8 γυμναστές στο Δήμο Λευκάδας

Κατηγορία: ΕΡΓΑΣΙΑ
Views: 248

pigasos_logoΑπό την Δευτέρα 4/11/2013 οι αιτήσεις για 8 (οκτώ) γυμναστές στο Δήμο Λευκάδας για την λειτουργία των Προγραμμάτων «Άθληση για Όλους» περιόδου 2013-2014. Το Ν.Π.Δ.Δ «Παιδικοί – Βρεφονηπιακοί Σταθμοί Δήμου Λευκάδας ανακοινώνει ότι θα προσλάβει για την λειτουργία των Προγραμμάτων «Άθληση για Όλους» περιόδου 2013-2014 στον Δήμο Λευκάδας, τα οποία πραγματοποιεί σε συνεργασία με την Γενική Γραμματεία Αθλητισμού, Γυμναστές Πτυχιούχους Καθηγητές ή Καθηγήτριες Φυσικής Αγωγής με σύμβαση εργασίας Ιδιωτικού Δικαίου Ορισμένου Χρόνου διάρκειας οκτώ (8) μηνών με ωριαία αποζημίωση

Τα Προγράμματα στα οποία θα απασχοληθούν οι ανωτέρω Κ.Φ.Α θα είναι:

  1. Άθληση & Γυναίκα
  2. Άσκηση στη Προσχολική Ηλικία
  3. Παιδί και Αθλητισμός
  4. Άσκηση στην Εφηβική Ηλικία
  5. Άσκηση Ενηλίκων
  6. Άσκηση Ατόμων με Αναπηρίες
  7. Αθλοχώροι στη Γειτονιά.

Ειδικά τυπικά προσόντα: Πτυχιούχοι Καθηγητές Φυσικής Αγωγής Πανεπιστημιακής εκπαίδευσης με ειδικότητα και εμπειρία στην Αντισφαίριση (Τένις), Ειδική Φυσική Αγωγή, Προσαρμοσμένη Κινητική Αγωγή, Ποδόσφαιρο (με γνώση και εμπειρία στην οργάνωση και λειτουργία ακαδημιών ποδοσφαίρου (5Χ5), Παραδοσιακούς χορούς και Ρυθμική Γυμναστική, Αερόμπικ, Πιλάτες, Μαζικό Λαϊκό Αθλητισμό.

Γενικά προσόντα: Οι υποψήφιοι πρέπει να είναι άνεργοι και να έχουν ηλικία από 23 έως 60 ετών. Επίσης να έχουν την υγεία και τη φυσική καταλληλότητα που τους επιτρέπει την εκτέλεση των καθηκόντων της θέσης που θα επιλεγούν.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλλουν αίτηση (μαζί με τα δικαιολογητικά) στην Γραμματεία του Κλειστού Γυμναστηρίου Δήμου Λευκάδας(Βαρδάνια) κα Αραβανή Σοφία τηλ: 2645 0 25230, κατά τις ώρες 10.00 έως 16.00, από την Δευτέρα 4/11/2013 και για δέκα (10) ημέρες έως την Τετάρτη 13/11/2013.

Μπορεί να σου αρέσει επίσης…

Επόμενο άρθρο
1 θέση ερευνητή Γ για το ινστιτούτο θεωρητικής και φυσικής χημείας
Προηγούμενο άρθρο
2 ημερήσιοι φύλακες στον αρχαιολογικό χώρο της Δήλου
Μενού