500 θέσεις εργασίας στην Νestle

Κοινοποιήστε το άρθρο

nestleΤη δημιουργία 500 ευκαιριών μόνιμης απασχόλησης στην Ελλάδα ανακοίνωσε η Nestle στο πλαίσιο της πανευρωπαϊκής πρωτοβουλίας «Nestle needs YOUth» για τη νεανική απασχόληση.

Το πρόγραμμα αφορά συνολικά την πρόσληψη 10.000 νέων κάτω των 30 χρόνων και τη δημιουργία άλλων 10.000 θέσεων μαθητείας μέχρι το 2016. Στην πρωτοβουλία θα συνεισφέρουν όλες οι ομάδες της Nestle στην Ευρώπη και οι θέσεις θα αφορούν όλους τους τομείς της εταιρείας, συμπεριλαμβανομένων των τμημάτων παραγωγής, διοίκησης, ανθρώπινου δυναμικού, πωλήσεων, marketing, οικονομικών, μηχανολογίας, έρευνας και ανάπτυξης.

«Ψήφο εμπιστοσύνης στην ελληνική απασχόληση και παραγωγικότητα» χαρακτήρισε ο υπουργός Εργασίας Γιάννης Βρούτσης την πρωτοβουλία της Nestle, σε μια περίοδο που οι νέοι συνθέτουν τον κύριο όγκο της ανεργίας στη χώρα. Εκτίμησε, ωστόσο, πως από το 2014 η ανεργία θα αρχίσει να αποκλιμακώνεται.

Ο υπουργός Εργασίας δήλωσε πως για πρώτη φορά μετά από τέσσερα χρόνια πως παρατηρείται αύξηση των ασφαλιστικών εισφορών σε ΙΚΑ και ΟΑΕΕ, ενώ η καταπολέμηση της ανεργίας θα αποτελέσει βασική προτεραιότητα της ελληνικής προεδρίας.

Πηγή : alexandreia-gidas.gr

Κοινοποιήστε το άρθρο

10 απαντήσεις στο “500 θέσεις εργασίας στην Νestle”

  1. Θα με ενδιέφερε πραγματικά να ενταχθώ στο εργατικό δυναμικό μίας αξιόλογης εταιρίας, όπως είναι η NESTLE.

    1. Σας παραθέτω αντίστοιχη απάντηση από την επίσημη ιστοσελίδα της NESTLE :
      “Όλοι οι υποψήφιοι λαμβάνουν e-mail αυτόματα από το σύστημα που επιβεβαιώνει τη λήψη της αίτησής τους. Μόλις υποβάλετε αίτηση για κάποια θέση, οι πληροφορίες που σας αφορούν θα είναι διαθέσιμες στη βάση δεδομένων μας. Θα εξετάσουμε το βιογραφικό σας και θα το αξιολογήσουμε ανάλογα με τις απαιτήσεις της θέσης για την οποία υποβάλατε αίτηση. Αν η υποψηφιότητά σας παρουσιάζει ενδιαφέρον, θα επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σας. Λόγω του μεγάλου αριθμού αιτήσεων που λαμβάνουμε, δεν μπορούμε να τηλεφωνήσουμε προσωπικά σε υποψήφιους που δεν επιλέγονται για τα επόμενα στάδια της διαδικασίας πρόσληψης.Τηλεφωνική ή προσωπική επαφή μαζί σας θα έχουμε εφ όσον το προφιλ σας ταιριάζει με τις απαιτήσεις της θέσης.”

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *