Πρακτική εξάσκηση για νέους µε εξειδίκευση

Κατηγορία: ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ, ΕΡΓΑΣΙΑ
Views: 358
assetsΤη δυνατότητα σε νέους που διαθέτουν τα απαραίτητα προσόντα να κάνουν την πρακτική τους εξάσκηση πάνω στο αντικείµενο των σπουδών τους δίνουν δύο µεγάλες ξενοδοχειακές αλυσίδες, η Civitel Hotels & Resorts και η Castello City Hotel, καθώς και η εισαγωγική και κατασκευαστική εταιρία ορθοπεδικών ειδών, Ορθοπεδικός Κόσµος.
Civitel Hotels & Resorts.
Ο όµιλος Civitel Hotels & Resorts αναζητά τελειόφοιτο/η για πρακτική άσκηση στο Μαρούσι Αττικής. Ο κατάλληλος υποψήφιος θα πρέπει να είναι τελειόφοιτος ΤΕΙ Λογιστικής/Οικονοµικής Κατεύθυνσης, να διαθέτει πολύ καλή γνώση Η/Υ, καλή γνώση αγγλικών σε προφορικό και γραπτό λόγο, επικοινωνιακές και οργανωτικές ικανότητες, καλή γνώση προγραµµάτων MS Office (Excel, Word) και ικανότητα εργασίας και προσαρµογής σε εταιρικό περιβάλλον. Ο όµιλος προσφέρει δυνατότητες εξέλιξης και µακροχρόνιας συνεργασίας, καθώς και αµοιβή όπως ορίζεται από τη νοµοθεσία για την εκπόνηση της πρακτικής άσκησης.
Η αποστολή βιογραφικών γίνεται µέσω της ιστοσελίδας της εταιρίας: http://www.civitelhotels.com.
Castello City Hotel.
Σερβιτόρους και σερβιτόρες για πρακτική άσκηση ενδιαφέρεται να εντάξει στο δυναµικό του η ξενοδοχειακή µονάδα «Castello City Hotel» στο Ηράκλειο της Κρήτης.
Οι ιδανικοί/ες υποψήφιοι/ες θα πρέπει να είναι τελειόφοιτοι/ες Ξενοδοχειακής Σχολής, να γνωρίζουν άριστα την αγγλική γλώσσα, να διακρίνονται για το οµαδικό πνεύµα εργασίας, να έχουν ευχάριστη εµφάνιση και συµπεριφορά. Το ξενοδοχείο προσφέρει διαµονή, διατροφή (τρία γεύµατα ηµερησίως) και αποδοχές ανάλογες των προσόντων.
Η κατάθεση βιογραφικών µαζί µε µία φωτογραφία και τις απαραίτητες συστάσεις γίνεται µέσω του www.skywalker.gr.
Ορθοπεδικός Κόσµος.
Η εισαγωγική και κατασκευαστική εταιρία ορθοπεδικών ειδών µε πολυετή εµπειρία στο χώρο Ορθοπεδικός Κόσµος αναζητά για πρακτική άσκηση συνεργάτη για µηχανοργάνωση.
Απαραίτητα προσόντα για τη θέση είναι η εξοικείωση µε facebook, twitter, Linkedin και άλλα µέσα κοινωνικής δικτύωσης, η χρήση προγραµµάτων Microsoft Office, η κριτική σκέψη και ικανότητα λύσης προβληµάτων, το οµαδικό πνεύµα εργασίας και η δυνατότητα εργασίας σε οργανωµένο περιβάλλον.
Οι ενδιαφερόµενοι και οι ενδιαφερόµενες µπορούν να απευθύνονται στο τηλέφωνο: 210 9236333.

Μπορεί να σου αρέσει επίσης…

Επόμενο άρθρο
Θέση εργασίας στη ΔΕΗ ΥΗΣ Λάδωνα
Προηγούμενο άρθρο
Πολλές ευκαιρίες για καριέρα σε 14 γνωστές εταιρίες
Μενού