Θέσεις εργασίας στην Σύζευξις Ατόμων και Γνώσεων στην Αττική

Κατηγορία: ΕΡΓΑΣΙΑ
Views: 234

ψυχικη υγειαΗ Σύζευξις Ατόμων και Γνώσεων, εργοδότης ίσων ευκαιριών, αστική μη κερδοσκοπική εταιρεία με σκοπό την προώθηση της γνώσης στον τομέα της ψυχικής υγείας, ζητά να προσλάβει 2 άτομα διοικητικό προσωπικό πλήρους απασχόλησης και εκπαιδευτές / εισηγητές σεμιναρίων και γενικότερα εκπαιδευτικών προγραμμάτων στο εκπαιδευτικό αντικείμενο της ψυχικής υγείας.

Αναλυτικά:

  • Για την θέση με κωδικό Δ2 (Διοικητικό Προσωπικό)οι υποψήφιοι θα πρέπει να είναι κάτοχοι τουλάχιστον πτυχίου, άριστοι γνώστες της Αγγλικής Γλώσσας, άριστοι χειριστές Η/Υ και να κατέχουν αποδεδειγμένη τριετή εμπειρία σε διοικητική θέση ευθύνης. Η κατοχή Μεταπτυχιακού Τίτλου Σπουδών και η γνώση επιπλέον ξένων γλωσσών αναμένεται να αποτελέσουν σημαντικό κριτήριο στην επιλογή. (Η ΣΥΖΕΥΞΙΣ διαμορφώνει την πολιτική αμοιβών της βάσει των προσωπικών επιτευγμάτων και δεξιοτήτων του κάθε υποψηφίου.)

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να αποστείλουν βιογραφικό σημείωμα και τυχόν εισαγωγικό σημείωμα αναφέροντας τον κωδικό θέσης Δ2, αυστηρά μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στη διεύθυνση career(at)syz.gr [αντικαταστήστε το (at)με @]. Περαιτέρω, πληροφορίες δίνονται αποκλειστικά μέσω του παραπάνω email.

Αιτήσεις γίνονται δεκτές μέχρι και Παρασκευή 15 Νοεμβρίου 2013.

————————————————————————————————

  • Για την θέση με κωδικό ΕΙΣ1 (Εισηγητές) οι εισηγητές θα πρέπει να είναι κάτοχοι τουλάχιστον πτυχίου και να κατέχουν εμπειρία στον τομέα της εκπαίδευσης ή/και της άτυπης μάθησης. Η ΣΥΖΕΥΞΙΣ διαμορφώνει την πολιτική αμοιβών της βάσει των προσωπικών επιτευγμάτων και δεξιοτήτων του κάθε υποψηφίου.

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να αποστείλουν βιογραφικό σημείωμα και τυχόν εισαγωγικό σημείωμα αναφέροντας τον κωδικό θέσης ΕΙΣ1, αυστηρά μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στη διεύθυνση career(at)syz.gr [αντικαταστήστε το (at)με @]. Περαιτέρω πληροφορίες δίνονται αποκλειστικά μέσω του παραπάνω email.

Αιτήσεις γίνονται δεκτές μέχρι και Παρασκευή 15 Νοεμβρίου 2013.

Μενού