Δικαίωμα υποβολής αντιρρήσεων – Επιταγή εισόδου για νέους από 18 έως 24 ετών σε ιδιωτικές επιχειρήσεις για απόκτηση εργασιακής εμπειρίας» & «Επιταγή εισόδου για νέους από 25 έως 29 ετών σε ιδιωτικές επιχειρήσεις για απόκτηση εργασιακής εμπειρίας»

Κοινοποιήστε το άρθρο

ccis-workers2-300x300Ανακοινώθηκε από την Επιχορήγηση με επιταγές κατάρτισης για τη λήψη υπηρεσιών κατάρτισης και πιστοποίησης, voucher.gov.gr, η δυνατότητα υποβολής αντιρρήσεων για τις Επιταγές εισόδου για νέους από 18 έως 24 ετών σε ιδιωτικές επιχειρήσεις για απόκτηση εργασιακής εμπειρίας» & για νέους από 25 έως 29 ετών σε ιδιωτικές επιχειρήσεις για απόκτηση εργασιακής εμπειρίας.Αναλυτικά αναφέρει:

“Σας ενημερώνουμε ότι οι μη επιλεγέντες ωφελούμενοι έχουν το δικαίωμα υποβολής αντιρρήσεων εντός αποκλειστικής  προθεσμίας δέκα (10) ημερών από της δημοσιεύσεως του Μητρώου ωφελουμένων, όπως προβλέπεται  από τις Προσκλήσεις  «Επιταγή εισόδου για νέους από 18 έως 24 ετών σε ιδιωτικές επιχειρήσεις για απόκτηση εργασιακής εμπειρίας» & «Επιταγή εισόδου για νέους από 25 έως 29 ετών σε ιδιωτικές επιχειρήσεις για απόκτηση εργασιακής εμπειρίας» .
 
Οι αντιρρήσεις  κατατίθενται εγγράφως ή να αποστέλλονται ταχυδρομικά  στη Γενική Γραμματεία Διαχείρισης Κοινοτικών και Άλλων Πόρων, Ειδική Υπηρεσία Εφαρμογής Συγχρηματοδοτούμενων Ενεργειών από το ΕΚΤ , Κοραή 4,  104 64 Αθήνα.”
Πηγή: ΕΣΠΑ-Εργασία via voucher.gov.gr

Κοινοποιήστε το άρθρο

6 απαντήσεις στο “Δικαίωμα υποβολής αντιρρήσεων – Επιταγή εισόδου για νέους από 18 έως 24 ετών σε ιδιωτικές επιχειρήσεις για απόκτηση εργασιακής εμπειρίας» & «Επιταγή εισόδου για νέους από 25 έως 29 ετών σε ιδιωτικές επιχειρήσεις για απόκτηση εργασιακής εμπειρίας»”

  1. ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΩ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ VOUCHER 25 -29 ΠΑΙΡΝΕΤΕ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΜΕ ΠΕΡΣΥ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΩ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΞΕΡΩ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΕ ΕΠΕΛΕΞΑΝ

    1. Οι αντιρρήσεις κατατίθενται εγγράφως ή να αποστέλλονται ταχυδρομικά στη Γενική Γραμματεία Διαχείρισης Κοινοτικών και Άλλων Πόρων, Ειδική Υπηρεσία Εφαρμογής Συγχρηματοδοτούμενων Ενεργειών από το ΕΚΤ , Κοραή 4, 104 64 Αθήνα.”

    1. Οι αντιρρήσεις κατατίθενται εγγράφως ή να αποστέλλονται ταχυδρομικά στη Γενική Γραμματεία Διαχείρισης Κοινοτικών και Άλλων Πόρων, Ειδική Υπηρεσία Εφαρμογής Συγχρηματοδοτούμενων Ενεργειών από το ΕΚΤ , Κοραή 4, 104 64 Αθήνα.” Στον επίσημο ιστότοπο δεν έχει ανακοινωθεί κάποια ηλεκτρονική διεύθυνση.

  2. Γειά σας, είμαι επιλαχών στο πρόγραμμα και θα ήθελα να ρωτήσω πότε και αν θα υπάρξει ανακοίνωση για το αν θα πάρουν άτομα απο τους επιλαχόντες σε περίπτωση και δεν συνεχίσει στο πρόγραμμα κάποιος απο τους επιτυχόντες.
    Ευχαριστώ

    1. Για την επιλογή των επιλαχόντων θα υπάρξει σχετική ανακοίνωση στον επίσημο ιστότοπο της δράσης. Οπότε θα υπάρξει και νεότερη πληροφόρηση στον ιστότοπό μας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *