Θέσεις εργασίας στα OK!BREAD

Κατηγορία: ΕΡΓΑΣΙΑ
Views: 289

breadΑρτοποιό, ζαχαροπλάστη και πωλητές/τριες θα προσλάβουν τα OK!BREAD, προκειμένου να καλύψουν τις άμεσες ανάγκες του νέου καταστήματος τους στο Παγκράτι.Πωλητές

Τα κύρια καθήκοντα των προσληφθέντων θα είναι η προετοιμασία και η καθαριότητα καταστήματος κάθε πρωί και κατά τη διάρκεια της ημέρας, η προετοιμασία φρέσκων σάντουιτς καθημερινά, η παρασκευή καφέ και άλλων ροφημάτων, η εξυπηρέτηση πελατών και η διατήρηση διαδικασιών (ISO 22000, HACCP).

Οι νέοι συνεργάτες θα πρέπει να έχουν προηγούμενη προϋπηρεσία στον χώρο των πωλήσεων, σε αρτοζαχαροπλαστείο, καφετέρια, catering, ξενοδοχείο, ηλικία έως 35 ετών, πιστοποιητικό υγείας, γνώση Αγγλικών, βασικές γνώσεις Η/Υ, ευελιξία εργασίας, ενώ οι άνδρες υποψήφιοι θα πρέπει να έχουν εκπληρώσει τις στρατιωτικές υποχρεώσεις τους.

Αρτοποιός

Ο νέος συνεργάτης θα πρέπει να έχει ηλικία άνω των 25 ετών, πτυχίο αρτοποιίας δημόσιας ή ιδιωτικής σχολής με πιστοποίηση, τουλάχιστον πενταετή απασχόληση στον χώρο της αρτοποιίας, πιστοποιητικό υγείας, γνώση Αγγλικών, βασικές γνώσεις Η/Υ, ευελιξία εργασίας σε κυλιόμενες βάρδιες, οργανωτικές ικανότητες, ομαδικό πνεύμα και όρεξη για εργασία, προσεγμένη ενδυμασία, ευχάριστη προσωπικότητα, ενώ οι άνδρες υποψήφιοι θα πρέπει να έχουν εκπληρώσει τις στρατιωτικές τους υποχρεώσεις.

Ζαχαροπλάστης

Ο κάτοχος της θέσης θα πρέπει να έχει ηλικία άνω των 25 ετών, πτυχίο ζαχαροπλαστικής δημόσιας ή ιδιωτικής σχολής με πιστοποίηση, τουλάχιστον πενταετή απασχόληση στον χώρο της ζαχαροπλαστικής, πιστοποιητικό υγείας, γνώση Αγγλικών, βασικές γνώσεις Η/Υ, ευελιξία εργασίας σε κυλιόμενες βάρδιες, οργανωτικές ικανότητες, ομαδικό πνεύμα και όρεξη για εργασία, προσεγμένη ενδυμασία, ευχάριστη προσωπικότητα, ενώ οι άνδρες υποψήφιοι θα πρέπει να έχουν εκπληρώσει τις στρατιωτικές τους υποχρεώσεις.

Αποστολή βιογραφικών

Η εταιρεία προσφέρει βασικό πακέτο αποδοχών και ασφάλιση, προοπτικές εξέλιξης και δυναμικό περιβάλλον εργασίας. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αποστέλλουν το βιογραφικό τους στην ηλεκτρονική διεύθυνση career@okmarkets.gr.

Μπορεί να σου αρέσει επίσης…

Επόμενο άρθρο
Σήμερα Παρασκευή θα καταβληθούν από τον ΟΓΑ τα νέα οικογενειακά επιδόματα
Προηγούμενο άρθρο
Η εταιρία Würth Hellas αναζητά σύμβουλους Πωλήσεων
Μενού