Θέσεις Εργασίας σε 12 εταιρίες

Κατηγορία: ΕΡΓΑΣΙΑ
Views: 230

anergia-newn.Τη δυνατότητα σε 600 υποψηφίους δίνουν 12 ελληνικές και πολυεθνικές εταιρίες σε όλη τη χώρα.

Όσοι αναζητούν εργασία και έχουν τα απαραίτητα προσόντα θα πρέπει να κινητοποιηθούν άμεσα και να αποστείλουν το βιογραφικό τους και μία συνοδευτική επιστολή το συντομότερο δυνατόν. 

hellas online.
Η hellas online αναζητά εκπροσώπους τηλεφωνικών πωλήσεων για μερική απασχόληση στην Αθήνα. Οι ιδανικοί υποψήφιοι θα πρέπει να είναι απόφοιτοι δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, να διακρίνονται για την άνεση στη γραπτή και την προφορική επικοινωνία και να είναι εξοικειωμένοι στη χρήση H/Y σε περιβάλλον Windows (Ms Office).
Επιπρόσθετα προσόντα θεωρούνται η προηγούμενη εργασιακή εμπειρία στο τμήμα εταιρικών πωλήσεων και η προϋπηρεσία σε εταιρία τηλεπικοινωνιών.
Η αποστολή βιογραφικών γίνεται στο φαξ 213 000 5230 ή στη διεύθυνση: HELLAs ONLINE ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΕΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΕΣ Α.Ε., Αδριανείου 2& Παπαδά, Τ.Κ. 115 25 Αθήνα (περιοχή Νέου Ψυχικού).

Vamvas Medicals.

Η Vamvas Medicals προσλαμβάνει έναν πωλητή Νευροχειρουργικών Προϊόντων στην Αθήνα και πωλητές Ιατροτεχνολογικών Προϊόντων στη Θεσσαλονίκη και την Τρίπολη. Οι ιδανικοί υποψήφιοι για όλα τα πόστα θα πρέπει να διαθέτουν προϋπηρεσία σε πωλήσεις νευροχειρουργικών προϊόντων και ιατροτεχνολογικών προϊόντων αντίστοιχα για τουλάχιστον 3 έτη, εμπειρία στο χώρο του χειρουργείου, άριστη ικανότητα επικοινωνίας, επαγγελματισμό, γνώση αγγλικής γλώσσας και χρήση Η/Υ, άδεια οδήγησης αυτοκινήτου, δυνατότητα ταξιδιών και εκπληρωμένες στρατιωτικές υποχρεώσεις (για τους άντρες). Το πτυχίο σχολής Βιοϊατρικής Τεχνολογίας/Ιατρικών Οργάνων/ Νοσηλευτικής/Παραφαρμακευτικών θεωρείται επιπρόσθετο προσόν.
Η  εταιρία προσφέρει ανταγωνιστικό πακέτο αμοιβών, συνεχή εκπαίδευση, δυνατότητα ανάπτυξης και εξέλιξης. Οι ενδιαφερόμενες και οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αποστείλουν το βιογραφικό τους σημείωμα στο φαξ 210 6078401, αναγράφοντας την ειδικότητα της θέσης και την περιοχή.

Ariti.

Μία νοσηλεύτρια/επισκέπτρια Υγείας για τη Θεσσαλονίκη αναζητά και η εταιρία φαρμακευτικών και ιατρικών προϊόντων Ariti. Η ιδανική υποψήφια θα πρέπει να είναι απόφοιτος ΤΕΙ Νοσηλευτικής Σχολής ή άλλης ισότιμης δημόσιας ή ιδιωτικής σχολής, να έχει άδεια ασκήσεως επαγγέλματος, να έχει δίπλωμα οδήγησης και δυνατότητα ταξιδιών και να διακρίνεται για την υπευθυνότητα, τη συνέπεια και το ομαδικό πνεύμα.
Η εταιρία προσφέρει μισθό ανάλογο με τα προσόντα, μπόνους, αυτοκίνητο, κινητό τηλέφωνο, πρόσθετη ιδιωτική ασφάλιση και συνεχή εκπαίδευση.
Οι ενδιαφερόμενες που διαθέτουν τα παραπάνω προσόντα μπορούν να αποστείλουν το βιογραφικό τους στο φαξ 2310 688111.

ΖΗΝΩΝ Αυτοματισμοί.

