Θέσεις εργασίας σπουδές στη Lidl Γερμανίας

Κατηγορία: ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ, ΕΡΓΑΣΙΑ
Views: 323

lidlΣτην υλοποίηση τριετούς προγράμματος σπουδών και εργασίας προχωρά η Lidl Γερμανίας στα αντικείμενα «Διεθνές Λιανεμπόριο» στο Mosbach ή «Εμπόριο καταναλωτικών ειδών» στη Heilbronn, μέσω του εκπαιδευτικού ιδρύματος Hochschule Mosbach.

Σκοπός του προγράμματος είναι η πλήρης ανάληψη στελεχιακών καθηκόντων στη εταιρεία στην ειδικότητα Προϊσταμένων Πωλήσεων.

Κάθε τρεις μήνες οι συμμετέχοντες θα εναλλάσσουν τις θεωρητικές σπουδές με την εργασία σε καταστήματα της εταιρείας, ενώ με τη λήξη της τριετούς φοίτησης θα αποκτήσουν τον τίτλο σπουδών Bachelor. Κατά το διάστημα εργασίας, οι φοιτητές συμμετέχουν ενεργά σε εργασίες καταστήματος, αναλαμβάνοντας σταδιακά περισσότερες ευθύνες, ξεκινώντας από την ταξινόμηση εμπορευμάτων και το ταμείο, έως και τη διοίκηση μίας περιοχής καταστημάτων.

Κατά τα δύο πρώτα έτη πραγματοποιείται η εξοικείωση με ομάδες εργασίας και με τις διαδικασίες στα καταστήματα μιας ευρύτερης περιφέρειας στη Γερμανία, ενώ κατά το τελευταίο έτος, οι συμμετέχοντες θα αναλάβουν αρμοδιότητες στην Ελλάδα, ως διοικητικά στελέχη στην ειδικότητα του Προϊσταμένου Πωλήσεων, όπου υποστηρίζονται με εκπαιδεύσεις και σεμινάρια.

Για τη συμμετοχή στο πρόγραμμα, οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να διαθέτουν απολυτήριο λυκείου και να είναι πρόθυμοι να αντεπεξέλθουν σε σπουδές Διοίκησης Επιχειρήσεων.

Απαραίτητη προϋπόθεση είναι η άριστη γνώση της ελληνικής, αγγλικής και γερμανικής γλώσσα και η διάθεση να παραμείνουν για μεγάλο χρονικό διάστημα στο εξωτερικό. Θα εκτιμηθεί τυχόν πρακτική άσκηση ή προηγούμενη εργασιακή εμπειρία.

Οι επιτυχόντες του προγράμματος θα αμείβονται από την έναρξη των σπουδών τους με αποδοχές, οι οποίες θα ξεκινούν από τα 1.300 ευρώ μεικτά στο πρώτο έτος και θα φτάνουν τα 1.700 ευρώ μεικτά κατά στο τρίτο έτος. Το πρόγραμμα ξεκινά τον Οκτώβριο του 2014.

Βιογραφικά αποστέλλονται στα ελληνικά στην ηλεκτρονική διεύθυνση http://kariera.lidl.gr/cps/rde/xchg/SID-2DD48CB0-6337F0A1/lidl_gr/hs.xsl/4193_39418.htm

Πηγή: Εθνος

Μπορεί να σου αρέσει επίσης…

Επόμενο άρθρο
Ποιοι επαγγελματίες εξαιρούνται από τη χρήση ταμειακών μηχανών
Προηγούμενο άρθρο
Κατά 400% αυξήθηκε η απορροφητικότητα του ΕΣΠΑ στην Αττική
Μενού