230 εποχικοί υπάλληλοι στα Public

Κατηγορία: ΕΡΓΑΣΙΑ
Views: 271

αρχείο λήψης230 εποχικούς υπαλλήλους θα εντάξει στο δυναμικό της η αλυσίδα πολυκαταστημάτων ψυχαγωγίας με προϊόντα πολιτισμού και τεχνολογίας Public. Οι προσληφθέντες θα απασχοληθούν σε όλο το δίκτυο των καταστημάτων σε όλη την Ελλάδα, ενώ μπορούν να αποστέλλουν online το βιογραφικό τους στοwww.public.gr ακολουθώντας το link «ευκαιρίας καριέρας».

Ταμίες καταστήματος

Οι θέσεις θα καλυφθούν από υποψήφιους που διαθέτουν άριστη γνώση διαχείρισης και οργάνωσης ταμείου κα άριστη γνώση ταμειακών συναλλαγών (χρέωση πιστωτικών καρτών και δανείων κ.λ.π.). Παράλληλα, απαιτούνται γνώσεις ταμειακών προγραμμάτων ή εφαρμογών (ERP), προϋπηρεσία από ένα έως δύο έτη σε ανάλογη θέση και καλές γνώσεις Η/Υ, MS Office και Αγγλικών.

Σύμβουλοι πωλήσεων βιβλίου & gaming

Οι νέοι συνεργάτες θα εργαστούν στο κατάστημα των Public  στη Χαλκίδα. Προσόντα: Για τις θέσεις απαιτούνται από ένα έως δύο έτη προϋπηρεσίας σε κατάστημα λιανικής και δυνατότητες ανάληψης πρωτοβουλιών και ομαδικής συνεργασίας για την επίτευξη στόχων.

Σύμβουλοι πωλήσεων κινητής τηλεφωνίας.

Οι ιδανικοί υποψήφιοι θα έχουν έδρα τη Χαλκίδα, ενώ θα πρέπει να διαθέτουν άριστη ικανότητα επικοινωνίας, ευχάριστη προσωπικότητα, προϋπηρεσία από δύο έως τρία χρόνια σε ανάλογη θέση (ιδανικά σε κατάστημα λιανικής τεχνολογίας – κινητής τηλεφωνίας), ευχέρεια στη χρήση Η/Υ (MS Office, Windows)και άριστη γνώση Αγγλικών (προφορικά και γραπτά).

Πηγή : proson.gr

Μπορεί να σου αρέσει επίσης…

Επόμενο άρθρο
Οριστικοί Πίνακες Εκπαιδευτών ΚΔΒΜ σε 23 Νομούς
Προηγούμενο άρθρο
1.200 θέσεις στα Jumbo
Μενού