Ανακοινώθηκαν τα αποτελέσματα της δράσης «Επιταγή εισόδου στην αγορά εργασίας για ανέργους νέους ηλικίας έως 29 ετών» Δείτε τους πίνακες.

Κοινοποιήστε το άρθρο

VOUCHER_insidey1Αναρτήθηκαν την Τρίτη στην ιστοσελίδα του υπουργείου Εργασίας, τα αποτελέσματα της δράσης, “Επιταγή Εισόδου στην Αγορά Εργασίας για άνεργους νέους έως 29 ετών”.
Οι επιλαχόντες με τους κωδικούς αριθμούς υποβολής αιτήσεων συμμετοχής (Κ.Α.Υ.Α.Σ.) όπως εμφανίζονται στους συνημμένους πίνακες (1) και (2), δικαιούνται την «Επιταγή εισόδου στην αγορά εργασίας για ανέργους νέους ηλικίας έως 29 ετών» σε αντικατάσταση των διαγραφέντων από το Μητρώο Ωφελουμένων, σύμφωνα με τα οριζόμενα στα κεφάλαια 2.5 και 5.1.4 της υπ’ αριθμ. 1/2013
πρόσκλησης της ΕΥΕ-ΕΚΤ
Οι ως άνω ωφελούμενοι θα πρέπει να μεριμνήσουν και να ενεργοποιήσουν την επιταγή εισόδου στην αγορά εργασίας μέχρι 31 Ιανουαρίου 2014 (31/1/2014).
Σε περίπτωση διαγραφής των ανωτέρω ωφελουμένων από το Μητρώο Ωφελουμένων, τις θέσεις των διαγραφέντων λαμβάνουν οι επιλαχόντες με τους κωδικούς αριθμούς υποβολής αιτήσεων συμμετοχής (Κ.Α.Υ.Α.Σ.) όπως εμφανίζονται στους συνημμένους πίνακες (3) και (4), σύμφωνα με τα οριζόμενα
στα κεφάλαια 2.5 και 5.1.4 της υπ’ αριθμ. 1/2013 πρόσκλησης της ΕΥΕ-ΕΚΤ .
Κατά τα λοιπά ισχύουν οι όροι της υπ’ αριθμ. 1/2013 πρόσκλησης της ΕΥΕ-ΕΚΤ για την εκδήλωση ενδιαφέροντος για τη συμμετοχή στη δράση «Επιταγή εισόδου στην αγορά εργασίας για ανέργους νέους ηλικίας έως 29 ετών».
Οι συνημμένοι πίνακες (1), (2), (3) και (4) αποτελούν αναπόσπαστο μέρος της παρούσας.

Για να δείτε αναλυτικά τους πίνακες κάντε κλικ εδω

Κοινοποιήστε το άρθρο

6 απαντήσεις στο “Ανακοινώθηκαν τα αποτελέσματα της δράσης «Επιταγή εισόδου στην αγορά εργασίας για ανέργους νέους ηλικίας έως 29 ετών» Δείτε τους πίνακες.”

    1. Οι πληρωμές πραγματοποιούνται τμηματικά ανά περιοχή και αναλόγως του ελέγχου των απαραίτητων δικαιολογητικών. Σε κάθε περίπτωση πρώτα θα πληρωθούν οι συμμετέχοντες και μετά οι εκπαιδευτικοί φορείς που υλοποίησαν τα προγράμματα κατάρτισης.

    1. Μπορείτε να κάνετε αναζήτηση αποτελεσμάτων πληκτρολογώντας τον αριθμό της κάρτας ανεργίας που είχατε όταν κάνατε αίτηση στο πρόγραμμα.

  1. ΕΙΜΑΙ ΜΕΣΩ ΚΕΚ ΣΕ 5ΜΗΝΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΑΠΟ ΤΙΣ 9 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΕ 1 ΜΗΝΑΣ ΠΡΑΚΤΙΚΗΣ ΝΑ ΠΑΡΩ 400 ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΑΡΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΜΑΘΩ ΠΟΤΕ ΘΑ ΤΑ ΠΑΡΩ ΓΙΑΤΙ ΑΛΛΑ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΣΕ ΑΛΛΟ 5 ΜΗΝΟ ΠΗΡΑΝ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ.ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΘΑ ΠΑΡΩ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΧΡΗΜΑΤΑ.

    1. Οι πληρωμές πραγματοποιούνται τμηματικά ανά περιοχή και αναλόγως του ελέγχου των απαραίτητων δικαιολογητικών. Σε κάθε περίπτωση πρώτα θα πληρωθούν οι συμμετέχοντες και μετά οι εκπαιδευτικοί φορείς που υλοποίησαν τα προγράμματα κατάρτισης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *