Υψηλή ζήτηση για Ελληνες μηχανικούς στην Ολλανδία

Κατηγορία: ΕΡΓΑΣΙΑ
Views: 257

Το τρίτο κατά σειρά Exclusive Engineering Recruitment Event διοργανώνει στα τέλη Οκτωβρίου στη Θεσσαλονίκη η διεθνής συμβουλευτική εταιρεία Grecruitment.Μετά την πετυχημένη ολοκλήρωση των δύο πρώτων events -τον περασμένο Ιούλιο σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη- η εταιρεία αναζητά περίπου 30 Ελληνες Μηχανικούς (αποφοίτους Ανώτατων και Τεχνολογικών Εκπαιδευτικών Ιδρυμάτων) για λογαριασμό ολλανδικών εταιρειών. «Οι ανάγκες των εταιρειών του εκπροσωπούμε στην Ολλανδία αυξήθηκαν λόγω ανάληψης μεγάλων projects και υπάρχει η αντίστοιχη ζήτηση του καταλλήλως εκπαιδευμένου εργατικού δυναμικού.

Οι υποψήφιοι θα πρέπει να είναι πρόσφατα απόφοιτοι ή με αντίστοιχη εμπειρία και να γνωρίζουν άριστα την αγγλική γλώσσα.

Πρόκειται για θέσεις που θα καλυφθούν σε τμήματα Ερευνας και Ανάπτυξης προϊόντων υψηλής τεχνολογίας, κατασκευής/ παραγωγής ηλεκτρονικών και μικροηλεκτρονικών εξαρτημάτων και στο τμήμα ποιότητας και δοκιμών (Testing), επισημαίνει η Ελένη Τακίδου, σύμβουλος επιλογής προσωπικού της Grecruitment.

Ειδικότητες

Οι θέσεις που πρόκειται να καλυφθούν αφορούν τις ειδικότητες:

  • Junior Mechanical Engineer High Tech
  • PCB Layout Design Engineer – Junior & Senior
  • Equipment Engineer
  • System Qualification Production
  • Engineer
  • Mechanical Designer
  • Mechatronics Engineer
  • System Install Engineer
  • Tester Wafer Stage
  • Proto Engineer.

Προσόντα
Οι υποψήφιοι που επιθυμούν να συμμετέχουν στην εκδήλωση, προκειμένου να διεκδικήσουν μία από τις προσφερόμενες θέσεις σε ολλανδικές εταιρείες, θα πρέπει να είναι Ηλεκτρολόγοι Μηχανικοί, ή Μηχανολόγοι Μηχανικοί, ή Ηλεκτρονικοί, ή Μηχανικοί Αυτοματισμού, ή Μηχανικοί Μηχανοτρονικής ή Φυσικοί Ηλεκτρονικής Κατεύθυνσης.

Επίσης να είναι πρόσφατα απόφοιτοι ή με αντίστοιχη εμπειρία με τη θέση για την οποία γίνεται η αίτηση και να γνωρίζουν άριστα την αγγλική γλώσσα.

Προσόντα για την επιλογή τους αποτελούν κριτήρια όπως οι επικοινωνιακές δεξιότητες, η εξοικείωση με την πολυπολιτισμικότητα, το πνεύμα ομαδικότητας αλλά και η ικανότητα για ανεξάρτητη εργασία. Τέλος, επειδή ορισμένες από τις θέσεις απαιτούν περιστασιακές μετακινήσεις και ταξίδια, οι υποψήφιοι θα πρέπει να διαθέτουν την ευελιξία αυτή, ενώ επιθυμητή είναι και η δυνατότητα εργασίας σε βάρδιες. Προσφέρεται ελκυστικό πακέτο αποδοχών, έξοδα μετεγκατάστασης (πληρωμή γραφείου ευρέσεων κατοικίας, κ.τ.λ.), μαθήματα Ολλανδικών για το πρώτο εξάμηνο και άριστες επαγγελματικές προοπτικές για εξέλιξη.

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΑ
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αποστείλουν τα βιογραφικά τους έως την Τρίτη 15 Οκτωβρίου στο info@grecruitment.com, με θέμα τον τίτλο της θέσης. Οι 30 Ελληνες που θα επιλεγούν, θα ταξιδέψουν στην Ολλανδία για τις τελικές συνεντεύξεις με τους μελλοντικούς εργοδότες τους. Περισσότερες πληροφορίες στο τηλ. 2313-019-150 ή στο www.grecruitment.com

Μπορεί να σου αρέσει επίσης…

Επόμενο άρθρο
Θέσεις σε νοσοκομεία της Γερμανίας
Προηγούμενο άρθρο
Επιμόρφωση εργοδοτών σε καθήκοντα τεχνικού ασφαλείας
Μενού