Ανακοινώθηκαν τα αποτελέσματα της δράσης «Επιταγή εισόδου στην αγορά εργασίας για ανέργους νέους ηλικίας έως 29 ετών» Δείτε τους πίνακες.

Κατηγορία: ΕΠ. ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΑΝΕΡΓΩΝ, ΕΡΓΑΣΙΑ
Views: 57

VOUCHER_insidey1Αναρτήθηκαν την Τρίτη στην ιστοσελίδα του υπουργείου Εργασίας, τα αποτελέσματα της δράσης, “Επιταγή Εισόδου στην Αγορά Εργασίας για άνεργους νέους έως 29 ετών”.
Οι επιλαχόντες με τους κωδικούς αριθμούς υποβολής αιτήσεων συμμετοχής (Κ.Α.Υ.Α.Σ.) όπως εμφανίζονται στους συνημμένους πίνακες (1) και (2), δικαιούνται την «Επιταγή εισόδου στην αγορά εργασίας για ανέργους νέους ηλικίας έως 29 ετών» σε αντικατάσταση των διαγραφέντων από το Μητρώο Ωφελουμένων, σύμφωνα με τα οριζόμενα στα κεφάλαια 2.5 και 5.1.4 της υπ’ αριθμ. 1/2013
πρόσκλησης της ΕΥΕ-ΕΚΤ
Οι ως άνω ωφελούμενοι θα πρέπει να μεριμνήσουν και να ενεργοποιήσουν την επιταγή εισόδου στην αγορά εργασίας μέχρι 31 Ιανουαρίου 2014 (31/1/2014).
Σε περίπτωση διαγραφής των ανωτέρω ωφελουμένων από το Μητρώο Ωφελουμένων, τις θέσεις των διαγραφέντων λαμβάνουν οι επιλαχόντες με τους κωδικούς αριθμούς υποβολής αιτήσεων συμμετοχής (Κ.Α.Υ.Α.Σ.) όπως εμφανίζονται στους συνημμένους πίνακες (3) και (4), σύμφωνα με τα οριζόμενα
στα κεφάλαια 2.5 και 5.1.4 της υπ’ αριθμ. 1/2013 πρόσκλησης της ΕΥΕ-ΕΚΤ .
Κατά τα λοιπά ισχύουν οι όροι της υπ’ αριθμ. 1/2013 πρόσκλησης της ΕΥΕ-ΕΚΤ για την εκδήλωση ενδιαφέροντος για τη συμμετοχή στη δράση «Επιταγή εισόδου στην αγορά εργασίας για ανέργους νέους ηλικίας έως 29 ετών».
Οι συνημμένοι πίνακες (1), (2), (3) και (4) αποτελούν αναπόσπαστο μέρος της παρούσας.

Για να δείτε αναλυτικά τους πίνακες κάντε κλικ εδω

Μπορεί να σου αρέσει επίσης…

Επόμενο άρθρο
Μέχρι το τέλος του χρόνου θα γίνουν 453 προσλήψεις γιατρών
Προηγούμενο άρθρο
Πρακτική άσκηση για 4.479 μαθητές στις ΕΠΑ.Σ Μαθητείας του ΟΑΕΔ
Μενού