Μενού