20/12/2013 – Ημερίδα Ευαισθητοποίησης για την Πρακτική Άσκηση ERASMUS/ Παρουσίαση Νέου Προγράμματος ERASMUS+

Κατηγορία: ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ, ΕΡΓΑΣΙΑ
Views: 360

erasmus+Σας ενημερώνουμε ότι το ΙΚΥ ως Εθνική Μονάδα για το Πρόγραμμα Δια Βίου Μάθηση/ERASMUS θα πραγματοποιήσει στην Αθήνα στις 20 Δεκεμβρίου 2013, συνάντηση ευαισθητοποίησης για την πρακτική άσκηση ERASMUS.

iky

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης θα δοθεί ενημέρωση για τις ευκαιρίες που προσφέρει η πρακτική άσκηση ERASMUS στις ελληνικές επιχειρήσεις και λοιπούς οργανισμούς απασχόλησης. Επιπλέον, με την ευκαιρία της επερχόμενης έναρξης του νέου Προγράμματος ERASMUS+ (2014-2020), θα δοθεί ενημέρωση για τη δυνατότητα συμμετοχής επιχειρήσεων και οργανισμών στα σχέδια στρατηγικών συνεργασιών (Strategic Partnerships) και σε κεντρικές δράσεις (Knowledge Alliances).

Η συνάντηση θα έχει χαρακτήρα ενημέρωσης, αλλά και δημιουργίας ενός κλίματος ανταλλαγής απόψεων και συνεργασίας με σκοπό την αποτελεσματικότερη διάδοση του Προγράμματος ERASMUS σε ένα ευρύτερο κοινό από αυτό των Ιδρυμάτων Ανώτατης Εκπαίδευσης.

Η συνάντηση ευαισθητοποίησης στην Αθήνα έρχεται να συμπληρώσει την αντίστοιχη συνάντηση που προγραμματίζεται στη Θεσσαλονίκη στις 10 Δεκεμβρίου 2013 και συνδέεται με την αρχική προσπάθεια, στην οποία συμμετείχε η Εθνική Μονάδα/ΙΚΥ το 2012, με την καμπάνια της Commission “We mean business” .
Σκοπός της συνάντησης είναι να διευρύνει το αποτέλεσμα της προσπάθειας αυτής, ενημερώνοντας ανθρώπους -κλειδιά, ώστε να λειτουργήσουν ως πολλαπλασιαστές.

Θα κληθούν μεταξύ άλλων εκπρόσωποι από συνδέσμους επιχειρήσεων, επιμελητήρια (ελληνικά και ξένα), εκπρόσωποι τεχνολογικών πάρκων, εκπρόσωποι γραφείων διασύνδεσης, κ.α.

Η συνάντηση θα λάβει χώρα στα γραφεία του ΙΚΥ, Λεωφ. Εθνικής Αντιστάσεως 41, Τ.Κ. 142 34, Νέα Ιωνία. Σε περίπτωση που επιθυμείτε να λάβετε μέρος, παρακαλούμε να συμπληρώσετε και να μας αποστείλετε ηλεκτρονικά το συνημμένο δελτίο συμμετοχής. Διευκρινίζουμε ότι για λόγους ασφαλείας, θα πρέπει κατά την είσοδό σας στο κτίριο να παρουσιάσετε δελτίο ταυτότητας.

Θα είναι ιδιαίτερη χαρά και τιμή για εμάς να λάβετε μέρος στη συνάντηση αυτή, η οποία ελπίζουμε να αποτελέσει την αρχή μιας ευρύτερης συνεργασίας του ΙΚΥ και των ιδρυμάτων Ανώτατης Εκπαίδευσης με τον χώρο της εργασίας.

Για περισσότερες πληροφορίες και δήλωση συμμετοχής παρακαλώ κάντε “κλικ”:  ΕΔΩ

Πηγή : ΙΚΥ

Μπορεί να σου αρέσει επίσης…

Επόμενο άρθρο
Γενικός Διαγωνισμός της Ε.Ε. για 111 θέσεις διοικητικών
Προηγούμενο άρθρο
Θέσεις Εργασίας στο ΝΑΤΟ σε οικονοµικά, µηχανική, πολιτικές υποθέσεις
Μενού