ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ – ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΗ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗ

Κατηγορία: ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
Views: 469

Κερδίστε το κόστος των διδάκτρων300 ευρώ! Συμπληρώστε αίτηση εκδήλωσης ενδιαφέροντος ΕΔΩ!

Η κοινωνική οικονομία, δημιούργησε ένα νέο τύπο επιχειρηματία. Τον Κοινωνικό Επιχειρηματία. Αλλάζει τους κανόνες του παιχνιδιού, εκμεταλλευόμενος τα κενά και στοχεύει και καταπολεμά τα κοινωνικά προβλήματα παράγοντας κέρδος αρκετό για να συντηρήσει τον ίδιο και κυρίως τον Κοινωνικό του Σκοπό.Το International Diploma in Social Economy and Entrepreneurship της Vellum, είναι ένα πιστοποιημένο μεταπτυχιακό πρόγραμμα εξειδικευμένων γνώσεων και δεξιοτήτων στον τομέα της Κοινωνικής Οικονομίας και Επιχειρηματικότητας. Διευρύνει το πεδίο επιχειρηματικής δραστηριοποίησης  παρέχοντας γνώσεις, πληροφορίες και επιλογές για μια επιτυχημένη επιχείρηση.

Γιατί αξίζει να το παρακολουθήσετε: 

  •  Θα έχετε την ευκαιρία να γνωρίσετε  τις βασικές έννοιες που πλαισιώνουν την Κοινωνική Επιχειρηματικότητα
  • Θα ενημερωθείτε  για επιτυχημένα παραδείγματα Κοινωνικών Επιχειρήσεων που λειτουργούν τόσο στην Ελλάδα, όσο και στο εξωτερικό.
  • Θα ασκηθούν σε δεξιότητες που προστατεύουν και προωθούν την επιχειρηματική δραστηριότητα, μειώνοντας το επιχειρηματικό ρίσκο και αυξάνοντας τις πιθανότητες κερδοφορίας και βιώσιμης ανάπτυξης μιας κοινωνικής επιχείρησης.

Πλεονεκτήματα παρακολούθησης:

  • Υλοποίηση με e-learning.
  • Απόκτηση βεβαίωσης παρακολούθησης 240  ωρών.
  • Πιστοποίηση «International Diploma in Social Economy and Entrepreneurship » από το φορέα Vellum Global Educational Services.

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΕΝΑΡΞΗΣ: 10/03/2021.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να συμπληρώσετε την ηλεκτρονική αίτηση εκδήλωσης ενδιαφέροντος ΕΔΩ.

Εναλλακτικά, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο elearn.elkedim@gmail.com ή στο τηλέφωνο 210 7101894.

Μπορεί να σου αρέσει επίσης…

Επόμενο άρθρο
Μοριοδοτούμενο Επιμορφωτικό Πρόγραμμα στο Διδακτικό Αντικείμενο
Προηγούμενο άρθρο
Θεσσαλονίκη: Μαθητής έπεσε από τον τρίτο όροφο σχολείου  
Μενού