Αιτήσεις από Startup για το Disrupt Founders Bootcamp

Κατηγορία: ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ, ΕΡΓΑΣΙΑ
Views: 118

καινοτομια επιχειρηματικοτηταΠροθεσμία εως τις 15 Ιανουαρίου έχουν οι ελληνικές startup προκειμενου να υποβάλλουν συμμετοχή στο πρόγραμμα «Disrupt Founders Bootcamp».

Το πρόγραμμα επιτάχυνσης νέων τεχνολογικών επιχειρήσεων που απευθύνεται σε startup από την Ελλάδα και την Κύπρο αποτελεί την πρώτη ελληνοτουρκική συνεργασία για την νεοφυή επιχειρηματικότητα και σχεδιάστηκε σε συνεργασία με τον τεχνολογικό επιταχυντή στην Κωνσταντινούπολη Fit Startup Factory και την στήριξη του Özyeğin University, ενός από τα πιο γνωστά Business School της Τουρκίας.

Οι 10 ομάδες που θα επιλεγούν θα λάβουν πρόσκληση να παρακολουθήσουν το διήμερο εντατικό workshop, που θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα από το Fit Startup Factory και τον İhsan Elgin, Διευθυντή στο Κέντρο Επιχειρηματικότητας του Πανεπιστημίου Özyeğin.

Από αυτές τις 10 ομάδες θα επιλεγούν 3 φιναλίστ που θα προσκληθούν στο Fit Startup Factory στην Κωνσταντινούπολη και θα συμμετέχουν στο πρόγραμμα επιτάχυνσης (acceleration) και καθοδήγησης (mentorship), ενώ είναι πολύ σημαντικό ότι ταυτόχρονα θα έχουν την δυνατότητα πρόσβασης σε ένα εκτεταμένο δίκτυο πιθανών συνεργατών και σημαντικών επενδυτών μέσω προκαθορισμένων ραντεβού.

Στη συνέχεια, 1 ομάδα από τις 3 φιναλίστ θα προσκληθεί στο Startup Turkey που θα γίνει στην Αττάλεια για να παρουσιάσει την επιχειρηματική της ιδέα σε μεγάλο αριθμό Τούρκων και διεθνών επενδυτών.

Το Fit Startup Factory, δημιουργήθηκε το 2011, και είναι ένα πρόγραμμα επιτάχυνσης νεοφυών επιχειρήσεων τεχνολογίας με στόχο την ενεργοποίηση των επιχειρηματιών τεχνολογίας της Τουρκίας στη δημιουργία δυνητικών και βιώσιμων επιχειρήσεων.

Οι Industry Disruptors – Game Changers (ID-GC), αποτελούν μια πρωτοβουλία που στόχο έχει τη δημιουργία ενός οικοσυστήματος που ενισχύει και προάγει την καινοτομική επιχειρηματικότητα στην ευρύτερη περιοχή της Μεσογείου και των Βαλκανίων, εστιάζοντας στη νεοφυή επιχειρηματικότητα και την εξωστρέφεια.

Μπορεί να σου αρέσει επίσης…

Επόμενο άρθρο
Ποιοι είναι οι δικαιούχοι των 180.000 βιβλιαρίων Υγείας ; Δείτε τα κριτήρια
Προηγούμενο άρθρο
Πρώτη παρουσίαση του StartingUP για την Επιχειρηματικότητα, την Καινοτομία, την Ανάπτυξη και την Απασχόληση,
Μενού