Πολλές ευκαιρίες για καριέρα σε 14 γνωστές εταιρίες

Κατηγορία: ΕΡΓΑΣΙΑ
Views: 386
ergasia28_3_5

Ανοιχτές θέσεις εργασίας για πολλούς υποψηφίους διαθέτουν 14 ελληνικές και πολυεθνικές εταιρίες σε όλη τη χώρα. Οι ενδιαφερόμενοι που διαθέτουν τα απαραίτητα προσόντα θα πρέπει να κινητοποιηθούν άμεσα και να αποστείλουν τα απαραίτητα δικαιολογητικά στα τμήματα ανθρώπινου δυναμικού που αναγράφονται παρακάτω, το συντομότερο δυνατόν.

Media Strom.

Η Media Strom προσλαμβάνει έναν exports assistant.
Ο ιδανικός υποψήφιος θα πρέπει να διαθέτει δυναμική, δραστήρια προσωπικότητα, με φιλοδοξίες, εξαιρετική επικοινωνιακή ικανότητα και άνεση στις διαπροσωπικές σχέσεις, ομαδικό και επιχειρηματικό πνεύμα, με προσανατολισμό στο αποτέλεσμα, ικανότητα αποτελεσματικής, παραγωγικής εργασίας κάτω από συνθήκες πίεσης, πτυχίο ΑΕΙ στο Marketing ή στη Διοίκηση Επιχειρήσεων, άριστη γνώση της αγγλικής και της ρωσικής γλώσσας, δυνατότητα πραγματοποίησης επαγγελματικών ταξιδιών στο εξωτερικό και άριστη γνώση χειρισμού Η/Υ, MS Windows, MS Office, Internet.
Η αποστολή βιογραφικών γίνεται στο φαξ 210 3482899, υπόψη Διεύθυνσης Ανθρώπινου Δυναμικού.
Veneze.
Ανοιχτές θέσεις για σερβιτόρους/ες μερικής ή πλήρους απασχόλησης αναζητά το εστιατόριο Veneze, στην Αθήνα.
Οι ιδανικοί υποψήφιοι και υποψήφιες θα πρέπει να διαθέτουν προϋπηρεσία 2-5 ετών, να γνωρίζουν αγγλικά, να είναι εμφανίσιμοι με νεανική μοντέρνα εμφάνιση και στιλ και η ηλικία τους να είναι μεταξύ 20-28 ετών.
Η αποστολή βιογραφικών μαζί με μία φωτογραφία γίνεται
μέσω του www.vezene.gr.
Humana Hellas.
Ιατρικό επισκέπτη με έδρα τη Θεσσαλονίκη αναζητά η Humana Hellas, που δραστηριοποιείται στον παιδιατρικό χώρο. Απαραίτητα προσόντα για το συγκεκριμένο πόστο είναι το πτυχίο ΑΕΙ ή ΤΕΙ, η προϋπηρεσία σε ανάλογη θέση, η γνώση αγγλικής ή γερμανικής γλώσσας, ο χειρισμός Η/Υ (Word, Excel) και το δίπλωμα οδήγησης.
Η εταιρία προσφέρει ανταγωνιστικό πακέτο αποδοχών (μισθό και μπόνους), εταιρικό αυτοκίνητο και ιδιωτική ασφάλιση.
Η αποστολή βιογραφικών γίνεται στο φαξ: 210 6466174.
Τζάμπα Σπίτι.
Υπαλλήλους σε τρία διαφορετικά τμήματα αναζητά η εταιρία Τζάμπα Σπίτι, που προτείνει λύσεις διακόσμησης για τον κήπο και το μπαλκόνι.
Ειδικότερα προσλαμβάνει υπαλλήλους για τα τμήματα χαλιών, κουζίνας και λευκών ειδών. Βασικές προϋποθέσεις για την πρόσληψη είναι η ευγενική και χαρούμενη παρουσία, το ομαδικό πνεύμα, η ευγένεια και ο ενθουσιασμός και η εμπειρία στο αντίστοιχο αντικείμενο.
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αποστείλουν το βιογραφικό τους μέσω e-mail: career@tzambaspiti.gr.
Aegean Star Hotels.
