Πρόσληψη έκτακτου εκπαιδευτικού προσωπικού στην Ακαδημία Εμπορικού Ναυτικού Ηπείρου

Κατηγορία: ΕΡΓΑΣΙΑ
Views: 208

ergasia-2-300x150Η Ακαδημία Εμπορικού Ναυτικού Ηπείρου, προκειμένου να καλύψει παροδικές εκπαιδευτικές ανάγκες διδακτικού έτους 2013 – 2014 (χειμερινό και εαρινό εξάμηνο), επαναπροκηρύσσει την πρόσληψη Έκτακτου Εκπαιδευτικού Προσωπικού με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου και ωριαία αντιμισθία, ως κατωτέρω, ανά ειδικότητα και ενδεικτικό ανώτατο αριθμό ο οποίος τελικά θα διαμορφωθεί με γνώμονα τον αριθμό των σπουδαστών που θα φοιτήσουν.

Α. ΠΡΟΚΗΡΥΣΣΟΜΕΝΕΣ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΕΣ
1. ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ :
Ναυτικών Μαθημάτων
– Μέχρι τρία (03) άτομα ειδικότητας Πλοιάρχου Α’ τάξης Ε.Ν , για τα Ναυτικά Μαθήματα.

2. ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑΚΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ:
Ναυτικών Μαθημάτων
– Μέχρι ένα (01) άτομο ειδικότητας Πλοιάρχου Α’ ή Β’ Τάξης Ε.Ν για τα Ναυτικά Μαθήματα.

Η Υπηρεσία διατηρεί το δικαίωμα να προβεί στην πρόσληψη μέρους του αριθμού προσωπικού που επαναπροκηρύσσεται, σε περίπτωση μεταβολής των εκπαιδευτικών αναγκών, εφόσον αυτό αιτιολογείται στο πρακτικό του οικείου Συμβουλίου ΑΕΝ , χωρίς αυτό να εγείρει οποιαδήποτε απαίτηση από τους υποψηφίους. Η προθεσμία υποβολής αιτήσεων λήγει την 16/12/2013, ημέρα Δευτέρα.

Οι αιτήσεις με τα απαραίτητα δικαιολογητικά υποβάλλονται ή αποστέλλονται «ΣΥΣΤΗΜΕΝΑ – ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΝ ή EXPRESS» στην Ακαδημία Εμπορικού Ναυτικού Ηπείρου ταχυδρομική διεύθυνση: ΒΑΘΥ ΠΡΕΒΕΖΑΣ Ταχ. Κώδικας 48100 (Για το εμπρόθεσμο της αίτησης λαμβάνεται υπόψη είτε ο αριθμός πρωτοκόλλου που έλαβε, εάν υποβλήθηκε στη Γραμματεία της Ακαδημίας, είτε η ημερομηνία της σφραγίδας του Ταχυδρομείου με την ένδειξη ΣΥΣΤΗΜΕΝΟ – ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΝ ή EXPRESS, εάν εστάλη ταχυδρομικά).

Πηγή : diorismos.gr

Μπορεί να σου αρέσει επίσης…

Επόμενο άρθρο
4 Θέσεις στο Δήμο Πύνδας – Κολινδρού
Προηγούμενο άρθρο
Επίδομα θέρμανσης: Τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσετε για να το εισπράξετε
Μενού