Θέσεις Εργασίας σε καταστήματα ένδυσης

Κατηγορία: ΕΡΓΑΣΙΑ
Views: 205

ergasia-2-300x150DEXIM

Η εταιρία DEXIM προσλαµβάνει πωλητές και πωλήτριες µερικής ή πλήρους απασχόλησης για τα υποκαταστήµατά της στον Αγιο Στέφανο και τη Νέα Ιωνία.

Βασικά προσόντα για τα συγκεκριµένα πόστα θεωρούνται η άνεση στην επικοινωνία, το οµαδικό πνεύµα εργασίας, η ευχάριστη προσωπικότητα στο χώρο των πωλήσεων, η γνώση Αγγλικών και χειρισµού υπολογιστών (Η/Υ), η ηλικία έως 25 ετών και οι εκπληρωµένες στρατιωτικές υποχρεώσεις για τους άνδρες.

Η αποστολή βιογραφικών γίνεται στη διεύθυνση:

DEXIM A.E.: 22ο χλµ. Ε.Ο. Αθηνών – Λαµίας, Αγιος Στέφανος Αττικής, 145 10,

ή στο φαξ: 210-8140802.

ALOUETTE Α.Ε.

Ανοιχτές θέσεις εργασίας για πωλήτριες πλήρους απασχόλησης στα καταστήµατά της στο Νοµό Αττικής διαθέτει η εταιρία ALOUETTE Α.Ε., που δραστηριοποιείται στο χώρο του παιδικού ενδύµατος.

Βασικά προσόντα για τα συγκεκριµένα πόστα είναι η εργασιακή εµπειρία 1-3 ετών στο χώρο της λιανικής -η προϋπηρεσία σε παιδικά είδη θα προτιµηθεί-, η ευγένεια, ο επικοινωνιακός χαρακτήρας, η όρεξη για εργασία, η θετική διάθεση, το οµαδικό πνεύµα συνεργασίας, η καλή γνώση χρήσης Η/Υ (Word – Excel -Powerpoint – Internet) και
Αγγλικών.

Η αποστολή βιογραφικών µαζί µε µία πρόσφατη φωτογραφία γίνεται µέσω του www.skywalker.gr.

Rakas

Πωλήτριες λιανικής πλήρους απασχόλησης για την Αθήνα ενδιαφέρεται να προσλάβει άµεσα η εταιρία επώνυµης
ένδυσης Rakas.

Οι ιδανικές υποψήφιες θα πρέπει να διαθέτουν 3ετή προϋπηρεσία, άνεση στην επικοινωνία, άριστη γνώση του χώρου της µόδας, πολύ καλή γνώση Αγγλικών και εξαιρετική εµφάνιση.

Η εταιρία προσφέρει ικανοποιητικό πακέτο αποδοχών και προοπτικές εξέλιξης.

Η αποστολή βιογραφικών γίνεται µέσω της ιστοσελίδας του Rakas: http://www.rakas.gr/site/#/career.

Nicolis group

Εµπειρους πωλητές για το κατάστηµα χονδρικής στη Θεσσαλονίκη ζητά η εταιρία Nicolis group, που διαθέτει υλικά για
αξεσουάρ µόδας.

Βασικά προσόντα για τη θέση είναι η προϋπηρεσία στο χώρο των αξεσουάρ, η δυνατότητα διαµονής για εκπαίδευση στην Αθήνα για διάστηµα 3-4 εβδοµάδων και η πανεπιστηµιακή γνώση και η κατοχή πτυχίου Οικονοµικής Κατεύθυνσης ή Marketing.

Η αποστολή βιογραφικών γίνεται στο φαξ: 210-3233544

Μενού