ΑΣΕΠ : 800 Νέες Θέσεις Εργασίας

Κατηγορία: ΕΡΓΑΣΙΑ
Views: 248

ΑΣΕΠ99Περίπου 800 υπάλληλοι θα προσληφθούν στο Δημόσιο μέσα στο πρώτο τρίμηνο του 2014. Σύμφωνα με ΦΕΚ που δημοσιεύτηκε λίγο πριν αλλάξει ο χρόνος, αναμένεται να εκδοθούν πέντε προκηρύξεις από το ΑΣΕΠ που αφορούν προσλήψεις 279 εφοριακών, 10 προσλήψεις στην ΕΛΣΤΑΤ ,180 προσλήψεις τελωνειακών στο υπουργείο Οικονομικών, περίπου 300 προσλήψεις στην ΝΕΡΙΤ, αλλά και προσλήψεις στο υπουργείο Δημόσιας Τάξης.

Αναλυτικά οι προκηρύξεις του ΑΣΕΠ θα αφορούν τα εξής:

Προκήρυξη θα εκδώσει το ΑΣΕΠ για την πρόσληψη 180 τελωνιακών υπαλλήλων (ΠΕ, ΤΕ, ΔΕ) στο υπουργείο Οικονομικών.

Οι 180 τελωνιακοί θα προσληφθούν από την Σειρά Προτεραιότητας του ΑΣΕΠ με νέα προκήρυξη.

Τις τελευταίες ημέρες του Ιανουαρίου ή στις αρχές Φεβρουαρίου 2014 αναμένεται να εγκριθεί η προκήρυξη για προσλήψεις στην ΝΕΡΙΤ.

Η πρώτη προκήρυξη του ΑΣΕΠ για την ΝΕΡΙΤ θα αφορά 300 προσλήψεις εκτός ΑΣΕΠ .

Οι εκτός ΑΣΕΠ προσλήψεις θα αφορούν δημοσιογράφους , καλλιτέχνες και άλλες ειδικότητες.

Από το σύνολο των προσλήψεων που θα γίνουν στην ΝΕΡΙΤ οι 600-750 θα αφορούν αορίστου χρόνου και οι 500-700 με συμβάσεις έργου.

Επίσης προκήρυξη που θα εκδώσει το ΑΣΕΠ θα αφορά 279 προσλήψεις Εφοριακών στο υπουργείο Οικονομικών .

Η προκήρυξη αυτή θα αφορά επιλαχόντες της προκήρυξης 1Κ/2013 και εφόσον καλυφθούν από αυτούς δεν θα κατατεθούν αιτήσεις από νέους υποψήφιους.

Αυτό προβλέπεται στον νέο νόμο που ψηφίστηκε και αφορά τον ΑΣΕΠ όπου δεν θα χρειάζεται νέα προκήρυξη και οι προσλήψεις θα γίνονται από πίνακα επιλαχόντων προηγούμενου διαγωνισμού της Ανεξάρτητης αρχής, υπό την προϋπόθεση ότι οι νέες προς κάλυψη θέσεις αφορούν όμοιους κλάδους-ειδικότητες και πρόσθετα προσόντα, και ότι δεν έχουν παρέλθει εννέα μήνες.

Δέκα άτομα Ειδικού Επιστημονικού Προσωπικού αναμένεται να προσληφθούν στην ΕΛΣΤΑΤ (Ελληνική Στατιστική Αρχή)Τέλος θα εκδοθεί και νέα προκήρυξη στις αρχές του 2014 για την στελέχωση Υπηρεσιών Ασύλου και Α” υποδοχής του υπουργείου Δημόσιας Τάξης.

Πηγή: seleo.gr

Μπορεί να σου αρέσει επίσης…

Επόμενο άρθρο
Πρόγραμμα ανταλλαγής εθελοντών σε Ελλάδα και Γερμανία
Προηγούμενο άρθρο
Ενημερωθείτε : Νέο Πρόγραμμα για 10.000 προσλήψεις στον ιδιωτικό τομέα
Μενού