ΕΛΤΑ: Τον Οκτώβριο οι προκηρύξεις

Κοινοποιήστε το άρθρο

eltaΣύμφωνα με την εφημερίδα “ΕΘΝΟΣ”, μέσα στον Οκτώβριο αναμένεται να εκδοθούν οι πρώτες προκηρύξεις των ΕΛΤΑ για την κάλυψη 806 θέσεων εποχικού προσωπικού στα καταστήματα και τις υπηρεσίες τους σε όλη τη χώρα.

Μετά από μία μακρά περίοδο αναμονής, το υπουργείο Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων ενέκρινε το αίτημα των ΕΛΤΑ, τα οποία, σύμφωνα με ανώτατο στέλεχος του φορέα, προετοιμάζουν το τελικό σχέδιο προκήρυξης, προκειμένου να το στείλουν στο ΑΣΕΠ για το τελικό “OK”.
Τις θέσεις θα καταλάβουν απόφοιτοι Γυμνασίου και Λυκείου, οι οποίοι θα προσληφθούν με πλήρη ή μερική απασχόληση για το χρονικό διάστημα των οκτώ και τεσσάρων μηνών.
Ειδικότερα, οι θέσεις κατανέμονται σε:
  • 270 άτομα με σύμβαση ορισμένου χρόνου οκτάμηνης διάρκειας πλήρους απασχόλησης,
  • 532 άτομα με σύμβαση ορισμένου χρόνου οκτάμηνης διάρκειας μερικής απασχόλησης, και τέσσερα άτομα με σύμβαση ορισμένου χρόνου τετράμηνης διάρκειας πλήρους απασχόλησης.
Όσο για τις ειδικότητες που θα προκηρυχθούν, είναι οι ακόλουθες τέσσερις:
  • ΔΕ Διανομέων, 460 θέσεις,
  • ΔΕ Εσωτερικής Εκμετάλλευσης, 239 θέσεις,
  • ΔΕ Οδηγών, 61 θέσεις, και
  • ΥΕ Διαμετακομιστών, 46 θέσεις.
Από το σύνολο των θέσεων, 500 θέσεις αφορούν τις υπηρεσίες και τα καταστήματα της Αττικής και 90 της θεσσαλονίκης, ενώ οι υπόλοιπες 216 θέσεις κατανέμονται σε καταστήματα στην περιφέρεια.

Κοινοποιήστε το άρθρο

5 απαντήσεις στο “ΕΛΤΑ: Τον Οκτώβριο οι προκηρύξεις”

    1. Από προηγούμενες παρόμοιες προκηρύξεις των ΕΛΤΑ όχι δεν υπάρχει όριο ηλικίας. Τα τελικά όμως κριτήρια αξιολόγησης θα δημοσιευθούν σύντομα από το portal μας, όταν ανακοινωθούν. Σε κάθε περίπτωση τα τοπικά γραφεία των ΕΛΤΑ θα διαθέτουν την σχετική προκήρυξη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *