Vodafone: Εργασία για 10 άτομα στον κοινωφελή οργανισμό της επιλογής τους

Κατηγορία: ΕΡΓΑΣΙΑ
Views: 268

VodafoneΤη δυνατότητα σε δέκα άτομα να εργαστούν για έξι μήνες στον κοινωφελή μη κερδοσκοπικό οργανισμό που θα επιλέξουν προσφέρει το πρόγραμμα «Vodafone World of Difference», που υλοποιείται για τέταρτη συνεχή χρονιά στην Ελλάδα.

Για να συμμετέχουν στο πρόγραμμα οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να έχουν έρθει σε επαφή με τον οργανισμό στον οποίο θέλουν να εργαστούν και να συμφωνήσουν σε ένα συγκεκριμένο έργο για την περίοδο απασχόλησής τους. Η ανθρωπιστική και κοινωφελής αξία, τα μετρήσιμα αποτελέσματα καθώς και το εφικτό της υλοποίησης του έργου αποτελούν τα βασικά κριτήρια αξιολόγησης των αιτήσεων. Επίσης, θα ξεχωρίσουν εκείνες οι αιτήσεις που προβάλλουν με τον καλύτερο τρόπο τις ικανότητες, τη γνώση, αλλά και τα κατάλληλα προσόντα των υποψηφίων τους.
Οσοι ενδιαφέρονται να υποβάλλουν αιτήσεις συμμετοχής μπορούν να επισκεφθούν το www.vodafone.gr/world-of-difference μέχρι και τις 13 Οκτωβρίου 2013. Προϋπόθεση για τη συμμετοχή στο πρόγραμμα είναι οι υποψήφιοι να έχουν συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας τους και να είναι κάτοικοι Ελλάδας.
Υπενθυμίζεται πως το πρόγραμμα «Vodafone World of Difference» ξεκίνησε στην Ελλάδα τον Σεπτέμβριο του 2010 και έχει μέχρι σήμερα αναδείξει 14 νικητές, που εργάστηκαν στο μη κερδοσκοπικό οργανισμό της επιλογής τους σε περιοχές σε όλη την Ελλάδα, όπως Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Κοζάνη, Κομοτηνή, Μυτιλήνη, Πάτρα, Πάρο και Πρέσπες, προσφέροντας σημαντικό έργο στην τοπική κοινωνία.

Μπορεί να σου αρέσει επίσης…

Επόμενο άρθρο
Αιτήσεις για τον διαγωνισμό μαθητών – μεταφραστών στην Κομισιόν
Προηγούμενο άρθρο
Ανασφάλιστοι οι εργαζόμενοι στη Δημόσια Τηλεόραση υποστηρίζει η ΕΣΗΕΑ
Μενού