Ανοιχτές θέσεις για διπλωματούχους ηλεκτρολόγους μηχανικούς στο τμήμα Σχεδίασης Γραμμών Παραγωγής διαθέτει η ΖΗΝΩΝ Αυτοματισμοί ΑΒΕΤΕ.
Βασικά προσόντα για το συγκεκριμένο πόστο θεωρούνται η καλή γνώση σχεδιαστικών προγραμμάτων 3D (Unigraphics), η αναλυτική σκέψη και μεθοδικότητα, το ομαδικό πνεύμα εργασίας και η άριστη γνώση της αγγλικής γλώσσας.
Η εκδήλωση ενδιαφέροντος γίνεται στο e-mail: hr@zenon.gr.
FUCHS Hellas.
Στο πλαίσιο της ανάπτυξής της, η FUCHs Hellas ΑΒΕΕ ενδιαφέρεται να εντάξει στο δυναμικό της εμπορικούς συνεργάτες για τη βιομηχανία και για Automotive.
Οι κατάλληλοι συνεργάτες θα πρέπει να έχουν ολοκληρωμένη γνώση Η/Υ και αγγλικών, πενταετή εμπειρία στην πώληση λιπαντικών ή/και μηχανολογικών προϊόντων ή/και ανταλλακτικών αυτοκινήτων και βιομηχανίας, δίπλωμα οδήγησης.
Η εταιρία προσφέρει ικανοποιητικό πακέτο αποδοχών, κινητό τηλέφωνο, laptop, αυτοκίνητο και bonus απόδοσης.
Η αποστολή βιογραφικών γίνεται υπόψη Ε.Μ., αναφέροντας τη θέση στη διεύθυνση: FUCHs Hellas ΑΒΕΕ, Λ. Μεσογείων 2-4, Πύργος Αθηνών, κτίριο Β’, 115 27 Αθήνα.
Poniros.
Η εταιρία κατασκευής κοσμημάτων Poniros αναζητά σχεδιάστρια κοσμημάτων με σπουδές στο εξωτερικό.
Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενες μπορούν να απευθύνονται στο τηλέφωνο 210 3233066, από τις 10:00 έως τις 18:00.

Εθνική Ασφαλιστική.

Η Εθνική Ασφαλιστική αναζητά στελέχη που θα ενσωματωθούν στο δυναμικό της και θα εργαστούν ως ασφαλιστικοί σύμβουλοι, με στόχο τη στελέχωση νέων γραφείων και την ανάπτυξη πελατολογίου σε: Αθήνα, Περιστέρι, Αιγάλεω, Χαϊδάρι, Ιλιον, Πάτρα, Αίγιο, Αργος, Ναύπλιο, Ναύπακτο, Μεσολόγγι, Ιωάννινα και Κεφαλλονιά.
Οι ιδανικοί υποψήφιοι θα πρέπει να έχουν ηλικία άνω των 23 ετών, να είναι απόφοιτοι ΑΕΙ-ΤΕΙ ή Λυκείου, να διαθέτουν επικοινωνιακές ικανότητες, να εργάζονται με προσήλωση στους στόχους, να είναι επαγγελματίες, να διακατέχονται από αίσθημα ευθύνης απέναντι στους πελάτες τους, να έχουν αυτοπεποίθηση, να διακρίνονται για το ομαδικό πνεύμα και οι άνδρες να έχουν εκπληρώσει τις στρατιωτικές τους υποχρεώσεις.

Σύμφωνα με την αγγελία, οι συνεργάτες που αποκτούν την άδεια άσκησης επαγγέλματος του ασφαλιστικού συμβούλου εισέρχονται σε πρόγραμμα μηνιαίας χρηματοδότησης (για ένα χρόνο) που συνοδεύεται εξαρχής από το επίσημο σύστημα αμοιβών (προμηθειών) και μπόνους της σύμβασης συνεργασίας με την Εθνική Ασφαλιστική.
Οι ενδιαφερόμενοι που θέλουν να ενταχθούν στο δυναμικό της εταιρίας μπορούν να επικοινωνήσουν με την κ. Γεωργία Μπίρη, στο τηλέφωνο: 6945 373756.

WEST.

Ανοιχτές θέσεις για merchandisers που θα δραστηριοποιηθούν στο χώρο των FMCGs στην Καβάλα και τη Δράμα διαθέτει η WEsT Α.Ε. Οι υποψήφιοι θα πρέπει να διαθέτουν πτυχίο Διοίκησης Επιχειρήσεων, 2 χρόνια προϋπηρεσία στις πωλήσεις ή merchandising σε FMCGs και δίπλωμα οδήγησης, να γνωρίζουν άπταιστα αγγλικά, να έχουν γνώσεις Η/Υ, να είναι επικοινωνιακοί, να διακρίνονται για το ομαδικό πνεύμα, τις ικανότητες παρουσίασης, τον καινοτομικό τρόπο σκέψης και οι άνδρες υποψήφιοι να έχουν εκπληρώσει τις στρατιωτικές τους υποχρεώσεις.
Η εταιρία προσφέρει ανταγωνιστικό πακέτο αποδοχών, εκπαίδευση και Νέοι έως 25 ετών

G4S.

