Θέσεις εργασίας στο ΚΕΘΕΑ

Κατηγορία: ΕΡΓΑΣΙΑ
Views: 44

ketheaΤο Κέντρο Θεραπείας Εξαρτημένων Ατόμων υλοποιεί το εγκεκριμένο πρόγραμμα το οποίο χρηματοδοτείται από την ΟΠΑΠ ΑΕ και θα παρέχει υπηρεσίες τηλεσυμβουλευτικής σε άτομα εθισμένα από τα τυχερά παιχνίδια και τις οικογένειες τους. Η τηλεφωνική γραμμή θα λειτουργεί καθημερινά από τις 09:00 πμ έως και τις 21:00 μμ, στην Αθήνα και θα παρέχει υπηρεσίες ενημέρωσης και τηλεσυμβουλευτικής για όλη την επικράτεια.

Σε εκτέλεση του παραπάνω προγράμματος ζητεί προσωπικό το οποίο θα παρέχει υπηρεσίες με σύμβαση εξαρτημένης εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου διάρκειας οκτώ (8) μηνών , με δυνατότητα ανανέωσης έως τεσσάρων (4) μηνών , η οποία όμως θα τελεί σε συνάρτηση με την ισχύ της σύμβασης του προαναφερόμενου προγράμματος.

Αναλυτικά ο αριθμός θέσεων ανά ειδικότητα έχει ως εξής:

  • 1 Ψυχολόγος
  • 1 Κοινωνικός Λειτουργός
  • 1 Ειδικός Θεραπευτής, Απόφοιτος Αναγνωρισμένου (από το νόμο) Θεραπευτικού Προγράμματος

Οι ενδιαφερόμενοι για τις παραπάνω θέσεις παρακαλούνται να αποστείλουν φάκελο υποψηφιότητας ταχυδρομικά στη διεύθυνση ΚΕΘΕΑ, Σορβόλου 24, 11636 Μετς, Αθήνα, μέχρι και 23/12/2013.

Ολόκληρη η προκήρυξη εδώ: ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ

Μπορεί να σου αρέσει επίσης…

Επόμενο άρθρο
“Επιχειρηματικότητα για 2.000 νέους ανέργους έως 35 ετών με έμφαση στην καινοτομία” με επιχορήγηση 10.000 € – Διαβάστε τα κριτήρια
Προηγούμενο άρθρο
Λιμενικό: Προκήρυξη για το 2014
Μενού