Ο Δημός Αθηναίων ανακοινώνει την πρόσληψη 48 θέσεων πτυχιούχων φυσικής αγωγής

Κατηγορία: ΕΡΓΑΣΙΑ
Views: 219

fysikh agwghΗ Πρόεδρος του Οργανισμού Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας του Δήμου Αθηναίων(ΟΠΑΝΔΑ) ανακοινώνει την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά σαράντα οκτώ (48) ατόμων ΠΤΥΧΙΟΥΧΩΝ ΦΥΣΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ με ωριαία αποζημίωση και μεγίστη χρονική διάρκεια έως 8 μήνες και συγκεκριμένα τους εξής ανά ειδικότητα. 

Οι ενδιαφερόμενοι Π.Φ.Α που επιθυμούν να απασχοληθούν στα Π.Α.γ.Ο θα πρέπει να υποβάλλουν αίτηση, η οποία θα συνοδεύεται από:

  • Βιογραφικό σημείωμα που να αναφέρεται στην προϋπηρεσία στα προγράμματα, στην επιμόρφωση λόγω σεμιναρίων, στην απόκτηση άλλου πτυχίου ή μεταπτυχιακού τίτλου ή ειδικότητας κ.λ.π.
  • Υπεύθυνη δήλωση του Ν. 1599/1986 ότι τα στοιχεία που αναφέρονται στην αίτηση και στο βιογραφικό σημείωμα είναι αληθή.
  • Επικυρωμένη φωτοτυπία πτυχίου Φυσικής Αγωγής,ειδικότητας, μεταπτυχιακού τίτλου ή διδακτορικού διπλώματος ή ισότιμου τίτλου σπουδών της αλλοδαπής αναγνωρισμένου στην Ελλάδα.
  • Επικυρωμένη φωτοτυπία της αστυνομικής ταυτότητας.
  • Πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης.
  • Βεβαίωση του Δήμου περί μόνιμης κατοικίας.
  • Βεβαίωση του ΟΑΕΔ περί ανεργίας
  • Έγγραφα που αποδεικνύουν προϋπηρεσία, όπως : βεβαιώσεις ή άλλα αποδεικτικά στοιχεία του κυρίου φορέα ασφαλιστικής κάλυψης (μισθολογικές καταστάσεις Ι.Κ.Α ή άλλων ασφαλιστικών ταμείων) ή βεβαιώσεις ή άλλα αποδεικτικά στοιχεία φορολογικού χαρακτήρα (αποδείξεις παροχής υπηρεσιών κλπ) ή πιστοποιητικά προϋπηρεσίας θεωρημένα από την Επιθεώρηση Εργασίας και δικαιολογητικά που να αποδεικνύουν όσα αναφέρονται στο βιογραφικό σημείωμα και τα οποία αποτέλεσαν κριτήριο επιλογής.
  • Έγγραφα που αποδεικνύουν την ιδιότητα του πολυτέκνου ή του γονέα μονογονεϊκής οικογένειας σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία

Τα παραπάνω δικαιολογητικά, πρέπει να είναι πρωτότυπα ή επικυρωμένα φωτοαντίγραφα.

Βασικό κριτήριο κατάταξης είναι η ανεργία. Σε περίπτωση που δεν υπάρχει ικανός αριθμός υποψηφίων που να πληροί την παραπάνω προϋπόθεση (ανεργία), προκειμένου να εξασφαλιστεί η υλοποίηση του Π.Α.γ.Ο., ο φορέας δύναται να προσλάβει Π.Φ.Α. οι οποίοι δεν είναι άνεργοι.

Η πρόσληψη αυτών γίνεται με βάση την κατάταξη τους σε πίνακα σύμφωνα με τη μοριοδότηση που περιγράφεται στο Οργανωτικό Πλαίσιο. Ως εκ τούτου, συντάσσονται πίνακες υποψηφίων μη λαμβάνοντας υπόψη τον περιορισμό της ανεργίας και στη συνέχεια και της εντοπότητας.

Σε περίπτωση που δεν υπάρχουν Π.Φ.Α. με τη συγκεκριμένη ειδίκευση, δύναται να προσληφθούν Π.Φ.Α. με προϋπηρεσία ενός τουλάχιστον έτους στο συγκεκριμένο πρόγραμμα.

Στην περίπτωση που απαιτείται εξειδίκευση σε κατηγορία που δεν προβλέπεται στο πρόγραμμα σπουδών του αντίστοιχου τμήματος των Α.Ε.Ι., λαμβάνονται υπόψη βεβαιώσεις σπουδών ή εκπαιδευτικών σεμιναρίων ή επιμορφώσεων στο συγκεκριμένο αντικείμενο της ανακοίνωσης.

Σε περίπτωση ισοβαθμίας λαμβάνονται υπόψη πρόσθετα προσόντα όπως ο χρόνος κτήσης πτυχίου, η εντοπιότητα, η αξιολόγηση του υποψηφίου από το φορέα (σε περίπτωση που έχει προϋπηρεσία στον οικείο φορέα και στο συγκεκριμένο πρόγραμμα).

Η υπηρεσία στην οποία θα υποβληθούν οι αιτήσεις των ενδιαφερομένων θα είναι τα κεντρικά γραφεία του Ο.Π.Α.Ν.Δ.Α. στην ακόλουθη διεύθυνση : Οργανισμός Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας Δήμου Αθηναίων (Ο.ΠΑ.Ν.ΔΑ.) Ακαδημίας 50, Αθήνα , Τ.Κ. 10679 , υπόψη Δ/νσης Αθλητισμού (τηλ. Επικοινωνίας 210 5284872)

Οι ημέρες κατάθεσης των αιτήσεων είναι Δευτέρα – Παρασκευή και ώρες 9:00-14:00.

Οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να έχουν την υγεία και την καταλληλότητα που τους επιτρέπει την εκτέλεση των καθηκόντων της θέσης που επιλέγουν.

Η προθεσμία μέσα στην οποία θα υποβληθούν οι αιτήσεις ορίζεται σε 10 ημέρες από την επόμενη ημέρα της δημοσίευσης σε δύο (2) εφημερίδες και την ανάρτηση της ανακοίνωσης στον πίνακα ανακοινώσεων του Οργανισμού, ήτοι από 10-11-2013 έως και 19-11-2013.

Δείτε την προκήρυξη εδω

Πηγή: e-dimosio.gr

Μπορεί να σου αρέσει επίσης…

Επόμενο άρθρο
O Δήμος Νέας Ιωνίας ανακοινώνει 5 θέσεις εργασίας
Προηγούμενο άρθρο
ΔΕΔΔΗΕ : 5 θέσεις εργασίας στον Δήμο Χίου
Μενού