Αναλυτής και Υπεύθυνος Πωλήσεων Φαρμακείου θα προσλάβει η εταιρεία Apivita

Κατηγορία: ΕΡΓΑΣΙΑ
Views: 1K

APIVITA logoΝέο προσωπικό θα προσλάβει η εταιρεία Apivita, η οποία δραστηριοποιείται στον χώρο του φυτικού φυσικού καλλυντικού.

Συγκεκριμένα, η εταιρεία θα εντάξει στο δυναμικό της έναν Αναλυτή Ελέγχου Ποιότητας, καθώς και έναν Υπεύθυνο Πωλήσεων Φαρμακείου.Αναλυτής Ελέγχου Ποιότητας

Οι νέες αρμοδιότητες του νέου συνεργάτη θα είναι η διεξαγωγή των χημικών και φυσικοχημικών αναλύσεων για τον έλεγχο ποιότητας πρώτων υλών, ημιέτοιμων και τελικών προϊόντων, νερού, η συμμόρφωση με τις αρχές καλής εργαστηριακής πρακτικής κατά την εργασία και η διαχείριση των αποθεμάτων και αναλωσίμων του εργαστηρίου.

Ο ιδανικός υποψήφιος θα πρέπει να έχει πτυχίο χημικού ή συναφούς αντικειμένου, εμπειρία δύο ετών σε αντίστοιχη θέση και σε αναλύσεις με HPLC και GC, πολύ καλή γνώση της Αγγλικής γλώσσας και πολύ καλή γνώση MS Office. Ακόμη, ο κάτοχος της θέσης θα πρέπει να είναι άτομο με ηγετικές ικανότητες, δημιουργικό, ευέλικτο, με πολύ καλές ικανότητες οργάνωσης και επικοινωνίας τόσο στο εσωτερικό όσο και στο εξωτερικό περιβάλλον της εταιρείας.

Υπεύθυνος Πωλήσεων Φαρμακείου

Ο κάτοχος της θέσης θα έχει ως βασική αρμοδιότητα την ανάπτυξη των πωλήσεων στον χώρο του Φαρμακείου, ενώ τα απαραίτητα προσόντα που απαιτούνται για τη θέση είναι το Πτυχίο ΑΕΙ, ΤΕΙ , αλλά και η εμπειρία σε Πωλήσεις Καλλυντικών Προϊόντων στο κανάλι Φαρμακείο (Απαραίτητο προσον). Παράλληλα, ο ενδιαφερόμενος θα πρέπει να έχει εξαιρετικές ικανότητες επικοινωνίας και πώλησης, πολύ καλή γνώση του MS Office και πολύ καλή γνώση της Αγγλικής γλώσσας.

Μπορεί να σου αρέσει επίσης…

Επόμενο άρθρο
Εισόδημα από τον ήλιο με μηδενικό ρίσκο
Προηγούμενο άρθρο
Χαν: Περισσότερες ευκαιρίες στις Περιφέρειες στο ΕΣΠΑ 2
Μενού