Θέσεις Εργασίας σε αρτοζαχαροπλαστεία και φούρνους

Κατηγορία: ΕΡΓΑΣΙΑ
Views: 230

artopoiimata-Απολλώνιον ΑΒΕΕ

Ευκαιρίες απασχόλησης στα αρτοζαχαροπλαστεία της σε διάφορα σηµεία στο κέντρο της Αθήνας και τα Γλυκά Νερά διαθέτει η Απολλώνιον ΑΒΕΕ, µε δίκτυο 20 καταστηµάτων στην ευρύτερη περιοχή της Αθήνας. 

Συγκεκριµένα, αναζητά πωλήτριες, ψήστες, αρτοποιούς και προσωπικό για το µπαρ. Βασικά προσόντα για όλες τις θέσεις είναι το οµαδικό πνεύµα, ο επαγγελµατισµός και οι δεξιότητες επικοινωνίας. Οι ενδιαφερόµενοι µπορούν να επικοινωνήσουν στα τηλέφωνα 210 6694100 και 210 6694184 από ∆ευτέρα έως Παρασκευή 9.00-18.00 ή να στείλουν το βιογραφικό τους σηµείωµα υπ’ όψιν της ∆ιεύθυνσης Ανθρώπινου ∆υναµικού στο φαξ: 210 6694150.
 Frank Ze Paul Bakeries
Τα πολυτελή αρτοζαχαροπλαστεία Frank Ze Paul Bakeries αναζητούν ζαχαροπλάστες, αρτοποιούς, βοηθούς αρτοποιού – ζαχαροπλάστη για το κατάστηµα της ∆ροσιάς και πωλήτριες για όλα τα καταστήµατα σε Παλαιό Φάληρο, Νέο Ψυχικό και ∆ροσιά. Απαραίτητα προσόντα για όλα τα πόστα είναι η προϋπηρεσία σε αντίστοιχη θέση, το πτυχίο στις περιπτώσεις του ζαχαροπλάστη, του αρτοποιού και του βοηθού, η γνώση αγγλικών, η ευελιξία εργασίας σε κυλιόµενες βάρδιες, οι οργανωτικές ικανότητες, το οµαδικό πνεύµα, η προσεγµένη εµφάνιση, η ευχάριστη προσωπικότητα και η όρεξη για δουλειά.
Η εταιρία προσφέρει πλήρη απασχόληση, ελκυστικό πακέτο αποδοχών και ασφάλιση, εκπαίδευση, εργασία σε πολυτελείς χώρους και προοπτικές εξέλιξης.
Η εκδήλωση ενδιαφέροντος γίνεται µέσω του www.skywalker.gr.
Paul
Ανοιχτές θέσεις εργασίας διαθέτει ο γνωστός γαλλικός φούρνος Paul τόσο στο νέο του κατάστηµα στη Γλυφάδα όσο και στο κατάστηµά του στο κέντρο.
Ειδικότερα για τη Γλυφάδα αναζητά ένα ζαχαροπλάστη, έναν υπεύθυνο σάλας εστιατορίου, προσωπικό κουζίνας (νέους και νέες για την προετοιµασία και την παρασκευή κρύων και ζεστών πιάτων), ένα βοηθό αρτοποιού, σερβιτόρες, σερβιτόρους, πωλητές και πωλήτριες.
Ενώ για την Αθήνα οι θέσεις αφορούν αποκλειστικά πωλητές και πωλήτριες.
Βασικά προσόντα για όλα τα πόστα είναι η προϋπηρεσία σε αντίστοιχη θέση, το χαµόγελο και η διάθεση εξυπηρέτησης.
Η εκδήλωση ενδιαφέροντος γίνεται µέσω του www.skywalker.gr.

Μπορεί να σου αρέσει επίσης…

Επόμενο άρθρο
Θέσεις Εργασίας στα Mikel
Προηγούμενο άρθρο
40 εργάτες και µηχανικοί στο ∆ήµο Κορυδαλλού
Μενού