Παράταση έως 15 Οκτωβρίου για τις αιτήσεις στην Εθνική Σχολή Δικαστικών Λειτουργών

Κατηγορία: ΕΡΓΑΣΙΑ
Views: 296

Παρατείνεται έως τις 15 Οκτωβρίου η προθεσμία υποβολής αιτήσεων συμμετοχής στον διαγωνισμό της Εθνικής Σχολής Δικαστικών Λειτουργών, για τις κατευθύνσεις Πολιτικής – Ποινικής Δικαιοσύνης και Εισαγγελέων.

Ο λόγος είναι η αύξηση του αριθμού των εισακτέων σπουδαστών για την κατεύθυνση της Πολιτικής και Ποινικής Δικαιοσύνης κατά 39 άτομα (φτάνοντας συνολικά τα 76) και των Εισαγγελέων κατά οκτώ άτομα (φτάνοντας συνολικά τα 16).

Το προκριματικό στάδιο των εξετάσεων θα διενεργηθεί στη Θεσσαλονίκη κατά το πρώτο και δεύτερο δεκαήμερο του Νοεμβρίου 2013.
Δικαίωμα συμμετοχής στον διαγωνισμό έχουν όσοι:
  • διαθέτουν την ιδιότητα του Ειρηνοδίκη ή έχουν ή είχαν διετή άσκηση δικηγορίας ή είναι κάτοχοι διδακτορικού διπλώματος νομικού τμήματος, με μονοετή άσκηση δικηγορίας, ή είναι δικαστικοί υπάλληλοι με πτυχίο νομικού τμήματος, νομικής σχολής και πενταετή υπηρεσία στη θέση αυτή,
  • έχουν συμπληρώσει το 28ο και δεν έχουν υπερβεί το 45ο έτος της ηλικίας τους την 31η Δεκεμβρίου του έτους διενέργειας του διαγωνισμού.

Οι υποψήφιοι οφείλουν να υποβάλουν αίτηση συμμετοχής στον διαγωνισμό, στη γραμματεία της Σχολής ή στη γραμματεία οποιουδήποτε δικαστηρίου της χώρας.

Μπορεί να σου αρέσει επίσης…

Επόμενο άρθρο
400 ΦΥΛΑΚΕΣ ΚΑΙ 300 ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΙ ΦΡΟΥΡΟΙ
Προηγούμενο άρθρο
800 έξτρα προσλήψεις στο υπουργείο Πολιτισμού
Μενού