Ο ξενοδοχειακός όμιλος Aegean Star Hotels, με ξενοδοχεία στην Κρήτη και τη Χαλκιδική, επιθυμεί να προσλάβει για τη σεζόν 2014 ένα άτομο για τη θέση της γενικής προϊσταμένης ορόφων.
Η ιδανική υποψήφια θα πρέπει να διαθέτει προϋπηρεσία τουλάχιστον πέντε ετών στην παραπάνω θέση σε ξενοδοχεία 4 και 5 αστέρων και ηλικία από 35 έως 45 ετών.
Η επιχείρηση προσφέρει διαμονή και διατροφή, προοπτικές επαγγελματικής εξέλιξης και μισθό ανάλογο με τα προσόντα.
Οι ενδιαφερόμενες που πληρούν τις παραπάνω προϋποθέσεις μπορούν να στείλουν άμεσα το βιογραφικό τους σημείωμα με φωτογραφία στο φαξ: 23740 20544.
Για περισσότερες πληροφορίες μπορούν να απευθυνθούν στο τηλέφωνο: 23740 20820
ΜΕΪΔΑΝΗΣ. H ΜΕΪΔΑΝΗΣ (Electroinvest Α.Ε.),
που δραστηριοποιείται στην εμπορία και τη διανομή ηλεκτρολογικού υλικού στην Ελλάδα, αναζητά για τα καταστήματά της στην Αττική έναν υπεύθυνο καταστήματος.
Ο ιδανικός υποψήφιος θα πρέπει να διαθέτει 3-5 ετών προϋπηρεσία σε αντίστοιχη θέση, προϋπηρεσία στο χώρο του Β2Β και στην αγορά ηλεκτρολογικού υλικού θα θεωρηθεί πρόσθετο προσόν, καλή γνώση της αγγλικής γλώσσας, γνώση χειρισμού Η/Υ, άριστη επικοινωνία, προσανατολισμός στην εξυπηρέτηση του πελάτη, δυναμική προσωπικότητα, ανάληψη πρωτοβουλιών, ηγετικές ικανότητες, ομαδικότητα, ικανότητα συντονισμού και οργάνωσης, ικανότητες διοίκησης ανθρώπινου δυναμικού και ηλικία έως 40 ετών.
Η αποστολή βιογραφικών γίνεται στο φαξ: 210 4834547.
IONIOS BROKERS.
Στελέχη πωλήσεων και συνεργάτες συμβούλους ακίνητης περιουσίας για τη στελέχωση του δικτύου της εταιρίας σε όλη την Ελλάδα ενδιαφέρεται να εντάξει στο δυναμικό της η εταιρία IONIOS BROKERS SA, που δραστηριοποιείται στον κλάδο Mεσιτών Aσφαλίσεων και της Tραπεζικής Διαμεσολάβησης.
Σύμφωνα με την αγγελία, οι υποψήφιοι θα πρέπει να είναι άτομα δραστήρια, δυναμικά και φιλόδοξα με ήθος, συνέπεια και ευχέρεια επικοινωνίας.
Η εταιρία προσφέρει δωρεάν και συνεχή εκπαίδευση, χαρτοφυλάκιο ακινήτων, πελατολόγιο, οργανωμένο γραφείο, γραμματειακή υποστήριξη, καταχωρίσεις των ακινήτων σε πάνω από 10 sites στο Ιντερνετ και αμοιβές βάσει αποτελέσματος.
Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να απευθύνονται στο τηλέφωνο: 211 1047200.
EFFECT. Η εταιρία EFFECT
Computer Applications SA αναζητά έναν technical software support.
Βασικά προσόντα για τη θέση είναι το πτυχίο ΑΕΙ-ΤΕΙ Πληροφορικής ή Θετικών Επιστημών, οι γνώσεις σε RDBMS SQL Server 2000-2012 και Δικτύων, ο σχεδιασμός, η ανάλυση και η υλοποίηση λύσεων με προϊόντα Microsoft, η συντήρηση υποδομών βασισμένων σε τεχνολογίες Microsoft, η γνώση των διαδικασιών και προϊόντων της Microsoft, η πολύ καλή γνώση της αγγλικής γλώσσας και οι εκπληρωμένες στρατιωτικές υποχρεώσεις.
