Θέσεις Εργασίας σε 15 γνωστές εταιρίες

Κατηγορία: ΕΡΓΑΣΙΑ
Views: 216

jobs (2)Δουλειά στον ιδιωτικό τομέα προσφέρουν 18 γνωστές επιχειρήσεις σε όλη την Ελλάδα για 580 νεοεισερχόμενους και έμπειρους εργαζομένους. Οι υποψήφιοι που διαθέτουν τα απαραίτητα προσόντα μπορούν να διεκδικήσουν τη θέση που τους ενδιαφέρει αποστέλλοντας το βιογραφικό τους.

Poniros.

Η εταιρία κατασκευής κοσμημάτων Porinos αναζητά σχεδιάστρια κοσμημάτων με σπουδές στο εξωτερικό. Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενες μπορούν να απευθύνονται στο τηλέφωνο 210 3233066, από τις 10:00 έως τις 18:00.

DYRBERG/KERN.

Οι DYRBERG/KERN & TOKYO JANE, που εκπροσωπούνται από την εταιρία ΜΑΡΙΑ ΜΙΧΟΠΟΥΛΟΥ & ΣΙΑ ΕΠΕ στην Ελλάδα και την Κύπρο, αναζητούν έναν υπεύθυνο Πωλήσεων και Ανάπτυξης Βορείου Ελλάδος που θα αναλάβει τους πελάτες χονδρικής και την ανάπτυξη των brands στην Ανατολική και την Κεντρική Μακεδονία, στην Κεντρική Ελλάδα, στην Ήπειρο και τα νησιά του Ιονίου.
Ο υποψήφιος θα πρέπει να είναι κάτοικος των παραπάνω περιοχών, κατά προτίμηση περιοχής της Θεσσαλονίκης, και να έχει τη δυνατότητα να ταξιδεύει συχνά.
Άλλα βασικά προσόντα θεωρούνται η ανάλογη προϋπηρεσία στο χώρο του κοσμήματος ή στο χώρο του ρούχου και του γυναικείου αξεσουάρ, το δίπλωμα οδήγησης, η πολύ καλή γνώση αγγλικών και ο χειρισμός υπολογιστή και Ιnternet.
Η εκδήλωση ενδιαφέροντος γίνεται στο job@dyrbergkern.com.

Infoassist.

Η Infoassist Α.Ε., με έδρα το Μαρούσι Αττικής, επιθυμεί να εντάξει άμεσα στο δυναμικό της εκ-προσώπους τηλεφωνικής εξυπηρέτησης πελατών πλήρους ή μερικής απασχόλησης.
Οι ιδανικοί υποψήφιοι θα πρέπει να είναι απόφοιτοι Μέσης Εκπαίδευσης, να έχουν άριστη γνώση χρήσης Η/Υ, να διακρίνονται για τις επικοινωνιακές και διαπραγματευτικές δεξιότητες, το ομαδικό πνεύμα, να γνωρίζουν αγγλικά, να έχουν τη δυνατότητα να εργαστούν σε βάρδιες (8:00 – 01:00) καθώς και ευελιξία σε σπαστό ωράριο εργασίας και οι άνδρες υποψήφιοι να έχουν εκπληρώσει τις στρατιωτικές τους υποχρεώσεις.
Η εταιρία προσφέρει σταθερό μηνιαίο μισθό, ασφαλιστική κάλυψη ΙΚΑ και συνεχή εκπαίδευση. Η εκδήλωση ενδιαφέροντος γίνεται στο φαξ: 210 8099617.

Ηλεκτρονική.

Μία ανοιχτή θέση για ένα διευθυντή καταστήματος στην Κατερίνη διαθέτει η ελληνική αλυσίδα ηλεκτρικών ειδών Ηλεκτρονική.
Βασικά προσόντα για το συγκεκριμένο πόστο είναι η άνεση στην επικοινωνία, το πτυχίο ΑΕΙ ή ΤΕΙ, η γνώση Η/Υ, αγγλικών και η προϋπηρεσία τουλάχιστον 5 ετών στο λιανεμπόριο.
Η αποστολή βιογραφικών γίνεται ταχυδρομικά στη διεύθυνση Λ. Κηφισού & Εθν. Μακαρίου 2 Περιστέρι Τ.Κ. 12132, υπόψη Δ/νσης Ανθρώπινου Δυναμικού.

