Θέσεις εργασίας στα ΕΛΤΑ Θεσσαλονίκη Κατερίνη

Κατηγορία: ΕΡΓΑΣΙΑ
Views: 1K

tromaktiko1Τα ΕΛΤΑ ΑΕ ανακοινώνουν την πρόσληψη προσωπικού, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικού αριθμού είκοσι δύο (22) ατόμων ΔΕ ΔΙΑΝΟΜΕΩΝ, ΜΕΡΙΚΗΣ απασχόλησης χρονικής διάρκειας οκτώ (8) μηνών, για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών, για τις Υπηρεσιακές Λειτουργίες της Περιφερειακής Διεύθυνσης Ταχυδρομικών Λειτουργιών Μακεδονίας – Θράκης των Ελληνικών Ταχυδρομείων Α.Ε. (Μονάδων Διανομής Θεσσαλονίκης και Μονάδας Διανομής Κατερίνης), που εδρεύουν στους Νομούς Θεσσαλονίκης και Πιερίας.ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ

Οι υποψήφιοι για την απόδειξη των ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΩΝ ΠΡΟΣΟΝΤΩΝ , των λοιπών ιδιοτήτων τους και της εμπειρίας τους οφείλουν να προσκομίσουν, νομίμως επικυρωμένα, όλα τα απαιτούμενα από την παρούσα ανακοίνωση και το «Παράρτημα ανακοινώσεων Συμβάσεων εργασίας Ορισμένου Χρόνου (ΣΟΧ)» δικαιολογητικά.

ΕΙΔΙΚΕΣ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΕΙΣ:

Υποβολή υπεύθυνης δήλωσης του Ν. 1599/1986, για τον υποψήφιο ο οποίος εμπίπτει στην περίπτωση αυτή, στην οποία να δηλώνει την τελευταία του απασχόληση στα ΕΛΤΑ καθώς και το συνολικό χρόνο απασχόλησης στα ΕΛΤΑ με βάση υπολογισμού την πρώτη σύμβαση που καταρτίσθηκε μετά την έναρξη ισχύος του Π.Δ.164/19-7-2004. Κατά τα λοιπά ισχύουν τα οριζόμενα στο «Παράρτημα ανακοινώσεων Συμβάσεων εργασίας Ορισμένου Χρόνου (ΣΟΧ).

ΠΡΟΣΟΧΗ : Μετά την τελευταία αναμόρφωση του ανωτέρω Παραρτήματος με σήμανση έκδοσης «27-09-2013» επισημαίνονται, μεταξύ άλλων, τροποποιήσεις σχετικές με τα δικαιολογητικά που απαιτούνται για την απόδειξη των κριτηρίων της ανεργίας (για ανέργους που παρακολουθούν προγράμματα του ΟΑΕΔ, κ.λπ.), της πολυτεκνικής και μονογονεϊκής ιδιότητας (ως προς τη δήλωση για την πρόσληψη άλλου μέλους της ίδιας οικογένειας), της μονογονεϊκής ιδιότητας (σε περίπτωση διάστασης γονέων) και της μερικής απασχόλησης.

Υποβολή αιτήσεων συμμέτοχης

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση με κωδικό ΕΝΤΥΠΟ ΑΣΕΠ ΣΟΧ.3 και να την υποβάλουν μόνο ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στις ακόλουθες διευθύνσεις:

  1. Για τις θέσεις της Θεσσαλονίκης ΕΛ.ΤΑ. Α.Ε., Π.Δ.Τ.Λ. Μακεδονίας – Θράκης, ΒΙ.ΠΕ. Ωραιοκάστρου, Τ.Κ. 560 00 Θεσσαλονίκη (για την ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΟΧ 9 / 2013), υπόψη κ. Ιωάννη Μοσχάκη (τηλ. επικοινωνίας: 2310 289564 και 2310 289594).
  2. Για τις θέσεις της Κατερίνης ΕΛ.ΤΑ. Α.Ε., Μονάδα Διανομής Κατερίνης, Λ. Ιασωνίδη 20, Τ.Κ. 601 00 Κατερίνη (για την ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΟΧ 9 / 2013), υπόψη κ. Απόστολου Αγγέλη (τηλ. επικοινωνίας: 23510 25487).

Το εμπρόθεσμο των αιτήσεων κρίνεται με βάση την ημερομηνία που φέρει ο φάκελος αποστολής, ο οποίος μετά την αποσφράγισή του επισυνάπτεται στην αίτηση των υποψηφίων.

Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων είναι δέκα (10) ημέρες (υπολογιζόμενες ημερολογιακά) και αρχίζει από την επόμενη ημέρα της τελευταίας δημοσίευσης της παρούσας σε τοπικές εφημερίδες ή της ανάρτησής της στην Περιφερειακή Διεύθυνση Ταχυδρομικών Λειτουργιών Μακεδονίας – Θράκης (Π.Δ.Τ.Λ. Μακεδονίας – Θράκης), στις Μονάδες Διανομής του νομού Θεσσαλονίκης και στη Μονάδα Διανομής Κατερίνης, στις οποίες θα γίνουν οι ανωτέρω προσλήψεις, καθώς και στον χώρο των ανακοινώσεων των δημοτικών καταστημάτων των δήμων Ωραιοκάστρου, Θεσσαλονίκης και Κατερίνης, όπου εδρεύουν, εφόσον η ανάρτηση είναι τυχόν μεταγενέστερη της δημοσίευσης στις εφημερίδες.

Προσοχή: Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων είναι ενιαία για όλες τις κατά τόπους Υπηρεσίες μας και αρχίζει από την επόμενη ημέρα της τελευταίας δημοσίευσης ή ανάρτησης της παρούσας στον Νομό που αυτή θα δημοσιευθεί ή αναρτηθεί τελευταία, σύμφωνα με τα ανωτέρω.

Οι υποψήφιοι μπορούν να αναζητήσουν τα έντυπα των αιτήσεων:

α) στην υπηρεσία μας στην ανωτέρω διεύθυνση

β) στο δικτυακό τόπο του ΑΣΕΠ (www.asep.gr) και συγκεκριμένα ακολουθώντας από την κεντρική σελίδα τη διαδρομή: Έντυπα αιτήσεων -> Διαγωνισμών Φορέων -> Εποχικού (ΣΟΧ)

γ) στα κατά τόπους Κέντρα Εξυπηρέτησης Πολιτών (ΚΕΠ) αλλά και στην ηλεκτρονική τους διεύθυνση (www.kep.gov.gr), απ’ όπου μέσω της διαδρομής: Σύνδεσμοι -> Ανεξάρτητες και άλλες αρχές -> ΑΣΕΠ θα οδηγηθούν στην κεντρική σελίδα του δικτυακού τόπου του ΑΣΕΠ και από εκεί θα έχουν πρόσβαση στα έντυπα μέσω της διαδρομής: Έντυπα αιτήσεων -> Διαγωνισμών Φορέων -> Εποχικού (ΣΟΧ).

Μπορεί να σου αρέσει επίσης…

Επόμενο άρθρο
Δωρεάν μαστογραφία για ανασφάλιστες γυναίκες στον δήμο Παλλήνης
Προηγούμενο άρθρο
Από 1η Νοεμβρίου, νυχτερινό ρεύμα – Ποιες οι αλλαγές που εφαρμόζει από φέτος η ΔΕΗ
Μενού