Σύμφωνα με την αγγελία, η εταιρία βρίσκεται σε φάση ανάπτυξης με πολύ καλές ευκαιρίες προσωπικής ανάπτυξης και εξέλιξης με απολαβές ανάλογες της απόδοσης.
Η αποστολή βιογραφικών γίνεται στο φαξ 210 8232834 ή στο e-mail info@effect.gr.
Wind.
Εκπροσώπους τηλεφωνικών πωλήσεων μερικής απασχόλησης για τα καταστήματά της στην Αθήνα αναζητά η Wind. Οι ιδανικοί υποψήφιοι θα πρέπει να είναι επικοινωνιακοί, να διαθέτουν ενθουσιασμό και προσαρμοστικότητα, να διακρίνονται για το ομαδικό πνεύμα, να είναι ευέλικτοι, να μπορούν να εργαστούν σε βάρδιες, να έχουν προϋπηρεσία στο χώρο εξυπηρέτησης πελατών, να είναι απόφοιτοι Λυκείου, ΙΕΚ ή ΤΕΙ και να γνωρίζουν καλά αγγλικά και χειρισµό H/Y.
Η εταιρία προσφέρει συνεχή εκπαίδευση, ανταγωνιστικό πακέτο αµοιβών και παροχών και δυνατότητες ανάπτυξης. Οι ενδιαφερόµενοι µπορούν να προωθήσουν τα βιογραφικά τους, δηλώνοντας την ειδικότητα στη διεύθυνση WIND ΕΛΛΑΣ Α.Ε., Λ. Κηφισίας 66, 151 25 Μαρούσι, Αθήνα, ή στο φαξ 210 6106504.
MEDISYN.
Ο Πανελλήνιος Συνεταιρισµός Μικροβιολόγων MEDISYN διαθέτει ανοιχτές θέσεις για ένα βιολόγο για το κεντρικό εργαστήριο στην Αθήνα, έναν προϊστάµενο εισπρακτέων -πληρωτέων λογαριασµών και ένα βοηθό λογιστή.
Ο ιδανικός υποψήφιος για την πρώτη θέση θα πρέπει να διαθέτει γνώσεις Η/Υ και αγγλικών και οι άνδρες εκπληρωµένες στρατιωτικές υποχρεώσεις. Αντίστοιχα για το δεύτερο πόστο απαιτούµενα προσόντα θεωρούνται η πενταετής προϋπηρεσία, οι αναλυτικές ικανότητες, το οργανωτικό και οµαδικό πνεύµα, οι ιδιαίτερες επικοινωνιακές ικανότητες, η απαιτούµενη εξοικείωση στη χρήση Η/Υ, η γνώση βασικών προγραµµάτων (MS Office κ.λπ.), καθώς και του ∆ιαδικτύου για τραπεζικές συναλλαγές και συναλλαγές µε τους δηµόσιους οργανισµούς και η πολύ καλή γνώση αγγλικής γλώσσας.
Όσον αφορά στη θέση του λογιστή, ο ιδανικός υποψήφιος θα πρέπει να είναι πτυχιούχος ΤΕΙ, µε 5ετή τουλάχιστον προϋπηρεσία σε βιβλία Γ’ κατηγορίας, να έχει γνώση του Κώδικα Φορολογίας Εισοδήµατος, ΚΦΑΣ, ΦΠΑ, Εργατικής και Ασφαλιστικής Νοµοθεσίας, καθώς και η χρήση ERP, Microsoft Office (Excel, Word κ.λπ.).
Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόµενοι θα πρέπει να απευθύνονται στην ιστοσελίδα: http://medisyn.eu.
Brunchy.
H Brunchy, το νέο concept All Day ιταλικής γρήγορης εστίασης, ζητά να προσλάβει, για το νέο κατάστηµά της στην πλατεία Αγίας Παρασκευής, άτοµα για προετοιµασία και service ιταλικών προϊόντων (καφέ, σάντουιτς, πίτσα, ζυµαρικά), σύµφωνα µε τα πρό-τυπα της εταιρίας.
Σύµφωνα µε την αγγελία, στα άτοµα που θα προσληφθούν θα παρασχεθεί πλήρης εκπαίδευση.