Aldemar Hotels & Spa.

Η ξενοδοχειακή αλυσίδα Aldemar Hotels & Spa αναζητά για τα ξενοδοχεία της στην Κρήτη έναν/μία προϊστάμενο/η τμήματος κρατήσεων. Βασικά προσόντα για τη θέση είναι το πτυχίο ανώτερης ή ανώτατης τουριστικής ή οικονομικής σχολής Ελλάδας ή εξωτερικού, η προϋπηρεσία τουλάχιστον 3-4 ετών σε αντίστοιχη θέση σε ξενοδοχεία 4* ή 5*, η άριστη γνώση αγγλικών, η δυναμικήπροσωπικότητα, το ομαδικό πνεύμα, η ικανότητα επίτευξης στόχων και οι δεξιότητες γραπτής και προφορικής επικοινωνίας.
Η γνώση δεύτερης ξένης γλώσσας θεωρείται επιπρόσθετο προσόν.
Η εκδήλωση ενδιαφέροντος γίνεται με την καταχώριση του βιογραφικού στην ιστοσελίδα της εταιρίας, http://aldemarformsen.applymycv.gr/mainsite/careers.html.

First Data.

Στo πλαίσιο ανάπτυξης του Τομέα Τηλεφωνικής Εξυπηρέτησης Πελατών, η First Data προσλαμβάνει υποψηφίους για 6ωρη απασχόληση, που διαθέτουν άριστες επικοινωνιακές ικανότητες, άνεση στην τηλεφωνική επικοινωνία, άριστες διαπραγματευτικές ικανότητες, προσανατολισμό στην επίτευξη στόχων και την εργασιακή συνέπεια, καλή γνώση χειρισμού Η/Υ, απολυτήριο Λυκείου και ευελιξία για εργασία σε βάρδιες με βάση μηνιαίο εναλλασσόμενο πρόγραμμα.

Η υποβολή βιογραφικών γίνεται μέσω του www.skywalker.gr.

Eurogat.

Εναν αποθηκάριο για το κατάστημα Αθηνών προσλαμβάνει η ανώνυμη εισαγωγική εταιρία Eurogat, που δραστηριοποιείται στην πώληση μηχανών καφέ και εξοπλισμού μπαρ. Ο κατάλληλος υποψήφιος θα πρέπει να διαθέτει ηλικία έως 35 ετών, δίπλωμα οδήγησης Ι.Χ., δίπλωμα οδήγησης δικύκλου, γνώσεις χειρισμού κλαρκ, πολύ καλή γνώση εφαρμογών MS Office, πολύ καλή γνώση αγγλικών, προϋπηρεσία 3 ετών, εξοικείωση με το χαρτοφυλάκιο προϊόντων, κωδικών, περιγραφών κ.λπ. Οι ενδιαφερόμενοι υποψήφιοι μπορούν να προωθήσουν το βιογραφικό τους σημείωμα στο φαξ: 210 9960415.

Emergy products.

Η φαρμακευτική εταιρία Emergy products αναζητά συνεργάτες για χώρους φαρμακείων στην Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη. Απαραίτητη προϋπόθεση για όσες και όσους διεκδικήσουν τις παραπάνω θέσεις είναι η προϋπηρεσία στο χώρο των φαρμακείων.
Η αποστολή βιογραφικών γίνεται στο φαξ: 210 6654554.
Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να απευθύνονται στο τηλέφωνο 210 6654550-3 ή στο e-mail: info@emergyproducts.gr.

INTERAMERICAN.

Ασφαλιστικούς συμβούλους Yγείας αναζητά η INTERAMERICAN στην Αττική. Οι κατάλληλοι υποψήφιοι θα πρέπει να είναι απόφοιτοι Λυκείου, να διαθέτουν προϋπηρεσία σε πωλήσεις μεγαλύτερη των 3 ετών, ευχέρεια στην επικοινωνία, δυναμικό χαρακτήρα, οργανωτικότητα, καλή γνώση Η/Υ και αγγλικής γλώσσας.
Η εμπειρία σε τομείς Υγείας θεωρείται επιπρόσθετο προσόν. Η εταιρία προσφέρει ελκυστικό πακέτο αποδοχών, ομαδική ασφάλιση, υποστήριξη (Μarketing Tools), ηλεκτρονικό γραφείο, επαγγελματικές διακρίσεις και διά βίου εκπαίδευση για προετοιμασία απόκτησης επαγγελματικής άδειας.
Η αποστολή βιογραφικών γίνεται μέσω του www.skywalker.gr.

International Life.

Ο όμιλος εταιριών International Life, που δραστηριοποιείται στην παροχή Ασφαλιστικών και Χρηματοοικονομικών Υπηρεσιών, προσλαμβάνει έμμισθους ασφαλιστικούς συμβούλους, για τη δημιουργία νέας ομάδας πωλήσεων στην Αθήνα, στη Θεσσαλονίκη, στην Κορινθία, στην Καβάλα, στη Ρόδο, στην Κέρκυρα, στη Δράμα και την Ημαθία.
Οι ιδανικοί υποψήφιοι θα πρέπει να διαθέτουν πτυχίο ΑΕΙ ή ΤΕΙ ή απολυτήριο Λυκείου, ηλικία µεταξύ 25 – 55 ετών, άριστη ικανότητα επικοινωνίας, οµαδικό πνεύµα και διάθεση για δηµιουργική εργασία, µεταφορικό µέσο και γνώσεις χειρισµού Η/Υ.

Η προϋπηρεσία στο χώρο των πωλήσεων και ο κύκλος γνωριµιών θα ληφθούν σοβαρά υπόψη. Η ασφαλιστική προσφέρει µισθό + ΙΚΑ, προµήθεια και µπόνους παραγωγικότητας, οµαδική ασφάλεια και επαγγελµατική κατάρτιση στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

Η εκδήλωση ενδιαφέροντος γίνεται µέσω ταχυδροµείου στη διεύθυνση: Λ. Κηφισίας 7 & Νεαπόλεως 2 15123 Μαρούσι (υπ’ όψιν ∆ιεύθυνσης Ανθρώπινου ∆υναµικού), µέσω φαξ 210 8119269 και µέσω e-mail inlife@inlife.gr.


ΖΗΝΩΝ Αυτοματισμοί.

Ανοιχτές θέσεις για διπλωματούχους ηλεκτρολόγους μηχανικούς στο τμήμα Σχεδίασης Γραμμών Παραγωγής διαθέτει η ΖΗΝΩΝ Αυτοματισμοί ΑΒΕΤΕ.

Βασικά προσόντα για το συγκεκριμένο πόστο θεωρούνται η καλή γνώση σχεδιαστικών προγραμμάτων 3D (Unigraphics), η αναλυτική σκέψη και η μεθοδικότητα, το ομαδικό πνεύμα εργασίας και η άριστη γνώση της αγγλικής γλώσσας. Η εκδήλωση ενδιαφέροντος γίνεται στο e-mail: hr@zenon.gr.
BestNet.
Εµπειρους telemarketers για 4ωρη απασχόληση και εκπροσώπους πωλήσεων για 5ωρη απογευµατινή απασχόληση για το Τµήµα Προώθησης Κινητής Τηλεφωνίας της WIND προσλαµβάνει η BestNet.
Βασικά προσόντα για τις όλες τις θέσεις είναι οι επικοινωνιακές ικανότητες, η ευελιξία, ο δυναµικός χαρακτήρας, το οµαδικό πνεύµα, η εµπειρία στις πωλήσεις, το απολυτήριο και η χρήση Η/Υ. Σύµφωνα µε την αγγελία, θα προτιµηθούν οι κάτοικοι Σεπολίων, Περιστερίου, Κολωνού και πλατείας Αττικής. Η εταιρία προσφέρει σταθερές µηνιαίες αποδοχές, µπόνους, ασφαλιστική κάλυψη και επαναλαµβανόµενη εκπαίδευση.
Οι ενδιαφερόµενοι και οι ενδιαφερόµενες µπορούν να αποστείλουν το βιογραφικό τους ταχυδροµικά στη διεύθυνση: Γερακίου 26, Σεπόλια, ή στο φαξ 211 1051787.

