Η Amazon ζητά 70.000 υπαλλήλους για τα Χριστούγεννα

Κατηγορία: ΕΡΓΑΣΙΑ
Views: 173

4Τις 70.000 αγγίζουν οι θέσεις εργασίας που προσφέρει η Amazon για τις αποθήκες και τα σημεία εξυπηρέτησης πελατών της σε πολιτείες των Ηνωμένων Πολιτειών και του Καναδά κατά την περίοδο των χειμερινών εορτών.Οι θέσεις αφορούν εποχική απασχόληση με πλήρες ωράριο στα σημεία εξυπηρέτησης πελατών της εταιρείας, προκειμένου να αντιμετωπιστεί η αυξημένη καταναλωτική κίνηση, με την προοπτική αρκετές από αυτές να εξελιχθούν σε θέσεις μόνιμης απασχόλησης.

Πρόκειται για πάγια τακτική της εταιρείας, η οποία αποφέρει ετησίως χιλιάδες μονιμοποιήσεις εποχικού προσωπικού. Σύμφωνα με ανακοίνωση του αντιπροέδρου της Amazon, Ντέιβ Κλαρκ, οι μονιμοποιήσεις προσωπικού έχουν φτάσει μέχρι στιγμής τις 7.000, ενώ στόχος της εταιρείας είναι η διακράτηση επιπλέον προσωπικού και η περαιτέρω μετεκπαίδευσή τους μέσω του προγράμματος Career Choice. Εξάλλου από το 2008, δηλαδή κατά την έναρξη της ύφεσης στις Ηνωμένες Πολιτείες, η Amazon κατάφερε να προσθέσει στο δυναμικό της επιπλέον 40.000 εργαζομένους.

Το προσωπικό θα τοποθετηθεί σε καταστήματα της εταιρείας στη Βρετανική Κολούμπια και στο Οντάριο του Καναδά, στην Ουάσιγκτον, το Τέξας, το Κεντάκι, την Πενσιλβανία, το Κάνσας, το Τενεσί, το Νιου Χάμσαϊρ, την Καλιφόρνια, τη Νότια Καρολίνα και στη Βιρτζίνια.

Οφείλει, δε, να εργάζεται με βάρδιες, πρωινές, απογευματινές αλλά και Σαββατοκύριακα, ενώ θα πρέπει να διαθέτει την υγεία και φυσική καταλληλότητα για την εκτέλεση των καθηκόντων του. Οσο για τις ειδικότητες που αναζητά η εταιρεία είναι οι ακόλουθες δύο:

Θέση: Warehouse Associate

Προσόντα: Απολυτήριο Λυκείου ή άλλος τίτλος μεταδευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, δυνατότητα άρσης βαρών, αντοχή στην ορθοστασία ή την κίνηση καθ’ όλη τη διάρκεια της βάρδιας (οκτώ έως δώδεκα ώρες), αντοχή στον θόρυβο. Οι υποψήφιοι θα πρέπει να έχουν συμπληρώσει το 18ο έτος ηλικίας και να έχουν περάσει επιτυχώς ιατρικές εξετάσεις για παράνομες ουσίες.

Θέση: Seasonal Fulfillment Associate

Προσόντα: Απολυτήριο Λυκείου ή άλλος τίτλος μεταδευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, δυνατότητα άρσης βαρών, δυνατότητα εργασίας σε βάρδιες ή υπερωριακά, πολύ καλή γνώση της αγγλικής γλώσσας, αντοχή στην ορθοστασία ή την κίνηση καθ’ όλη τη διάρκεια της βάρδιας (δέκα έως δώδεκα ώρες), εμπειρία στη χρήση ηλεκτρονικού υπολογιστή. Οι υποψήφιοι θα πρέπει να έχουν συμπληρώσει το 18ο έτος ηλικίας και να έχουν περάσει επιτυχώς ιατρικές εξετάσεις για παράνομες ουσίες.

Οι κατάλληλοι εργαζόμενοι οφείλουν να διαθέτουν εμπειρία στην εξυπηρέτηση πελατών και να είναι προσηλωμένοι στην παροχή υπηρεσιών υψηλής ποιότητας, την ασφάλεια και την παραγωγικότητα.

Η εταιρεία, από την πλευρά της, παρέχει πλήρες εργασιακό ωράριο, άριστα κλιματιζόμενους χώρους εργασίας, ευκαιρίες για υπερωρίες και άνετο ενδυματολογικό κώδικα.

Πληροφορίες
Για περισσότερες πληροφορίες και άμεση ηλεκτρονική υποβολή βιογραφικών οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να πλοηγηθούν στην ιστοσελίδα:www.AmazonFulfillmentCareers.com

Μπορεί να σου αρέσει επίσης…

Επόμενο άρθρο
6 θέσεις εργασίας στον ΔΕΔΔΗΕ Σάμου
Προηγούμενο άρθρο
Πειραματική Σχολή Επαγγελματικής Κατάρτισης – Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος.
Μενού