20 μουσικοί και χορευτές στο Δήμο Κεντρικών Τζουμέρκων

Κατηγορία: ΕΡΓΑΣΙΑ
Views: 213

δημαρχειο κεντρικων τζουμερκωνΟ Δήμαρχος Κεντρικών Τζουμέρκων κρίνει απαραίτητη τη συμμετοχή στην εν λόγω επίσκεψη εκπροσώπων τοπικών φορέων και μεμονωμένων ατόμων (μουσικών, χορευτών κ.λπ.) με γνώση και εμπειρία στην τοπική μουσικοχορευτική παράδοση των Τζουμέρκων, προκειμένου να παρουσιαστεί και να προβληθεί η μουσικοχορευτική παράδοση της περιοχής.Μέσα από την παρουσίαση χορών και τραγουδιών των Τζουμέρκων και της ευρύτερης περιοχής της Ηπείρου στο πλαίσιο των τριήμερων εκδηλώσεων, καθώς και προκειμένου να έρθουν σε επαφή με την μουσικοχορευτική παράδοση της περιοχής του Cellino San Marco και ευρύτερα της περιοχής της Ιταλίας, ενισχύοντας έτσι τους μεταξύ τους δεσμούς.

Ειδικότερα, έχει αποφασιστεί η συμμετοχή 20 ατόμων (εκπροσώπων φορέων, μελών συλλόγων, μεμονωμένων ατόμων κ.λπ.) με γνώση και εμπειρία στην τοπική μουσικοχορευτική παράδοση των Τζουμέρκων. Η μετακίνηση (οδικώς και ακτοπλοϊκώς), η διαμονή και η διατροφή των 20 ατόμων στην Ιταλία θα καλυφθεί από τον προϋπολογισμό του έργου.

Γνωστοποιείται δε στους ενδιαφερόμενους ότι οι δαπάνες διατροφής θα καταβληθούν σε αυτούς μετά το πέρας του ταξιδιού ως ημερήσια αποζημίωση σύμφωνα με τις οικείες διατάξεις και κατόπιν της έγκρισης της δαπάνης αυτής από τον Επίτροπο.

Ο Δήμος Κεντρικών Τζουμέρκων καλεί κάθε ενδιαφερόμενο να καταθέσει το βιογραφικό του σημείωμα μαζί με ένα πρωτότυπα υπογεγραμμένο έντυπο εκδήλωσης ενδιαφέροντος και το αντίγραφο της αστυνομικής του ταυτότητας, έως και την Παρασκευή 15 Νοεμβρίου 2013 και ώρα 10.00 π.μ., εγγράφως σε κλειστό φάκελο, στην έδρα του Δήμου Κεντρικών Τζουμέρκων, στο Βουργαρέλι Άρτας, ΤΚ 45045. Προς διευκόλυνση των ενδιαφερόμενων, στη ιστοσελίδα του Δήμου, καθώς και στην έδρα του διατίθενται πρότυπο έντυπο εκδήλωσης ενδιαφέροντος και βιογραφικού σημειώματος.

Προς διευκόλυνση των ενδιαφερόμενων, στη ιστοσελίδα του Δήμου, καθώς και στην έδρα του διατίθενται πρότυπο έντυπο εκδήλωσης ενδιαφέροντος και βιογραφικού σημειώματος. Υπεύθυνος επικοινωνίας για πληροφορίες: Ιωάννης Μαυρίκης, τηλ. 26853 60225, e-mail: tech@dhmosktzoumerkwn.gr.

Μπορεί να σου αρέσει επίσης…

Επόμενο άρθρο
2 Ψυχολόγοι στο ΚΕΘΕΑ στα Ιωάννινα & στη Μυτιλήνη
Προηγούμενο άρθρο
Πρόγραμμα απασχόλησης για 100 ανέργους απο το Δήμο Κισσάμου
Μενού