5 θέσεις εργασίας στο ΔΕΔΔΗΕ στο Δήμο Βέροιας

Κατηγορία: ΕΡΓΑΣΙΑ
Views: 186

 deddieΗ ∆ιεύθυνση Περιφέρειας Μακεδονίας – Θράκης, Περιοχή Βέροιας ανακοινώνει την πρόσληψη, µε σύµβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισµένου χρόνου, συνολικά πέντε (5) ατόµων για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών της και των Πρακτορείων της, που εδρεύουν στο Νοµό ΗΜΑΘΙΑΣ

 
ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ∆ΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ
Οι υποψήφιοι για την απόδειξη των ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΩΝ ΠΡΟΣΟΝΤΩΝ , των λοιπών ιδιοτήτων τους και της εµπειρίας τους οφείλουν να προσκοµίσουν, νοµίµως επικυρωµένα, όλα τα απαιτούµενα από την παρούσα ανακοίνωση και το «Παράρτηµα ανακοινώσεων Συµβάσεων εργασίας Ορισµένου Χρόνου (ΣΟΧ)» δικαιολογητικά. 7

ΕΙ∆ΙΚΕΣ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΕΙΣ:
1. Όλοι οι υποψήφιοι πρέπει να έχουν την υγεία και φυσική καταλληλότητα που θα τους επιτρέπει την εκτέλεση των καθηκόντων της θέσης που επιλέγουν.

2. Τονίζεται ιδιαιτέρως ότι οι υποψήφιοι που θα προσληφθούν θα απασχοληθούν αποκλειστικά και µόνο στις εργασίες για τις οποίες προσλαµβάνονται.

Ειδικά για την ειδικότητα των Ηλεκτροτεχνιτών Εναερίων – Υπογείων δικτύων η υπηρεσία διατηρεί το δικαίωµα να εκπαιδεύσει τους επιτυχόντες σε ειδικό εκπαιδευτικό κύκλο στις σχολές της ∆Ε∆∆ΗΕ Α.Ε. Η µη καταλληλότητα των επιτυχόντων για τις θέσεις εργασίας για τις οποίες προσλήφθηκαν ή η µη επιτυχής αποφοίτησή τους από τον κύκλο εκπαίδευσης από τις Σχολές της ∆Ε∆∆ΗΕ Α.Ε συνιστούν σπουδαίο λόγο καταγγελίας της σύµβασης εργασίας.

Επισηµαίνεται ότι οι εργασίες που θα εκτελούν οι προσληπτέοι είναι σε εναέρια (εργασίες ∆ιανοµής επί στύλου) και υπόγεια δίκτυα ∆ιανοµής, σε Υποσταθµούς εσωτερικού και εξωτερικού χώρου και σε Κέντρα ∆ιανοµής.

3. Οι υποψήφιοι πέραν των δικαιολογητικών που αναφέρονται στο Κεφάλαιο ΙΙ του ΠΑΡΑΡΤΗΜΑΤΟΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΩΝ ΣΟΧ, οφείλουν να υποβάλλουν και Υπεύθυνη ∆ήλωση, µε την οποία θα δηλώνουν αν έχουν απασχοληθεί σε οποιαδήποτε µονάδα της ∆ΕΗ Α.Ε. ή των θυγατρικών της µε οποιαδήποτε σχέση εργασίας (π.χ. σύµβαση έργου, ηµεροµίσθιος κ.α, εκτός πρακτικής άσκησης) κατά την τελευταία 2ετία, καθώς και τα χρονικά διαστήµατα που απασχολήθηκαν.
4. Η υποβολή τίτλων Σπουδών Ανώτερης Εκπαιδευτικής Βαθµίδας των αιτούµενων θα έχει ως αποτέλεσµα τον αποκλεισµό των υποψηφίων από την επιλογή.
Κατά τα λοιπά ισχύουν τα οριζόµενα στο «Παράρτηµα ανακοινώσεων Συµβάσεων εργασίας Ορισµένου Χρόνου (ΣΟΧ)».

ΠΡΟΣΟΧΗ : Μετά την τελευταία αναµόρφωση του ανωτέρω Παραρτήµατος µε σήµανση έκδοσης «27-09-2013» επισηµαίνονται, µεταξύ άλλων, τροποποιήσεις σχετικές µε τα δικαιολογητικά που απαιτούνται για την απόδειξη των κριτηρίων της ανεργίας (για ανέργους που παρακολουθούν προγράµµατα του ΟΑΕ∆, κ.λ.π.), της πολυτεκνικής και µονογονεϊκής ιδιότητας (ως προς τη δήλωση για την πρόσληψη άλλου µέλους της ίδιας οικογένειας), της µονογονεϊκής ιδιότητας (σε περίπτωση διάστασης γονέων) και της µερικής απασχόλησης.
Υποβολή αιτήσεων συµµετοχής 
Οι ενδιαφερόµενοι καλούνται να συµπληρώσουν την αίτηση µε κωδικό ΕΝΤΥΠΟ ΑΣΕΠ ΣΟΧ.3
και να την υποβάλουν, είτε αυτοπροσώπως, είτε µε άλλο εξουσιοδοτηµένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρηµένη από δηµόσια αρχή, είτε ταχυδροµικά µε συστηµένη επιστολή, στα γραφεία της υπηρεσίας µας στην ακόλουθη διεύθυνση:
∆Ε∆∆ΗΕ Α.Ε./ΠΕΡΙΟΧΗ ΒΕΡΟΙΑΣ,
Ελ. Βενιζέλου 87,
Τ.Κ. 59100 – ΒΕΡΟΙΑ,
απευθύνοντάς την στον Τοµέα Υποστήριξης, υπ’ όψη κας Ανδρονιάδου Ζωής
τηλέφωνο επικοινωνίας: 23310-20400
.
Στην περίπτωση αποστολής των αιτήσεων ταχυδροµικώς το εµπρόθεσµο των αιτήσεων κρίνεται µε βάση την ηµεροµηνία που φέρει ο φάκελος αποστολής, ο οποίος µετά την αποσφράγισή του επισυνάπτεται στην αίτηση των υποψηφίων.

Η προθεσµία υποβολής των αιτήσεων είναι δέκα (10) ηµέρες (υπολογιζόµενες ηµερολογιακά) και αρχίζει από την επόµενη ηµέρα της τελευταίας δηµοσίευσης της παρούσας σε τοπικές εφηµερίδες ή της ανάρτησής της στο κατάστηµα της υπηρεσίας µας, που προκηρύσσονται οι ανωτέρω θέσεις και στο χώρο ανακοινώσεων του δηµοτικού καταστήµατος του δήµου, στον οποίο εδρεύει η υπηρεσία, εφόσον η ανάρτηση είναι τυχόν µεταγενέστερη της δηµοσίευσης στις εφηµερίδες.

Οι υποψήφιοι µπορούν να αναζητήσουν τα έντυπα των αιτήσεων:
α) στην υπηρεσία µας στην ανωτέρω διεύθυνση ή στο δικτυακό τόπο της ∆Ε∆∆ΗΕ www.deddie.gr,
 
β) στο δικτυακό τόπο του ΑΣΕΠ (www.asep.gr) και συγκεκριµένα ακολουθώντας από την κεντρική
σελίδα τη διαδροµή: Έντυπα αιτήσεων ∆ιαγωνισµών Φορέων Εποχικού (ΣΟΧ) και

γ) στα κατά τόπους Κέντρα Εξυπηρέτησης Πολιτών (ΚΕΠ) αλλά και στην ηλεκτρονική τους διεύθυνση (www.kep.gov.gr), απ’ όπου µέσω της διαδροµής: Σύνδεσµοι Ανεξάρτητες και άλλες αρχές ΑΣΕΠ θα οδηγηθούν στην κεντρική σελίδα του δικτυακού τόπου του ΑΣΕΠ και από εκεί θα έχουν πρόσβαση στα έντυπα µέσω της διαδροµής: Έντυπα αιτήσεων  ∆ιαγωνισµών Φορέων Εποχικού (ΣΟΧ).
Μενού