Rakas.

Πωλήτριες λιανικής απασχόλησης και πατρονίστ για την Αθήνα ενδιαφέρεται να προσλάβει η εταιρία επώνυµης ένδυσης Rakas. Οι ιδανικές υποψήφιες για το πρώτο πόστο θα πρέπει να διαθέτουν 3ετή προϋπηρεσία, άνεση στην επικοινωνία, άριστη γνώση του χώρου της µόδας, πολύ καλή γνώση αγγλικών και εξαιρετική εµφάνιση.
Η εταιρία προσφέρει ικανοποιητικό πακέτο αποδοχών και προοπτικές εξέλιξης.
Ενώ για το δεύτερο πόστο, απαραίτητα προσόντα θεωρούνται η καλή εµφάνιση, η ευχάριστη προσωπικότητα, οι άριστες επικοινωνιακές ικανότητες, η άριστη γνώση τάσεων µόδας, η καλή γνώση αγγλικών και η άνεση µπροστά στο φωτογραφικό φακό.
 Η αποστολή βιογραφικών γίνεται µέσω της ιστοσελίδας του Rakas: http://www.rakas.gr/site/#/career.
PLEGMA NET. 
Τηλεφωνητές και τηλεφωνήτριες για την Αθήνα και την Καλλιθέα και εκπροσώπους πωλήσεων για τη στελέχωση τηλεφωνικού κέντρου στα Κάτω Πατήσια που θα εργαστούν σε εξερχόµενες κλήσεις µε αντικείµενο την προώθηση υπηρεσιών και προϊόντων προσλαµβάνει η εταιρία PLEGMA NET ΕΠΕ, που δραστηριοποιείται στο χώρο παροχής υπηρεσιών µάρκετινγκ και επικοινωνίας.
Οι ιδανικοί υποψήφιοι και υποψήφιες για όλες τις θέσεις θα πρέπει να είναι απόφοιτοι Λυκείου, να έχουν άνεση στην επικοινωνία και ευφράδεια λόγου, να διακρίνονται για το οµαδικό πνεύµα εργασίας και την ευγένεια.
Η εταιρία προσφέρει σταθερή µισθοδοσία, µπόνους παραγωγικότητας, 5ήµερη εργασία, πλήρη ασφαλιστική κάλυψη ΙΚΑ, συνεχή εκπαίδευση µάρκετινγκ και προοπτικές επαγγελµατικής εξέλιξης.
Η εκδήλωση ενδιαφέροντος γίνεται στα τηλέφωνα: 211 2119581-2.
SATO. 

Ο Οµιλος SATO αναπτύσσει το δίκτυο καταστηµάτων οικιακού επίπλου ENTOS και αναζητά νέους και φιλόδοξους συνεργάτες που θα απασχοληθούν ως σύµβουλοι πωλήσεων στα εταιρικά καταστήµατα στην Αττική.

Απαραίτητα προσόντα για το συγκεκριµένο πόστο θεωρούνται η προϋπηρεσία σε πωλήσεις, η γνώση διακόσµησης [πτυχίο ανώτερης σχολής (ΑΕΙ, ΤΕΙ) θα θεωρηθεί επιπλέον προσόν], η καλή γνώση αγγλικών, η γνώση MS Office, η ευχάριστη προσωπικότητα, µε ευχέρεια στην επικοινωνία, η προσεγµένη και µοντέρνα εµφάνιση, η ηλικία έως 25 ετών και για τους άνδρες υποψηφίους οι εκπληρωµένες στρατιωτικές υποχρεώσεις.
Η αποστολή βιογραφικού σηµειώµατος, µε την ένδειξη ENTOS, γίνεται στο φαξ 210 8767195 ή στη διεύθυνση: SATO S.A., 27o χλµ. Παλαιάς Εθνικής Οδού Αθηνών – Κορίνθου, 192 00, Ελευσίνα, υπ’ όψιν ∆/νσης Ανθρώπινου ∆υναµικού.
Πηγή: e-typos
Μενού