Κατάρτιση ανέργων επαγγελματιών υγείας σε θέματα μεταρρύθμισης της υγείας – Αίτηση συμμετοχής

Κοινοποιήστε το άρθρο

a762ef_logoYYKA TELIKOΤα Ελληνικά  Κέντρα Δια Βίου Μάθησης ΕΛ.ΚΕ.ΔΙ.Μ ως  πάροχοι κατάρτισης, καλούν όλους τους άνεργους πτυχιούχους ΑΕΙ / ΤΕΙ,  του κλάδου Υγείας (ιατρικό προσωπικό, νοσηλευτικό προσωπικό, λοιπό οικονομικό-διοικητικό προσωπικό νοσοκομείων και ειδικότητες παραϊατρικών επαγγελμάτων), να υποβάλλουν ηλεκτρονική αίτηση για τη συμμετοχή τους στη Δράση «Κατάρτιση ανέργων επαγγελματιών υγείας σε θέματα μεταρρύθμισης της υγείας (βελτιστοποίηση λειτουργίας νοσοκομείων)»,  που χρηματοδοτείται μέσω του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού» (ΕΠ.ΑΝ.Α.Δ.) με πόρους της Ελλάδας και της Ευρωπαϊκής Ένωσης (Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο).

 Η Δράση θα υλοποιηθεί με τη μορφή προγραμμάτων εναλλασσόμενης επαγγελματικής κατάρτισης (1.200 ώρες) με ιδιαίτερη βαρύτητα στην υλοποίηση της πρακτικής άσκησης (on the job training), η οποία θα πραγματοποιηθεί σε δημόσια νοσοκομεία.

Συγκεκριμένα

 • Πρόγραμμα θεωρητικής κατάρτισης 240 ωρών, (περίπου 2 μήνες).
 • Πρακτική άσκηση σε δημόσια νοσοκομεία διάρ­κειας 960 ωρών, η οποία δεν θα υπερβαίνει τους 7 μήνες.

Τόσο η θεωρητική κατάρτιση, όσο και η πρακτική άσκηση είναι επιδοτούμενη.

Το επίδομα θεωρητικής κατάρτισης για κάθε καταρτιζόμενο ανέρχεται συνολικά σε 1.440 € (συμπεριλαμβανομένων των νομίμων κρατήσεων).

Το επίδομα πρακτικής άσκησης για κάθε καταρτιζόμενο ανέρχεται συνολικά σε 5.760 € (συμπεριλαμβανομένων των νομίμων κρατήσεων).

Το συνολικό εκπαιδευτικό επίδομα (θεωρητικής και πρακτικής άσκησης) κάθε καταρτιζομένου, συνολικά ανέρχεται σε  7.200€ (συμπεριλαμβανομένων των νομίμων κρατήσεων).

Για περισσότερες πληροφορίες  παρακαλώ πατήστε ΕΔΩ

Για υποβολή αίτησης συμμετοχής στο πρόγραμμα παρακαλώ πατήστε ΕΔΩ 

Κοινοποιήστε το άρθρο

24 απαντήσεις στο “Κατάρτιση ανέργων επαγγελματιών υγείας σε θέματα μεταρρύθμισης της υγείας – Αίτηση συμμετοχής”

  1. Η κατανομή των ειδικοτήτων ανά νομό είναι ενδεικτική και δύναται να τροποποιηθεί. Για την πληρέστερη ενημέρωσή σας μπορείτε να διαβάσετε το κύριο σώμα της επίσημης πρόσκλησης στην ιστοσελίδα http://www.voucher.gov.gr

  1. Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων είναι έως τις 20 Δεκεμβρίου και ώρα 23:59. Καθώς γίνεται λόγος για ηλεκτρονική υποβολή αιτήσεων, τα αποτελέσματα θα ανακοινωθούν ενδεχομένως στο πρώτο δεκαήμερο μετά τη λήξη της προαναφερόμενης προθεσμίας.

  1. Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων είναι έως τις 20 Δεκεμβρίου και ώρα 23:59. Καθώς γίνεται λόγος για ηλεκτρονική υποβολή αιτήσεων, τα αποτελέσματα θα ανακοινωθούν ενδεχομένως στο πρώτο δεκαήμερο μετά τη λήξη της προαναφερόμενης προθεσμίας στην ιστοσελίδα http://www.voucher.gov.gr . Οι επιτυχόντες του εν λόγω προγράμματος θα πληρωθούν το επίδομα της θεωρητικής κατάρτισης μετά τη λήξη της θεωρητικής κατάρτισης και το επίδομα της πρακτικής μετά την ολοκλήρωση της πρακτικής άσκησης.

  1. Τα αποτελέσματα των επιτυχόντων στην ιστοσελίδα http://www.voucher.gov.gr θα ανακοινωθούν με βάση τον κωδικό που στάλθηκε στον κάθε υποψήφιο όταν αιτήθηκε ηλεκτρονικά. Κρατήστε τον κωδικό σας ώστε, βάση αυτού, να δείτε αν είστε στους επιτυχόντες.

  1. Μπορείτε να κάνετε αναζήτηση με τον αριθμό της κάρτας ανεργίας όταν βγουν τα αποτελέσματα και έτσι να μάθετε αν έχετε γίνει δεκτή στο πρόγραμμα.

 1. Καλημέρα σας και καλη χρονιά ήθελα να ρωτησω για το πρόγραμμα voucher 29-64 2014 έχω χασει τον κωδικό ΚΑΥΑΣ τι άλλο θα μπορουσα να κανω
  Σας ευχαριστω

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *