Υπουργείο Οικονομικών : 1500 προσλήψεις ελεκτών

Κατηγορία: ΕΡΓΑΣΙΑ
Views: 192

ergasia14_9Αίτημα για πρόληψη 1.500 ελεγκτών προωθείται από το υπουργείο Οικονομικών. Μέσα στο επόμενο διάστημα αναμένεται να σταλεί στο ΑΣΕΠ το αίτημα του υπουργείο Οικονομικών.

Οι ανάγκες του υπουργείου θα καλυφθούν κατά ένα ποσοστό από επιτυχόντες παλαιότερων διαγωνισμών του ΑΣΕΠ και κατά ένα ποσοστό από νέους υπαλλήλους.

Οι θέσεις αφορούν σε οικονομολόγους που θα καλύψουν θέσεις στη Γραμματεία Εσόδων και στις Εφορίες προκειμένου να ενισχύσουν τον έλεγχο των εσόδων του Δημοσίου.

Επίσης αναμένεται να προσληφθούν στελέχη για την ενίσχυση του Σώματος Επιθεωρητών, Εργασίας με στόχο να ενισχυθούν οι υπηρεσίες που θα ελέγξουν την «μαύρη εργασία» καθώς και των υπόλοιπων ελεγκτικών μηχανισμών (ΣΕΥΠΠ, ΣΕΕΔΔ κ.λπ.) στον τομέα της Υγείας αλλά και στο σύνολο του δημόσιου τομέα.

Το νέο προσωπικό αυξημένων προσόντων θα πρέπει να κατέχει πτυχίο οικονομικής ή νομικής σχολής, γνώσεις χειρισμού Η/Υ στα αντικείμενα (α) επεξεργασίας κειμένων, (β) υπολογιστικών φύλλων και (γ) υπηρεσιών διαδικτύου, πολύ καλή γνώση της αγγλικής ή γαλλικής ή γερμανικής γλώσσας και μεταπτυχιακός τίτλος ετήσιας τουλάχιστον διάρκειας στο Φορολογικό Δίκαιο ή στην Πολιτική Δικονομία ή στο Αστικό Δικονομικό Δίκαιο ή στην Ελεγκτική ή Λογιστική ή Χρηματοοικονομική ή διετής εμπειρία στο αντικείμενο του Φορολογικού Δικαίου ή της Πολιτικής Δικονομίας ή του Αστικού Δικονομικού Δικαίου ή της Ελεγκτικής ή Λογιστικής ή Χρηματοοικονομικής.

Πηγή: e-dimosio.gr

Μπορεί να σου αρέσει επίσης…

Επόμενο άρθρο
ΟΑΕΔ: Προγράμματα απασχόλησης για περισσότερους από 23.000 ανέργους
Προηγούμενο άρθρο
Εξειδικευμένα Στελέχη στο Ταμείο Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας
Μενού