ΟΑΕΔ: Προσωρινά αποτελέσματα για τις 27.948 θέσεις κοινωφελούς εργασίας

Κοινοποιήστε το άρθρο

oaed-megalh-1024x774O προσωρινός πίνακας κατάταξης στο πρόγραμμα «Κοινωφελούς Εργασίας» ο οποίος αφορά στους ωφελούμενους ανέργους οι οποίοι θα εργαστούν με πλήρη απασχόληση για 5 μήνες σε δημόσιους φορείς (Δημόσια Πρόσκληση 5/2013 του Διοικητή του ΟΑΕΔ) και ο πίνακας αποκλειόμενων για το ίδιο πρόγραμμα.Ο οριστικός πίνακας κατάταξης ωφελουμένων, όπως και ο πίνακας αποκλειομένων, θα καταρτιστούν μετά από απόφαση του Δ.Σ. του ΟΑΕΔ άμεσα, μετά την εξέταση τυχόν ενστάσεων. Μετά την ανάρτηση του οριστικού πίνακα θα δοθούν περαιτέρω οδηγίες προς τους επιβλέποντες φορείς και προς τους ωφελούμενους ανέργους.

Επισημαίνεται ότι η κατάρτιση των πινάκων έγινε με αυτοματοποιημένο, διαφανή και αντικειμενικό τρόπο μέσω του ΟΠΣ του ΟΑΕΔ με βάση τα προβλεπόμενα κριτήρια της Δημόσιας Πρόσκλησης η οποία είχε εγκριθεί από το ΑΣΕΠ.

Ήδη ο ΟΑΕΔ καταρτίζει την επόμενη δημόσια πρόσκληση ανέργων για 7.400 θέσεις σε επιβλέποντες φορείς του Δημοσίου. Η δημόσια πρόσκληση, αφού εγκριθεί από το ΑΣΕΠ, θα δημοσιοποιηθεί εντός των επόμενων ημερών.

Οι πίνακες έχουν αναρτηθεί στον διαδικτυακό τόπο του ΟΑΕΔ (www.oaed.gr) στην ενότητα e-υπηρεσίες/πρόγραμμα κοινωφελούς εργασίας.

Κοινοποιήστε το άρθρο

2 απαντήσεις στο “ΟΑΕΔ: Προσωρινά αποτελέσματα για τις 27.948 θέσεις κοινωφελούς εργασίας”

  1. δυστυχώς το αρχείο δεν ανοίγει!!!! οχι μόνο σε μένα αλλα και σε όλους τους γνωστούς μου που προσπάθησαν!!! μήπως μπορεί να μας δώσει κάποιος λύση;;;;;;;;;;

    1. Λόγω μεγάλης επισκεψιμότητας στην ιστοσελίδα του ΟΑΕΔ, παρατηρήθηκε δυσκολία στην πρόσβαση των αποτελεσμάτων.Το αρχείο είναι διαθέσιμο και προσβάσιμο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *