ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΩΝ ΠΡΟΘΕΣΜΙΩΝ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΤΗΣ ΔΡΑΣΗΣ «Επιταγή επαγγελματικής κατάρτισης φορτοεκφορτωτών Ξηράς-Λιμένος»

Κατηγορία: ΕΠ. ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΑΝΕΡΓΩΝ
Views: 215

αρχείο λήψηςΗ Ειδική Υπηρεσία Εφαρμογής Συγχρηματοδοτούμενων Ενεργειών από το ΕΚΤ, ως Δικαιούχος της δράσης «Επιταγή επαγγελματικής κατάρτισης φορτοεκφορτωτών Ξηράς-Λιμένος», σας ενημερώνει ότι η προθεσμία υποβολής αιτήσεων για συμμετοχή ωφελουμένων στην ανωτέρω δράση ξεκινά από τη Δευτέρα 2 Ιουνίου 2014 και ώρα 9.00 π.μ. και λήγει την Παρασκευή 13 Ιουνίου 2014 και ώρα 12 μ.μ.

Η συμμετοχή στην παρούσα δράση, συνεπάγεται την πλήρη και ανεπιφύλακτη αποδοχή του συνόλου των όρων που περιγράφονται στην υπ’ αριθμ. 4.11253/5.8224/11.04.2014 Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος της ΕΥΕ-ΕΚΤ για τη συμμετοχή σε δράση με αντικείμενο «Επιταγή επαγγελματικής κατάρτισης φορτοεκφορτωτών Ξηράς-Λιμένος» (ΑΔΑ: ΒΙΦ8Λ-ΧΗΝ)

Η υποβολή αίτησης στο πρόγραμμα γίνεται προσωπικά από τον κάθε ενδιαφερόμενο και αποκλειστικά μέσα από την ειδική ιστοσελίδα www.voucher.gov.gr.

Αιτήσεις σε ημερομηνία εκτός του προαναφερόμενου χρονικού διαστήματος και σε οποιαδήποτε άλλη ιστοσελίδα δεν είναι έγκυρες και δεν εξασφαλίζουν συμμετοχή του ενδιαφερόμενου στο πρόγραμμα.

Η υποβολή των αιτήσεων για την εγγραφή των παρόχων κατάρτισης στο σχετικό Μητρώο Παρόχων ξεκινά από τη Δευτέρα 2 Ιουνίου 2014.

Επίσημη πληροφόρηση για το πρόγραμμα παρέχεται μόνο μέσα από τις ιστοσελίδες των υπηρεσιών του Υπουργείου Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας και την ειδική ιστοσελίδα www.voucher.gov.gr.

 

Πηγή: ΕΣΠΑ-Εργασία, voucher.gov.gr

Μπορεί να σου αρέσει επίσης…

Επόμενο άρθρο
20 θέσεις εργασίας στο Δήμο Αγίου Δημητρίου
Προηγούμενο άρθρο
Παιδαγωγός ζητείται στα Παιδικά Χωριά SOS Ελλάδος στη Θεσσαλονίκη
Μενού