ΕΛΤΑ: Πρώτες προκηρύξεις για τις 806 εποχικές θέσεις

Κατηγορία: ΕΡΓΑΣΙΑ
Views: 263

Από τα υποκαταστήματα της Ανατολικής Αττικής ξεκινά ο νέος κύκλος προσλήψεων οκτάμηνης διάρκειας στα ΕΛΤΑ Ξεκινά σύντομα η έκδοση των προκηρύξεων για 806 εποχικούς στα Ελληνικά Ταχυδρομεία, καθώς το ΑΣΕΠ ενέκρινε τις πρώτες 19 θέσεις, που υπέβαλαν υποκαταστήματα της Αττικής, ενώ έχει υπό έγκριση άλλες 80 θέσεις.

Οι πρώτες νέες εγκρίσεις αφορούν επτά Διανομείς στα καταστήματα των ΕΛΤΑ στο Καπανδρίτι, τον Ωρωπό και το Λαύριο, και οκτώ Διανομείς στα καταστήματα Σπάτων, Ραφήνας, Αυλώνας, Κορωπίου, Λαυρίου, Παιανίας και Μαρκοπούλου, όλοι με συμβάσεις οκτάμηνης διάρκειας.

Για τα πρώτα τρία καταστήματα, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να λαμβάνουν πληροφορίες στο τηλέφωνο 210 3353228 και για τις υπόλοιπες στο 210 3353487.

Από τα υποκαταστήματα της Ανατολικής Αττικής ξεκινά ο νέος κύκλος προσλήψεων οκτάμηνης διάρκειας στα ΕΛΤΑ

Στο μεταξύ άμεσα θα εκδοθεί η προκήρυξη για 70 εποχικούς, εκ των οποίων 33 ΔΕ Εσωτερικής Εκμετάλλευσης και 37 ΥΕ Διαμετακομιστών. Υπενθυμίζεται ότι από το σύνολο των θέσεων, 500 θέσεις αφορούν τις υπηρεσίες και τα καταστήματα της Αττικής και 90 της Θεσσαλονίκης, ενώ οι υπόλοιπες 216 θέσεις κατανέμονται σε καταστήματα των ΕΛΤΑ στην περιφέρεια. Οσο για τις ειδικότητες που θα προκηρυχθούν, είναι οι ακόλουθες τέσσερις:

  • ΔΕ Διανομέων, 460 θέσεις,
  • ΔΕ Εσωτερικής Εκμετάλλευσης, 239 θέσεις,
  • ΔΕ Οδηγών, 61 θέσεις, και
  • ΥΕ Διαμετακομιστών, 46 θέσεις.

Αναφορικά με τον χρόνο απασχόλησης, 802 άτομα θα προσληφθούν με συμβάσεις οκτάμηνης διάρκειας, εκ των οποίων 270 πλήρους απασχόλησης και 532 μερικής απασχόλησης, ενώ τέσσερα άτομα θα απασχοληθούν με συμβάσεις ορισμένου χρόνου τετράμηνης διάρκειας πλήρους απασχόλησης.

Μενού