Η εταιρία G4s Cash solutions,μέλος του πολυεθνικού ομίλου εταιριών G4s, προσλαμβάνει νέους έως 25 ετών για προσωπικό ασφαλείας. Βασικά προσόντα για το συγκεκριμένο πόστο θεωρούνται η άδεια Υπηρεσιών Ασφαλείας (security), το απολυτήριο Λυκείου, η καλή επικοινωνία και η προσεγμένη εμφάνιση, το δίπλωμα αυτοκινήτου ή/και μηχανής και η ηλικία ως 25 ετών. Η γνώση αγγλικών, οι βασικές γνώσεις Η/Υ και οι εκπληρωμένες στρατιωτικές υποχρεώσεις με ικανότητα Ι1 θεωρούνται επιπρόσθετα προσόντα. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο κέντρο επιλογής και εκπαίδευσης προσωπικού (Δευτέρα – Πέμπτη, 09.00-17.00), Φερών 15, Πλατεία Βικτωρίας (πλησίον ΗΣΑΠ) στο τηλέφωνο: 210-8839112.

Κρι Κρι.

Η βιοµηχανία γάλακτος Κρι Κρι διαθέτει µία ανοιχτή θέση. Συγκεκριµένα, αναζητά έναν project µάνατζερ για την πόλη Erbil του Κουρδιστάν. Ο ιδανικός υποψήφιος θα πρέπει να είναι απόφοιτος τριτοβάθµιας εκπαίδευσης µε κατεύθυνση Business ή Οικονοµικά, να έχει 10ετή εµπειρία σε θέση Senior σε τµήµατα πωλήσεων και management, γνώση του χώρου τροφίµων, εµπειρία στη διαχείριση προσωπικού και σε project management. Επίσης, η παραµονή στο Erbil για τουλάχιστον 3 χρόνια κρίνεται απαραίτητη.
Οι ενδιαφερόµενοι µπορούν να στείλουν το βιογραφικό τους στο φαξ: 23210 68311.

Teleperformance.

Ο πολυεθνικός όµιλος παροχής τηλεεπικοινωνιακών υπηρεσιών Teleperformance Hellas για λογαριασµό πελατών του επιθυµεί να προσλάβει για 8ωρη απασχόληση άτοµα για γραµµατειακή υποστήριξη. Οι ιδανικοί υποψήφιοι θα πρέπει να γνωρίζουν πολύ καλά ισπανικά, γαλλικά ή πολωνικά, να είναι απόφοιτοι Λυκείου, να διαθέτουν άνεση στην επικοινωνία, διάθεση για εργασία, γνώση της αγγλικής γλώσσας, άνεση στην πληκτρολόγηση, οµαδικότητα, ευελιξία και ευγένεια.
Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόµενοι µπορούν να επικοινωνήσουν στο τηλέφωνο: 210 9490500.

Motorcar.

Μία ανοιχτή θέση για ένα σύµβουλο πωλήσεων για το κατάστηµά της στο Ηράκλειο Κρήτης διαθέτει η Motorcar A.E., εξουσιοδοτηµένος διανοµέας και επισκευαστής Mercedes Benz και Smart σε όλη την Κρήτη και Citroën στην ανατολική Κρήτη. Ο ιδανικός υποψήφιος θα πρέπει να είναι απόφοιτος δευτεροβάθµιας εκπαίδευσης, να διαθέτει εµπειρία τουλάχιστον 3 ετών σε ανάλογη θέση, πολύ καλή γνώση ηλεκτρονικών υπολογιστών και αγγλικής γλώσσας, επικοινωνιακές και οργανωτικές ικανότητες, ικανότητα επίτευξης στόχων, υπευθυνότητα και συνέπεια, οµαδικό πνεύµα συνεργασίας και ηλικία έως 35 ετών.
Η αποστολή βιογραφικών µαζί µε µία πρόσφατη φωτογραφία γίνεται στο φαξ: 2810543269.

Μπορεί να σου αρέσει επίσης…

Επόμενο άρθρο
Ενημερωθείτε για τα Οριστικά αποτελέσματα κοινωφελούς εργασίας των 7.400 θέσεων
Προηγούμενο άρθρο
Θέσεις Εργασίας στην εταιρία DYRBERG/KERN & TOKYO JANE
Μενού