1 θέση ερευνητή στο Ίδρύμα Τεχνολογίας και Έρευνας (ΙΤΕ)

Κατηγορία: ΕΡΓΑΣΙΑ
Views: 220

ite_0Το Ινστιτούτο Ηλεκτρονικής Δομής και Λέιζερ του Ιδρύματος Τεχνολογίας Έρευνας (ΙΤΕ) ανακοινώνει την προκήρυξη μίας (1) θέσης έμπειρου ερευνητή με χρηματοδότηση από το ερευνητικό έργο MIRANDELA  στα πλαίσια της Δράσης «Ευρωπαϊκή Ε&Τ Συνεργασία – Πράξη Επιχορήγησης Ελληνικών Φορέων στο πλαίσιο της 2ηςπροκήρυξης της Ευρωπαϊκής Κοινής Πρωτοβουλίας ENIAC» στο ΕΠΑΕ (ΕΠΑΝ ΙΙ) του ΕΣΠΑ 2007-2013.

Μία θέση έμπειρου ερευνητή διαρκείας μέχρι 4 (τέσσερις) μήνες ανακοίνωσε το Ινστιτούτο Ηλεκτρονικής Δομής και Λέιζερ του Ιδρύματος Τεχνολογίας Έρευνας (ΙΤΕ). Ο έμπειρος ερευνητής θα πρέπει να είναι κάτοχος διδακτορικού, να έχει υπερτριακονταετή πείρα σε μικροκυματικές διατάξεις και κυκλώματα και αν είναι δυνατόν να έχει διατελέσει καθηγητής Πανεπιστημίου ή ερευνητής ερευνητικού κέντρου. Το αντικείμενο της εργασίας του θα είναι η επεξεργασία και ανάλυση μετρήσεων μικροκυματικών κυκλωμάτων.

Για εκδήλωση ενδιαφέροντος και πληροφορίες: Παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενοι να αποστείλουν ένα βιογραφικό σημείωμα μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στη διεύθυνση zekentesk@iesl.forth.gr

Για περισσότερες πληροφορίες ή διευκρινίσεις οι υποψήφιες/οι μπορούν να στείλουν e-mail στη παραπάνω ηλεκτρονική διεύθυνση.

Προθεσμία υποβολής αιτήσεων: 10/11/2013

Μενού