Για τις συγκεκριµένες θέσεις δεν απαιτείται προϋπηρεσία.
Η εκδήλωση ενδιαφέροντος γίνεται µέσω του www.brunchy.gr
Prince Silvero.
Ο όµιλος εταιριών της Prince Silvero, που ασχολείται µε την παραγωγή και την εµπορία αργυρών αντικειµένων και κοσµηµάτων, ζητά κοπέλα έως 25 ετών για γραµµατειακή υποστήριξη και βοηθητικές εργασίες στο λογιστήριο.
Βασικά προσόντα για το πόστο είναι η δυνατότητα ταξιδιών στην επαρχία και η άνεση στην επικοινωνία.
Η εταιρία προσφέρει εκπαίδευση σε τεχνικές πωλήσεων, εταιρικό αυτοκίνητο και ικανοποιητικές αποδοχές.
Η αποστολή βιογραφικών γίνεται στο φαξ: 210 5777861.
Γευσήνους.
Δύο ανοιχτές θέσεις διαθέτει η εταιρία Γευσήνους ΑΒΕΕ, που εξειδικεύεται στον τομέα του contract catering, καλύπτοντας καθημερινά στοχευμένες επισιτιστικές ανάγκες εταιριών, βιομηχανικών, στρατιωτικών μονάδων, εκπαιδευτικών οργανισμών, κατασκηνώσεων, αθλητικών ινστιτούτων κ.λπ.
Ειδικότερα, αναζητά έναν τεχνολόγο τροφίμων και ένα δικηγόρο.
Απαραίτητα προσόντα για το πρώτο πόστο θεωρούνται το πτυχίο ΤΕΙ ή ΑΕΙ με ειδικότητα Τεχνολόγος Τροφίμων, η προϋπηρεσία τουλάχιστον 2 ετών με αντίστοιχη εμπειρία, η πολύ καλή χρήση Η/Υ & αγγλικών, η εμπειρία σε καθοδήγηση ανθρώπινου δυναμικού, η ικανότητα επικοινωνίας και ομαδικής εργασίας, ο προσανατολισμός στο αποτέλεσμα και στην επίλυση προβλημάτων και η δυνατότητα εργασίας σε βάρδιες. Αντίστοιχα για τη δεύτερη ειδικότητα, οι υποψήφιοι θα πρέπει να διαθέτουν τριετή εμπειρία στον τομέα του Εμπορικού Δικαίου, στους διαγωνισμούς προμηθειών Δημοσίου και εν γένει στις δημόσιες συμβάσεις.
Η αποστολή βιογραφικών γίνεται στο φαξ 210 6254954, αναγράφοντας την ειδικότητα.
Scooterise ΙΚΕ.
Η Scooterise ΙΚΕ, πρωτοπόρος εταιρία βασισµένη σε προϊόντα και υπηρεσίες βιώσιµης µετακίνησης, αναζητά συνεργάτες ανάπτυξης δικτύου µε συνεργαζόµενα ξενοδοχεία, resort, τουριστικά γραφεία, κρουαζιερόπλοια για την προώθηση της υπηρεσίας ξεναγήσεων που διεξάγει η εταιρία στο ιστορικό κέντρο µε ηλεκτρικά τρίκυκλα και έδρα την Ακρόπολη.
Επίσης προσλαµβάνει πωλητές και πωλήτριες µε προϋπηρεσία τουλάχιστον τριών ετών στο χώρο της χονδρικής πώλησης σε καταστήµατα ποδηλάτων, scooter, παιδικών ειδών, παιχνιδιών και αξεσουάρ για την Αθήνα και την υπόλοιπη Ελλάδα. Απαραίτητο προσόν για όλες τις παραπάνω θέσεις θεωρείται η γνώση αγγλικών.
Οι ενδιαφερόµενοι και οι ενδιαφερόµενες µπορούν να απευθυνθούν στα τηλέφωνα 216 7003277, 6932 232096 και 6945 490571.

 

Μπορεί να σου αρέσει επίσης…

Επόμενο άρθρο
Πρακτική εξάσκηση για νέους µε εξειδίκευση
Προηγούμενο άρθρο
16 Θέσεις εργασίας στο Δήμο Βοΐου
Μενού